Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Eria, też o tym myślałam, ale w obu pokojach przebywa moje mama, której wystarczy, żeby usiadła na łóżku, na którym wcześniej był kot, żeby zaczęła kichać i łzawić:shake: Poza tym, one by się zanudziły-czasami je zabieram do siebie, ale po kilkunastu minutach płaczą, że chcą na dwór.
Sznaucerka-Balbinka, spróbuj poczekać dłużej, powinny się otworzyć:D

A teraz moje maleństwa zza Tęczowego Mostu:
Miki-kundelek, był u nas od urodzenia, w wieku 10 lat wpadł pod samochód-wybiegł na ulicę przez otwartą bramę:( Urodził się, kiedy miałam 5 lat-taki dzieciak to nie najlepsza pancia, byłam czasami wredna, ale później starałam się to naprawić. Zdjęcie słabe-zrobione na telefonie z normalnego zdjęcia

Toudi-moje najkochańsze maleństwo, najlepszy przyjaciel, jakiego miałam. Wprawdzie mieszkał w kojcu, ale był do mnie bardziej przywiązany, niż Szczeniak-Nes kocha wszystkich, pancie moooże odrobinę bardziej, a Touduś był tylko mój. Był agresywny w stosunku do psów, chodził w kagańcu i-niestety-kolczatce(zalecenia trenera:angryy:), ale był cudowny.Na spacerze wybiegł za sarną prosto pod samochód... Miał niecałe 3 lata. Dlatego teraz boję sie puszczać Nesa bez smyczy czy linki:shake:
:loveu:

Robię postępy-nie poryczałam się;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, teraz pewnie jest im dobrze, a ja wierzę, że jeszcze kiedyś się spotkamy:)
Coś weselszego: moja mama powiedziała, że jak wyjadę i zabiorę Nesa(nareszcie zaczęła w to wierzyć:multi:) to sprawi sobie czarnego sznupka-miniaturkę:loveu: Podobają jej sie bardzo:D A jako że pewnie nie będzie chciała wydawać kasy na rodowodowego, namawiam ją, żeby wzięła psiaka ze schroniska:) Byłoby cudownie:loveu:

Posted

despera napisał(a):
Tak, teraz pewnie jest im dobrze, a ja wierzę, że jeszcze kiedyś się spotkamy:)
Coś weselszego: moja mama powiedziała, że jak wyjadę i zabiorę Nesa(nareszcie zaczęła w to wierzyć:multi:) to sprawi sobie czarnego sznupka-miniaturkę:loveu: Podobają jej sie bardzo:D A jako że pewnie nie będzie chciała wydawać kasy na rodowodowego, namawiam ją, żeby wzięła psiaka ze schroniska:) Byłoby cudownie:loveu:

To super :lol:
W Fundacji Emir jest chyba czarna miniatura. Ale juz starszy....

Posted

Dzień dobry:multi: Nie śpimy już od 7, ale pancia miała dużo roboty więc się nie pokazywała;) Dobra wiadomość: od wczoraj nie widziałam małych sadystów, chyba naprawdę wyjechali:multi: Z tej radości wstawię kilka fotek:lol:
Nesik śpiący:loveu:

A ty znowu się smażysz...

Niewdzięczna bestia zajęła mi miejsce, i jeszcze mi napyskował jak chciałam go przegonić:mad:

Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam Nesikowi gryzaka, kotom-obroże i adresówki i roślinkę do akwarium-narazie przechodzi kwarantannę, jutro wstawię fotki;) Demolka ma swoją obróżkę, Rudy zgubił ją po 10 minutach i jeszcze jej nie znalazłam:shake:

Posted

Jak na złość mała potworzyca nie chciała zapozować;)

Rozmazane pozdrowienia od Demolki dla cioteczek:loveu:

A teraz lecę oglądać W11, wrócę później;)

Posted

Imię pasuje do osobowości:evil_lol: Chociaż z wiekiem nieco się uspokaja;) Demolka robi papa Nesikowi, który uznał, że jednak pełna miska jest fajniejsza niż kot:diabloti: a co do nesowego brzuszka to zgadzam się z Gonią:loveu:

Posted

[quote name='despera']Demolka robi papa Nesikowi, który uznał, że jednak pełna miska jest fajniejsza niż kot:diabloti: a co do nesowego brzuszka to zgadzam się z Gonią:loveu:
:evil_lol: :evil_lol: Nesiu dobrze mysli :loveu:
A Pancia oczywiscie wymiziala brzuchacza? :cool1: :loveu: