yunona Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Piękności.... :) , może nie znudzone, to tak na pozór, pod czachą aż gotuje się od kombinacji :eviltong::diabloti:. Quote
anica Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='yunona']Piękności.... :) , może nie znudzone, to tak na pozór, pod czachą aż gotuje się od kombinacji :eviltong::diabloti:.[/QUOTE].. o to, to!:eviltong:!... Quote
Mika31 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 one planują przejąć władze nad światem :cool3: Quote
Mika31 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 karmienie tygrysów czyli co sąsiad ma w misce Quote
Celina12 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 .....czyli przestępca zawsze wraca na miejsce zbrodni???? No nie wierzę.... Jamniki mają władzę we krwi....:evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Wcale że nie! Słodzizna własnym ciałem dziurę zatyka, by przeciągu nie było! Stara się, jak może, a Wy że On winowatyyyyyyyy?! :shake: A wiadomo co za zaraza poczyniła szkodę? Hę? Ovo obrończyni z urzędu Quote
anica Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']Wcale że nie! Słodzizna własnym ciałem dziurę zatyka, by przeciągu nie było! Stara się, jak może, a Wy że On winowatyyyyyyyy?! :shake: A wiadomo co za zaraza poczyniła szkodę? Hę? Ovo obrończyni z urzędu[/QUOTE] ... Ovuś , no przecież!... takie czarne ,błyszczące, cudo?... nie!...no przecież widać, że to chodząca niewinność;) Cuuuuudny jesteś Aleksandrze:loveu: Jasia zauroczona Quote
JamniczaRodzina. Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Oba piękne młody brunet wiadomo:loveu: ale lukrowany blondynek jest cudny :loveu: Quote
Isadora7 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']Wcale że nie! Słodzizna własnym ciałem dziurę zatyka, by przeciągu nie było! Stara się, jak może, a Wy że On winowatyyyyyyyy?! :shake: A wiadomo co za zaraza poczyniła szkodę? Hę? Ovo obrończyni z urzędu[/QUOTE] [quote name='anica']... Ovuś , no przecież!... takie czarne ,błyszczące, cudo?... nie!...no przecież widać, że to chodząca niewinność;) Cuuuuudny jesteś Aleksandrze:loveu: Jasia zauroczona[/QUOTE] Ej laski młodszego zobaczyłyście, a wino im starsze tym lepsze jamniczek te. Rambo 11 letni podrywacz. [quote name='Mika31']tylko rudej mendy brak:-([/QUOTE] w sercu ma swoje miejsce Quote
Mika31 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Mój Maksio to romeo niestety od kiedy zamieszkał u mnie suczki ogląda z bezpiecznej odległości , Pikuś bywał średnio zainteresowany, Aleks kastrat olewa kobiety Quote
werenn Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Marcelek tak dobrze nie ma, ale na kocyku na balkonie się grzeje :-) Quote
Mika31 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='werenn']Marcelek tak dobrze nie ma, ale na kocyku na balkonie się grzeje :-)[/QUOTE] Maksio też ale trzeba pilnować Quote
Recommended Posts