despera Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Witojcie kobietki:multi: Żeby przypadkiem nie było, że dopiero wstałam:evil_lol: Rano byliśmy na rowerku, potem pancia była u kobylastych i-nie do wiary-naprawiliśmy z tatą ogrodzenie!!!:multi: Może to jeszcze nie "TO", ale przynajmniej się trzyma porządnie:D Dzisiaj bawiłam sie trochę z Kluchą-była bardzo spokojna, większość czasu chodziła stępem, zero stresu:loveu: Później na lince też było dobrze, a kiedy odchodziłam od niej-stój zostań;)-miałam takie głupie skojarzenia ze szkolenia Nesa, i kilka razy miałam ochotę zawołać "noga!":evil_lol: Wczoraj wieczorem byliśmy na piwku u kolegi, panci nie trzeba dużo więc była sesja-zamiast karcić psa, fociłam:diabloti: Wczoraj nie byliśmy na szkoleniu, bo cały dzień padało, przestało chyba ok 17:40, a były takie korki że i tak bym nie zdążyła dojechać... A po deszczu była tęcza:D Nesikowi też się podobała;) Dla niedowiarków, którzy uważają, że wśród młodzieży nie ma patriotów:evil_lol: U panci na kolankach:loveu: Dobry człowiek, daj browarka...:diabloti: Quote
despera Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Puszczaj dziadu!! Ostrzegałem... Plask!:evil_lol: Hej, poczęstujesz mnie?? :razz: Sam sobie wezmę:diabloti::evil_lol: Pożyczyłam "Zapomniany język psów", więc zmykam sie douczać;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Doberek :multi: No pięknie, taki młody a już gustuje w piffku :evil_lol: http://agu_um.w.interia.pl/P1030350.jpg Quote
despera Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Gonia, tylko nie wiem, w kogo się wrodził, bo przecież nie we mnie:evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Co ty się dzieje!? Toż to jakiś uzależniony sznaucer! Co za natarczywość i zupełny brak delikatności!:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kolega przeżył?:cool3: Quote
despera Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Kolega sprowokował, co się miałam wtrącać:diabloti: Przeżył i dobrze się ma, a bawił sie równie dobrze jak Nestor:evil_lol: Quote
Ania-shira Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A czemu Nestor miał kaganiec? Oj Nestor ty piwoszu :multi: Nie wiedziałam że tak on lubi piwo :multi: Moja nie lubi ;) Quote
despera Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Nes miał kaganiec żeby za dużo piwa nie wypił :evil_lol: Żartuję oczywiście, piwa w ogóle nie wyżebrał;) Za to chciał zjeść dywan i frędzle z koca, i zrobić porządek na dywanie(jako że tam rządzi kolega z kumplami, niezbyt często sprzatają:mad:), więc to było dla jego dobra:cool3: Quote
Paulina. Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Wracam patrze i co? Ta grzeczna galeria z grzecznym Nesem na czele robi się niegrzeczna i uzalezniony!! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Oj nieładnie, nieładnie.... Milka się zastanowi powaznie co do tej randki przyszłej :evil_lol: Quote
despera Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Oj Milcia, no co ty... To jednorazowy wypadzik był... Nie odrzucaj Nesa:placz::evil_lol: Nes skonsumował jedynie gryzaka do czyszczenia zębów, jabłko i butelkę po wodzie mineralnej:diabloti: Quote
olifka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Oj Nestorku:evil_lol: Piffko lubi popić:evil_lol: Balbina też:evil_lol: Tworzyli by super duet:evil_lol: Pijocy-Olbrzym i Miniaturka:evil_lol: Quote
despera Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Taa, ty swoją byś do domu zaniosła, ale co ja bym z moim bydlakiem zrobiła?:shake::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witamy :) widze, że Nesik rządził- http://agu_um.w.interia.pl/P1030350.jpg :evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 despera napisał(a):Oj Milcia, no co ty... To jednorazowy wypadzik był... Nie odrzucaj Nesa:placz::evil_lol: Nes skonsumował jedynie gryzaka do czyszczenia zębów, jabłko i butelkę po wodzie mineralnej:diabloti: Milcia wybacza, nie odrzuca go! Sama nie gorsza.. ona lubi żuli. Zawsze mnie do takich ciągnie na miescie :evil_lol: :evil_lol: Widzimy, ze tu konkurencja. Ale my nie damy za wygraną. Co miłosc to miłosc :cool1: Quote
despera Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Agacia, wiadomo, Nes wymiata:cool1: Paulina, Nes tak się ucieszył, że aż się obudził:multi::evil_lol: Oj zaraz konkurencja... Koleżanka od butelki:diabloti: Quote
Paulina. Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 despera napisał(a): Paulina, Nes tak się ucieszył, że aż się obudził:multi::evil_lol: A gdzie jest Milka.. hm.. u mnie jej nie ma... na przedpokóju tez.. Jeest! W kuchni.. ale nadal ma malo powodów do radosci i spi.. Hm. Dziwne.. Quote
despera Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Powiedz jej, że w niedzielę czeka ją impreza-jej wielbiciel kończy 2 lata:cool3: A teraz zabieram go na spacer i już nie wracam, więc od razu mówię wszystkim dobranoc:) Quote
sota36 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 taaaa namordnik nalozyli, zeby piffka nie pil, a tak serio to dlatego ten kaganiec, zeby nad psem sie znecal ten niedobry czlowiek!!! Quote
Paulina. Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Lubimy imprezy :diabloti: Dobranoooc :loveu: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Poznaliśmy nowe oblicze Nesa - piwosz :evil_lol::loveu: Quote
Ania-shira Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 przyszłam się przywitac :multi: Życzę udanej soboty :multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Też się witamy :) gdzie jesteście??? :placz: Quote
Recommended Posts