Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

[quote name='WARANSKA']Wroc juz Aniu do nas,bo sie zadreczysz :-(
Bardzo sie martwie o Twoje zdrowie,jestem myslami przy Tobie... Wszystkie jesteśmy:)
Aniu, Pozdrawiamy Ciebie wszystkie! jak napisała Isadora ... Z całego serca:) ... pięknie tam u Ciebie, już się zielono zrobiło... i chłopaki na ławeczce... jak dwaj bracia:)))))))))))

Posted

dzięki dziewczyny ja nadal małym ciemnym dołku , do teraz nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo go kocham .Dni mijają a pustka została.
Aleks rozrabia aż miło , niestety Maksiu w te ostatnie dwa tygodnie postarzał się o sto lat .Jutro wizyta u weta a ja jestem przerażona .
Staram się wrócić ale jeszcze trochę ...

Posted

strasznie boje się jutra .Maksio tęskni żegnał się z Pikiem chodził i zaglądał do niego jak odchodził a potem go szukał .Mieli taką szorstką męską przyjaźń .

Posted

Mika31 napisał(a):
dzięki dziewczyny ja nadal małym ciemnym dołku , do teraz nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo go kocham .Dni mijają a pustka została.
Aleks rozrabia aż miło , niestety Maksiu w te ostatnie dwa tygodnie postarzał się o sto lat .Jutro wizyta u weta a ja jestem przerażona .
Staram się wrócić ale jeszcze trochę ...

Anusiu, Maksiulinek zapewne mocno tęskni za Pikuniem...
Będę jutro z Tobą myślami i ufam, że z Maksiuniem wszystko dobrze!!!

Posted

Mika31 napisał(a):
strasznie boje się jutra .Maksio tęskni żegnał się z Pikiem chodził i zaglądał do niego jak odchodził a potem go szukał .Mieli taką szorstką męską przyjaźń .

Przytulam i trzymaj się, wierzę że będzie OK

Posted

trochę odetchnęłam Maksiu ma podwyższone enzymy wątrobowe dostał leki , serduszko bez zmian dobrze reaguje na leki .Reszta wyników w normie .Doktor mówi na Maksia Weteran .
Cały dzień spędziłam poznając toaletę z nowej strony z nerwów .

Posted

Mika31 napisał(a):
trochę odetchnęłam Maksiu ma podwyższone enzymy wątrobowe dostał leki , serduszko bez zmian dobrze reaguje na leki .Reszta wyników w normie .Doktor mówi na Maksia Weteran .

Ufff!!!!!!!!!!!!
Najważniejsze, że wszystko dobrze... ale ulga....
Aniu, miziaj ode mnie Maksiunia i Aleksa:)

Posted

Mika31 napisał(a):

My odetchneliśmy razem z Tobą.

Posted

...mam nadzieję,że bawią się razem z Sopelkiem-są młodzi,zdrowi....

Tęż odetchnęłam.....najgorsze jest to,że nie mogą nam powiedzieć gdzie boli,jak się czują....

Mocno przytulam WAS...ślę mnóstwo ciepłych myśli....