Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj furciaczek:multi: I w ogóle dzień dobry wszystkim:lol:
Wielbicieli wschodów i zachodów słońca zapraszamy do Ustronia:cool3: A odróżnia się je po tym, że rano słońce jest po prawej stronie plaży, a wieczorem po lewej:diabloti: Jak będzie ładna pogoda to może wybiorę się dzisiaj na zachód, ale jak narazie są chmury:shake:

Posted

Z zachodu nici, niebo zachmurzone i nic nie będzie widać:shake: Wstawiam fotki z południowego spacerku, jutro wrzucę kilka kiciasto-konikowych;) A co do kiciów-Rudego nie ma już od kilku dni, na początku się nie przejmowałam, ale nigdy nie znikał na dłużej niż jeden dzień:placz: Mam nadzieję, że nic mu się nie stało i że wróci...

Puściłam dziada bez linki, i jak było do przewidzenia, nastąpiła totalna olewka:shake: Ja już powoli tracę do niego siły, kiedy jest na lince, nawet 15-20m ode mnie, to wraca na pierwsze zawołanie, ale luzem to już nie łaska z odległości kilku metrów wrócić:placz:

Nie chciało sie psu pozować;)

Posted

Mamy nadzieje że kotek wróci ;)
[quote name='despera']
Puściłam dziada bez linki, i jak było do przewidzenia, nastąpiła totalna olewka:shake: Ja już powoli tracę do niego siły, kiedy jest na lince, nawet 15-20m ode mnie, to wraca na pierwsze zawołanie, ale luzem to już nie łaska z odległości kilku metrów wrócić:placz:

Życzymy wytrwałości :cool3:

http://agu_um.w.interia.pl/P1030423.jpg
śliczny Nes, fajowa grzywka :razz: :loveu:

Posted

Dobry wieczorek.
Ojej, wierzymy w to, ze Rudy wróci. Przeciez to taki piękny kotek :razz:

Nesik świetnie wyszedł kopiąc :cool1:
Mi ta droga ciągle przypomina tą co ja zawsze mieszkam :evil_lol: Nie wiem czemu :roll:
Ja ostatnio spusciłam Milkę jak byłysmy na jednej łące z krową. I o dziwo była skupiona(nie na mnie... na patyku) ;)
Pozdrawiamy, dobranoc ! :lol:

Posted

Witam !

Nestor to naprawdę piękny pies, taki dumny i taki PSI :razz:
I zgadzam się , że obróżka do niego pasuje :)

A co do tego nieposłuszeństwa bez linki - Bzik też tak kiedyś miał. Ja radzę na każdy spacer zabierać smakole i zabawki :) Potem oczywiście rzadziej, ale pies będzie już wiedział, że warto czasem podejść do pańci ;)

Posted

witaj :) obejrzałam tylko pierwszą stronę galerii, na pewno reszta przede mną ;) znalazłam link z wątku o najdziwniejszych komentarzach dotyczących psiaków :)i straszliwie podoba mi się sznaucer olbrzym z nie obciętym ogonem :) do nie ciętych uczu już się przyzwyczaiłam, z ogonem olbrzyma widzę chyba pierwszy raz.. :) na pierwszy rzut oka wyglądał mi jakby dziwnie i no.. nie jak sznaucer ;) ale to kwestia zmiany moich przyzwyczajeń.. całe szczęście coraz więcej nie ciętych psiaczków widuję, a twój jest naprawdę piękny :)pozdrawiam :)

Posted

To super , że jest niecięty! :multi:
Akurat sznaucer- olbrzym to mało popularna rasa i ciągle jak się widuje to jednak ucięte :-(

Ale widuję coraz więcej naturalnych bokserów, też suuuper wyglądają :lol:

Posted

an_bzik napisał(a):
To super , że jest niecięty! :multi:
Akurat sznaucer- olbrzym to mało popularna rasa i ciągle jak się widuje to jednak ucięte :-(

Ale widuję coraz więcej naturalnych bokserów, też suuuper wyglądają :lol:

ja niestety wciąż widuję mnóstwo ciętych boksiów, dobermanów [na wystawie widziałam dobków jakieś 30, wszystkie miały cięte ogony i uszy.., skoro nie wolno to kto tnie i dlaczego nei wywalaja z wystaw?:(] yorkow, westow, sznaucerkow miniaturowych.. pojedyncze sztuki maja ogonki :( a szkoda bo przeciez uroczo wygladaja :)no, jest nowy dzien, mam czas zeby przejrzec wiecej stronek z galerii :)

Posted

Witamy wszystkich nowych i starych gości :multi: Jak miło widzieć tu tyle osób:loveu: Nesik dziękuje za komplementy:lol:
Co do noszenia ze sobą smakołyków-zawsze mam jakieś przy sobie, ale mając do wyboru kawałek kiełbasy albo polowanie na kreta, Nes wybiera kreta:roll:
U nas w sezonie przez Ustronie przewija się mnóstwo psów, większość z nich jest niestety pozbawiona ogonów, ale coraz częściej widuję ogoniaste sznaucerki mini(bo ich jest najwięcej):D Kto wie, może coś się zmieni...

Wstawiam obiecane fotki kobylastych i babcinych mruczusiów:
Najpierw kolejna pozycja "na Nestora":evil_lol:

Moje pantofelniki się rozrosły:loveu:

On ma śliczny pyszczek-pół noska białego, i do tego cudne oczka:loveu:

Wyrodna matka i kochany synek

:evil_lol:

Posted

Moja mała kupka nieszczęść w za dużym kantarku

Czy już pora na kolację?:diabloti:

Klunia po ćwiczeniach bardzo chce wrócić do stajni;)

Dogo znowu muli czy to tylko mój komputer?:mad: