Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Witamy się wieczornie:multi: Jesteśmy po spotkaniu z Buniem i Marychą, pełno fot(choć nie do końca wyraźnych:roll:) i dwa filmiki:cool3: Zaraz wstawię:D
Doginka, oczywiście że pancia to ja;)
Eria, trafiłaś w sedno z tym spojrzeniem:evil_lol:
A domkiem się cieszę, czas upływa szybciutko, jutro znowu będę zalatana, ale pojutrze trzeba sie będzie zacząć uczyć... A fot konikowych jeszcze nie mam, byłam tylko na chwilę sie przywitać, jutro się wybiorę na dłużej oskrobać futra z błota:loveu: Jutro rano wybieram się na plażę, jeśli oczywiście nie będzie padać:roll:

A teraz filmiki:
Wielkie Powitanie(pod koniec Nes jako kulturny pesio biegnie przywitać się z cioteczką, która jest tak daleko że jej nie widać, i mimo że się przed nim schowała to i tak ją znalazł i pobrudził:diabloti:) http://despera.wrzuta.pl/film/xVAD28OCnm/

Walki psów, czyli większy nie znaczy lepszy:evil_lol: http://www.wrzuta.pl/film/XhELFUakCJ/

I fotki-wstawiam po dwie;)
Nes-zwarty i gotowy żeby wystartować-w końcu pancia powiedziała, że idziemy do Bunia!!!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej.. dopiero weszłysmy na dogo i czekamy na Ciebie ! Wiesz.. rozmowy o zyciu :diabloti:

Wow, niezle się nawalają :diabloti:
Eh.. nie ma to jak psia przyjazn :cool3:.. U nas mało jest takich wariatów jak Milka..

Czekamy na reszcze fotek!

EDIT:
No i ubiegłas mnie foteczki juz są.. ale otwierają mi się tylko 2 pierwsze..

http://aga_um.eu.interia.pl/P1040599.jpg
Haha, no rzeczywiscie broda juz cacy! :loveu:

Posted

Już po zapasach;)

Budrys w całej okazałości:loveu:

I to by było na tyle:lol: Paulina, wpadnę do ciebie jeszcze przed "Nianią", a potem chyba pójdę odsypiać ostatnie dwie noce, bo w przeciwieństwie do niektórych potrzebuję całkiem sporo snu:evil_lol:;)
Sota36, Nes jak widzi wodę, to nic go nie zatrzyma, chyba że jest na smyczy:roll: A dzisiaj mijaliśmy kilka mini-stawków i kałuż... Ale teraz jest już prawie suchy, obiadek też już jadł:D Pancia(ja:evil_lol:) nie przekarmia ale też nie jest okrutna:shake:;)
Pozdrawiamy!!!

Posted

To oglądaj sobie Nianie, ja tez własnie oglądam i chyba zaraz tez pójdę spac.. Chociaz nie potrzebuje tego tak bardzo jak Ty.. A moze? :cool3:

Pozdrawiamy!! :loveu::loveu:

Posted

Dorka, wyczochrany, oglądał z nami filmidło:loveu:
Basia, ja też się cieszę że jestem i że nas odwiedzacie:loveu: Kopytne postaram się wstawić jutro:D
Eria, Nes będzie miał kreosiową brodę i grzywkę, a Kreon nesikowe przedpiersie:evil_lol:
Paulina, ja nie wiem co ty tam po nocach robisz:eviltong::evil_lol:;)
Ania, dzięki:multi:

Posted

despera napisał(a):
Paulina, ja nie wiem co ty tam po nocach robisz:eviltong::evil_lol:;)

Ja? Malutka niewinna Paulinka? Niiic... :grins:

Ale Ty? Agnieszka prowadząca studenckie życie? :nono:

:diabloti:

Posted

Ja nie mam nic do ukrycia:eviltong: W nocy przed wyjazdem nie mogłam spać bo miałam męczące sny, a dzisiaj poszłam spać po północy, później chyba do 4 oglądałam "Zagubionych" a rano coś kudłatego mnie obudziło:mad: Moje studenckie życie ogranicza sie do niejedzenia regularnych posiłków:evil_lol:
Zmykamy na spacerek za chwilę, dobranocka:multi:

Posted

despera napisał(a):
Ja nie mam nic do ukrycia:eviltong: W nocy przed wyjazdem nie mogłam spać bo miałam męczące sny, a dzisiaj poszłam spać po północy, później chyba do 4 oglądałam "Zagubionych" a rano coś kudłatego mnie obudziło:mad: Moje studenckie życie ogranicza sie do niejedzenia regularnych posiłków:evil_lol:
Zmykamy na spacerek za chwilę, dobranocka:multi:

Ok, jestes rozgrzeszona :lol:

Nie martw się Nes na wikcie Twojej mamy dojada za was dwoje :p

Branocz!

Posted

Witam!!!!!!!!
Ślicznie Nesikowi w nowym kompleciku:loveu:
Fotki z kumpelkiem też obejżłam:)

Pamiętam, jak na 1szym roku strasznie tęskniłam za domem... teraz trochę mi przeszło, ale tylko trochę;)
Hehehe a kto na studiach ma czas jeść?:evil_lol: zawsze są inne sprawy na głowie, ale trzeba sie choć starać, żeby nie być cienkim i chudym... Jak ja wracam po dłuższej nieobecności, to rodzice twierdzą, ze schudłam /choć wątpię, czy to możliwe:evil_lol:/ i za każdym razem dostaję więcej, i więcej, i więcej... pierogów:evil_lol:

Posted

:multi:Obejrzałam foteczki i filmiki, tylko wydaje mi się, że bez dźwięku były:roll:
Nesik nie wydaje mi się grubaśny :shake:- pięknie lśni mu sierść:loveu::loveu::loveu:
- to po tej błotnej kąpieli?:diabloti::diabloti::diabloti:
Dobrej nocki życzę:hand::sleep:

Posted

HEJ :loveu:
Piękna relacja, zdjęcia i filmiki ;) Musisz zabrać Nesisko do siebie, no nie ma opcji! Ja bym nie przeżyła widując moje 9,5 kg psa tylko na weekendy :cool1: Więc... Pertraktuj!!! :loveu: No i napisz jak tam w ogóle zajęcia ;)

Ahh i zgadzam się z Pauliną... Ja też chcę kuniowe zdjęcia! :lol: Moja druga, niestety nie do końca spełniona pasja (bo na własnego kopytnego brak czasu...)