Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Mi też dogo muliło, ale już dobrze chodzi ;) Nes ładnie ząbki pokazuje :evil_lol: Fajowy kwiatek i ślicznee koniki :D Pozdrawiamy! :multi: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jaaa zakochałam się w Twoich Qnikach :loveu: Ukrade Ci je :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witanko :loveu: Śliczne zdjęcia, Nestuś :loveu:, kotuszki :loveu: no i koniczki :iloveyou: http://agu_um.w.interia.pl/P1030446.jpg Miłego dnia życzymy :) Quote
Dobcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Piękne koniki!!! I oczywiście rudasek!;) Mnie nie muli... tylko nic mi nie działa...:( Quote
despera Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Uf, na szczęście tempo wróciło do normy:) Czarna Owieczka, on zawsze chętnie pokazuje ząbki:diabloti: Basia, nie dam:mad: Zresztą, po co ci takie darmozjady:shake::evil_lol: Gonia, dziękujemy za uznanie i również życzymy miłego dnia:multi: Dobciu, może to rzeczywiście po burzy;) Najnowsza pozycja na Nestora, czyli jak choć kawałkiem spać na łóżku panci:evil_lol: niewinny ziew;) :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 doberek:) ojej co za swietna fotka:loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1030453.jpg slodziudka ta lapeczeka:loveu: i konisie i kocina tez piekne:loveu: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 po co mi te darmozjady? bym sobie na nich jeździła :diabloti::loveu: Quote
despera Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Chyba one na tobie:evil_lol: Despera ma problemy z nogą, Klucha jest jeszcze nie ujeżdżona(i narazie nie będzie;)) a Dalia to jeszcze dziecko:diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No to ja bym Kluche przetworzyła w wierzchowca :cool3: Quote
despera Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Nie wiedziałam, że jeździsz west:cool3::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 despera napisał(a):Nie wiedziałam, że jeździsz west:cool3::evil_lol: zawsze mogę zacząć na Klusce :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
despera Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Tylko że ona jeszcze nic nie umie, musiałybyście uczyć się nawzajem:evil_lol: A tego nie polecam, przerabiałam...:shake: Ale zapraszam za jakieś półtora roku:cool3: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='despera']Tylko że ona jeszcze nic nie umie, musiałybyście uczyć się nawzajem:evil_lol: A tego nie polecam, przerabiałam...:shake: Ale zapraszam za jakieś półtora roku:cool3: :evil_lol::evil_lol:fajnie sie tak uczyć nawzajem :evil_lol::evil_lol:haha:evil_lol: Dziękuje za zaproszenie;):loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ale pozycja do lulanka :evil_lol: http://agu_um.w.interia.pl/P1030453.jpg Quote
despera Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Dobciu, Kombinator to jego drugie imię:evil_lol: Basiu, tez tak kiedyś myślałam, dopóki nie spróbowałam... O mało nie przestałam jeździć, bałam się szalenie:shake: ale już mi przeszło:diabloti: Gonia, on często przybiera różne dziwne pozycje;) Zmykamy na rowerek, rano padało a teraz pies się nudzi:razz: Quote
Bzikowa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 pauli_lodz , cięte WESTY widziałaś? :crazyeye: To akurat niemożliwe ;) Hoho, widzę, że trochę Nestorkowatego się pojawiło i jeszcze kunie :) Ja też u siebie będę wstawiać stajenne fotki niedługo :) Quote
olifka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Och jakie śliczne fotki:loveu: Balbina nie ma uciętego ogonka ani uszków:loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witam, a my sobie dzis widzielismy cudne koniki, i dobrz ze Balbinka nie kopiowana;):cool1: Quote
Paulina. Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witamy :cool3: Ale Nes ma powodzenie... az Milka się obawia.. Kurcze... Konie są boskie! Szczególnie Despera.. Sliczna jest :loveu: A jak tam Twój rudasek? Wrócił? Nes to ma jednak charrakterek do kombinowania. Niczym moja Milka :diabloti: A co do kopiowania. Sznaucery mi się podobają z ogonem, ale np. boksy i dobki juz nie bardzo.. Jakos dziwnie wyglądają. Ale to moze kwestia przyzwyczajenia. Saba jak ją wzieliśmy juz nie miała ogonka ;) Nesa bez ogonka sobie nie wyobrazam :cool1: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witamy :) piękne konie, śliczne koty i cudny Nesio :loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1030453.jpg kombinuje chłopak, kombinuje :evil_lol: Quote
despera Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Dobry wieczór cioteczki:multi: Właśnie wróciliśmy ze szkolenia, nie popisaliśmy się za bardzo-Nes był strasznie rozkojarzony, szczekał na psy i w ogóle jakiś niegrzeczny był:shake: A co gorsza-egzamin mamy za tydzień w czwartek!!! Będziemy musieli ćwiczyć dzień i noc;) A po egzaminie robimy sobie grilla na placu:loveu: Kurczę, wszystkich tam polubiłam, ciężko będzie sie z nimi rozstać:placz: Paulina, nie bój nic, Nes narazie wierny pozostaje;) Rudaska niestety nie ma:( Pozdrawiamy:) Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dobry wieczór! ;) p.s.u nas są fotki tego sznaucera ;-) Quote
Recommended Posts