Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mika31']Maksuś ostatni rok tak posiwiał widać jego 14 lat lub więcej[/QUOTE]

Moja Korcia teraz tak siwieje.... jestem zaskoczona tempem z jakim to się dzieje...
Zastanawiam się ile Ona może mieć latek, ale myślę, że tak "na bidę" to z 10 napewno...
Ale ten szron dodaje jej tylko uroku i subtelności, Ona jest taka KOCHANA, CUDOWNA...

Posted

Powiedzcie co te srebrne mają w sobie, ze człowiekowi się miękko na sercu robi a oczy wilgotnieją? Ja patrzę na swoją Ruda, pycholek siwy w przeciwieństwie do jej rówieśnika Rambiego. I wiecie że ona najbardziej mnie rozczula i nie wiem jak to określić... zawsze ją kochałam, ale im bardziej siwa tym bardziej. To przekochana jędza jest, no moja krew.

Posted

[quote name='Isadora7']Powiedzcie co te srebrne mają w sobie, ze człowiekowi się miękko na sercu robi a oczy wilgotnieją? Ja patrzę na swoją Ruda, pycholek siwy w przeciwieństwie do jej rówieśnika Rambiego. I wiecie że ona najbardziej mnie rozczula i nie wiem jak to określić... zawsze ją kochałam, ale im bardziej siwa tym bardziej. To przekochana jędza jest, no moja krew.[/QUOTE]

Dokładnie tak jest... rozczulają, budzą jeszcze więcej miłości... są cudowne i coraz bardziej kochane!!!

Posted

A ileż przyjemności jak się mówi ty stary dziadu co rozrabiasz a on się cieszy jakby największy komplement go spotkał :diabloti:. To właśnie mój Harutek i należy brać z niego przykład , to jest dyplomacja na najwyższym poziomie. :eviltong::evil_lol:. Też mu mordeczka posiwiała, i widać , że czas płynie, natomiast na Ferce ani źdźbła siwego. Ciągle czekoladowa, wesoła, pieszczocha i udająca naiwną smarkatą :lol::evil_lol:.

Posted

Staruszki są takie rozbrajające i delikatne patrzysz w ich oczy i widzisz duszę.Dlatego nigdy nie zrozumiem jak można się pozbyć psa bo jest stary:angryy:

Posted

[quote name='Mika31']Staruszki są takie rozbrajające i delikatne patrzysz w ich oczy i widzisz duszę.Dlatego nigdy nie zrozumiem jak można się pozbyć psa bo jest stary:angryy:[/QUOTE]
Dokładnie... Beczałam jak bóbr jak zobaczyłam zdjęcie i opis wyrzuconej z pociągu starszej jamnisi, to dla mnie ponad , nie umiem zachować dystansu ani pohamować emocji. Pewnie tej osobie gdybym dorwała , w afekcie, mogłabym zrobić mocne kuku:mad::angryy:

Posted

zawsze można prosić o pomoc poszukać psu innego domu czasem nawet schron to lepsza opcja.A to co zrobiono tej suni to bestialstwo:angryy:

Posted

[quote name='yunona']Dokładnie... Beczałam jak bóbr jak zobaczyłam zdjęcie i opis wyrzuconej z pociągu starszej jamnisi, to dla mnie ponad , [B][COLOR=#800080]nie umiem zachować dystansu ani pohamować emocji. Pewnie tej osobie gdybym dorwała , w afekcie, mogłabym zrobić mocne kuku[/COLOR][/B]:mad::angryy:[/QUOTE]
... i ja też:mad::mad::mad:... na to co robią niektórzy, nie ma nawet słów:shake::shake::shake:... ale to do nich kiedyś wróci:2gunfire::snipersm::chainsaw:!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='Mika31']zawsze można prosić o pomoc poszukać psu innego domu czasem nawet schron to lepsza opcja.[B][COLOR=#800080]A to co zrobiono tej suni to bestialstwo[/COLOR][/B]:angryy: [/QUOTE]
Ja tutaj użyłabym akurat innego określenia:bad-word:!!!... ale mogłabym zarobić bana:hmmmm:...

Posted

Ciociu od poniedziałku same, dobre myśli przynoszę, życząc udanego tygodnia:loveu:
Piękny Maksiulek!!!
[FONT=Arial][SIZE=2][IMG]http://alekartki.pl/grafika/smiles/44.gif[/IMG][/SIZE][/FONT][IMG]http://images36.fotosik.pl/332/70ee682f6959aa5egen.jpg[/IMG]