asiuniab Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 no to dzisiaj piątek to czekamy i kciukamy:) Quote
Martika&Aischa Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 oj czekamy ...czekamy :) i kciuki zaciskamy ;) Quote
soboz4 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 To nie ludzie jakich szukamy... Potrafili oddać psa bo był stary, sprzedać swojego yorka bo mieli mało kasy. Szukamy dalej, dziewczyny idą właśnie pod inny adres, który podała im Basia Quote
saphira18 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='soboz4']To nie ludzie jakich szukamy... Potrafili oddać psa bo był stary, sprzedać swojego yorka bo mieli mało kasy. Szukamy dalej, dziewczyny idą właśnie pod inny adres, który podała im Basia[/QUOTE] nie idą ;)... dzwoniliśmy ale Pani nie było w domu, wizyta umówiona wstępnie na środę Quote
Istar19 Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 no cóż jeden dom nie wypalił, ale jest jeszcze jeden na horyzoncie...mam nadzieje że wizyta w środę wyjdzie pozytywnie ;) bądźmy dobrej myśli! do środy kawał czasu niestety ale to jedyny dzień w którym mogę iść i państwo mają czas w tych godzinach co ja... :( chyba że ktoś by chciał wcześniej - od 15.30 państwo są w domu w tygodniu Quote
Martika&Aischa Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='soboz4']To nie ludzie jakich szukamy... Potrafili oddać psa bo był stary, sprzedać swojego yorka bo mieli mało kasy. Szukamy dalej, dziewczyny idą właśnie pod inny adres, który podała im Basia[/QUOTE] takim ludziom mówimy stanowcze NIE !!!!!!!!!!!!! Trzymam dalej i nie puszczam :) !!!!!! Quote
paula_t Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='soboz4']To nie ludzie jakich szukamy... Potrafili oddać psa bo był stary, sprzedać swojego yorka bo mieli mało kasy. Szukamy dalej, dziewczyny idą właśnie pod inny adres, który podała im Basia[/QUOTE] Takim ludziom to bym nawet patyczaka nie wyadoptowała! Soboz, jeśli ludzie faktycznie tak robili, to nie ma co się zastanawiać tylko na CK wrzucać! Zero odpowiedzialności!:angryy: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='soboz4']To nie ludzie jakich szukamy... Potrafili oddać psa bo był stary, sprzedać swojego yorka bo mieli mało kasy. Szukamy dalej, dziewczyny idą właśnie pod inny adres, który podała im Basia[/QUOTE] Normalnie włos się jeży na głowie:shake:... Matko Jedyna:shake:.... Quote
asiuniab Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 tylko czy takie człekokształty nie pójdą do schroniska i tam im niestety pieska wydadzą:( Quote
Ada-Vebby Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='soboz4']To nie ludzie jakich szukamy... Potrafili oddać psa bo był stary, sprzedać swojego yorka bo mieli mało kasy. Szukamy dalej, dziewczyny idą właśnie pod inny adres, który podała im Basia[/QUOTE] Aż trudno w to uwierzyć :( Czy ten świat już całkiem zwariował ?!! No to dalej trzymam kciuki..,i wierzę..! :) Quote
paula_t Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 A ja nie wiedzieć czemu przegapiłam chyba wieści o tym domku ze środy, muszę doczytać:shake: Quote
Martika&Aischa Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dziewczynki przepraszam za offa ale muszę bo nie daje mi to spokoju :( Zajrzyjcie proszę do starszego Uszatka ...bez szans na lepsze jutro :(:(:( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238306-wychudzony-starszy-Uszatek-nie-prze%C5%BCyje-d%C5%82ugo-w-schronie-%28-kto-mo%C5%BCe-mu-pom%C3%B3c[/url] Quote
słodkokwaśna Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Jak czuje się Fen? Czy skóra wokół oczu się goi? Quote
Istar19 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Fen się pakuje :D ->najpewniej jutro wraca do swego rodzinnego (chyba) miasta czyli do Katowic :) ale kciuki nadal potrzebne - domek naprawdę robi dobre wrażenie, cała rodzina czeka na psiaka - a to spora rodzina jest! więc co by nie zapeszać więcej nie piszę, jak Fen będzie już na swoim wtedy dowiecie się szczegółów ;) Quote
paula_t Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Oooo mateńko! Nie cieszę się nic, a nic, żeby nie zapeszać:eviltong: Fenuś, trzymam kciuki! Nie zapomnij niczego spakować ;) Quote
choba Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 trzymamy kciuki, żeby Fen zamieszkał u świetnych ludzi, u których wyzdrowieje i będzie szczęśliwy :) Quote
słodkokwaśna Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 OJ Super!!! I fajnie ,że blisko......a kiedy będzie wiadomo na 100%? I gdzie teraz jest? Bo może będę mogła pomóc jakoś w transporcie? Quote
Martika&Aischa Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 o rany !!!!!!!!! to ja się po cichutku na razie cieszę i zaciskam z całych sił !!!!!!!!!!!! Quote
Istar19 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 dzięki dziewczyny za kciuki :) Wasze myśli cuda sprawiają! ->no i ogłoszenie w metrze, na które Fen się załapał z cafe-animal :D Edytko Fen jest całkiem niedaleko bo w Jaworznie - dziękuje :) Basia, jego opiekunka z DT go zawiezie może już jutro wieczorem! Quote
iwonamaj Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Trzymam kciuki i czekamy na wiadomości... Quote
saphira18 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 dzisiaj wielki dzień dla Fena, mam nadzieję że pokocha swoją nową liczną rodzinkę, a ona niego :) :kciuki: Quote
Recommended Posts