Mika31 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [IMG]http://images36.fotosik.pl/332/70ee682f6959aa5egen.jpg[/IMG] Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Słodkości kochane: [url]http://images43.fotosik.pl/1687/cf1b3b7a821792a9gen.jpg[/url] czyli jamniorki we właściwym miejscu ;) Quote
Nadziejka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 :iloveyou::modla::modla:Odwiedzam ciociuniu i sciskam ogromnie za wasze zdrowenko, za cudownego Maksika:modla: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Widać jak Pikulinka bał się wystrzałów biedulek jeden .Maksio coraz bardziej lukrowany :lol:on podobny do naszego Kacpra też coraz bardziej siwiejącego. Quote
Mika31 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Maksuś ostatni rok tak posiwiał widać jego 14 lat lub więcej Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Mika31']Maksuś ostatni rok tak posiwiał widać jego 14 lat lub więcej[/QUOTE] Moja Korcia teraz tak siwieje.... jestem zaskoczona tempem z jakim to się dzieje... Zastanawiam się ile Ona może mieć latek, ale myślę, że tak "na bidę" to z 10 napewno... Ale ten szron dodaje jej tylko uroku i subtelności, Ona jest taka KOCHANA, CUDOWNA... Quote
Isadora7 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Powiedzcie co te srebrne mają w sobie, ze człowiekowi się miękko na sercu robi a oczy wilgotnieją? Ja patrzę na swoją Ruda, pycholek siwy w przeciwieństwie do jej rówieśnika Rambiego. I wiecie że ona najbardziej mnie rozczula i nie wiem jak to określić... zawsze ją kochałam, ale im bardziej siwa tym bardziej. To przekochana jędza jest, no moja krew. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Isadora7']Powiedzcie co te srebrne mają w sobie, ze człowiekowi się miękko na sercu robi a oczy wilgotnieją? Ja patrzę na swoją Ruda, pycholek siwy w przeciwieństwie do jej rówieśnika Rambiego. I wiecie że ona najbardziej mnie rozczula i nie wiem jak to określić... zawsze ją kochałam, ale im bardziej siwa tym bardziej. To przekochana jędza jest, no moja krew.[/QUOTE] Dokładnie tak jest... rozczulają, budzą jeszcze więcej miłości... są cudowne i coraz bardziej kochane!!! Quote
yunona Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 A ileż przyjemności jak się mówi ty stary dziadu co rozrabiasz a on się cieszy jakby największy komplement go spotkał :diabloti:. To właśnie mój Harutek i należy brać z niego przykład , to jest dyplomacja na najwyższym poziomie. :eviltong::evil_lol:. Też mu mordeczka posiwiała, i widać , że czas płynie, natomiast na Ferce ani źdźbła siwego. Ciągle czekoladowa, wesoła, pieszczocha i udająca naiwną smarkatą :lol::evil_lol:. Quote
Mika31 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Staruszki są takie rozbrajające i delikatne patrzysz w ich oczy i widzisz duszę.Dlatego nigdy nie zrozumiem jak można się pozbyć psa bo jest stary:angryy: Quote
yunona Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Mika31']Staruszki są takie rozbrajające i delikatne patrzysz w ich oczy i widzisz duszę.Dlatego nigdy nie zrozumiem jak można się pozbyć psa bo jest stary:angryy:[/QUOTE] Dokładnie... Beczałam jak bóbr jak zobaczyłam zdjęcie i opis wyrzuconej z pociągu starszej jamnisi, to dla mnie ponad , nie umiem zachować dystansu ani pohamować emocji. Pewnie tej osobie gdybym dorwała , w afekcie, mogłabym zrobić mocne kuku:mad::angryy: Quote
Mika31 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 zawsze można prosić o pomoc poszukać psu innego domu czasem nawet schron to lepsza opcja.A to co zrobiono tej suni to bestialstwo:angryy: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='yunona']Dokładnie... Beczałam jak bóbr jak zobaczyłam zdjęcie i opis wyrzuconej z pociągu starszej jamnisi, to dla mnie ponad , [B][COLOR=#800080]nie umiem zachować dystansu ani pohamować emocji. Pewnie tej osobie gdybym dorwała , w afekcie, mogłabym zrobić mocne kuku[/COLOR][/B]:mad::angryy:[/QUOTE] ... i ja też:mad::mad::mad:... na to co robią niektórzy, nie ma nawet słów:shake::shake::shake:... ale to do nich kiedyś wróci:2gunfire::snipersm::chainsaw:!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Mika31']zawsze można prosić o pomoc poszukać psu innego domu czasem nawet schron to lepsza opcja.[B][COLOR=#800080]A to co zrobiono tej suni to bestialstwo[/COLOR][/B]:angryy: [/QUOTE] Ja tutaj użyłabym akurat innego określenia:bad-word:!!!... ale mogłabym zarobić bana:hmmmm:... Quote
Mika31 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 staram się elokwentnie nie przeklinać choć epitety cisną się na usta Quote
Isadora7 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Mika31']staram się elokwentnie nie przeklinać choć epitety cisną się na usta[/QUOTE] no bo nic innego ciasnąć sie nie może Quote
anica Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ciociu od poniedziałku same, dobre myśli przynoszę, życząc udanego tygodnia:loveu: Piękny Maksiulek!!! [FONT=Arial][SIZE=2][IMG]http://alekartki.pl/grafika/smiles/44.gif[/IMG][/SIZE][/FONT][IMG]http://images36.fotosik.pl/332/70ee682f6959aa5egen.jpg[/IMG] Quote
Mika31 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 dziękujemy Maksio wyraźnie lepiej za to Pik tak walczył z uchem że ma ranę i krwawi:shake: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Mika31']dziękujemy Maksio wyraźnie lepiej za to Pik tak walczył z uchem że ma ranę i krwawi:shake:[/QUOTE] Ło Jesoo, ale się tam u Was dzieje... pozdrawiam:) Quote
Mika31 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 od nowego roku mam wesoło jutro zdjęcie Pikusia z plastrem widok żałosny Quote
anica Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Dobrej nocki:sleep2: mi też się, źle zaczął!....pocieszam się... że co się źle zaczyna to się dobrze kończy:roll::lol: Quote
Mika31 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 słodkich snów ciocie walczę z komputerem od 13 na razie wygrywa martwy twór Quote
Mika31 Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 spóźnione foty chorego uszka [IMG]http://images46.fotosik.pl/1918/2c5bd9090f14ac3cgen.jpg[/IMG] Quote
Mika31 Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [IMG]http://images38.fotosik.pl/1908/a8ba80b4bbb833d5gen.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts