Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Dzisiaj przelalam pieniazki dla Gieni w wysokosci 100 zl od Skarpety im. Tallcot, jak dojda prosze o potwierdzenie na watku Skarpety!

Ok :-)

[quote name='halcia']I daj Kasiu znać,co tam u Was.

U nas wszystko w porządku. Troszkę nas zasypało ale dzisiaj przyszła odwilż,deszcz i śniegu brak.
Gienia dużo śpi, zawsze jednak budzi się gdy zbieramy się na spacer i jest pierwsza pod drzwiami :-)
Chociaż ostatnio może przez te mrozy wybiera krótkie trasy, obwącha teren, załatwia potrzeby i biegnie po bramkę nie czekając na nikogo.
Apetyt ma zdecydowanie lepszy. Raz próbowała nawet otworzyć worek z suchą kocią karmą :-)

Zdjęcia wczorajsze, nie najlepsze bo modelka nie chciała współpracować ;-)

Posted

DZIĘKI,cudne foteczki.Nawet miałam pisac żartobliwie czy moze juz zaczyna rozrabia?Ale przy statecznej Gieni wydawało mi sie to nie na miejscu:)....a tu widac,ze mała sie usamodzielnia,jak sie sama wybrała do worka z karmą!Moje śliczne!Cyknij jej fotke przy sikaniu,bo my znamy tylko jej sztuczki ze szpagatem.:)U nas tez leje,jest brzydko.Tak sie ciesze,że Gienek po tylu latach ma wygody i jest przy człowieku.Straszna pieszczocha,czy tak "w normie?"

Posted

Widać, ze Gienia mocno stoi na nózkach i widać też mięsnie. Nozki ma zupelnie inne, co jednak ruch, cieplo, odżywianie robią dobrego.
Super Gieniusiu Ci się udalo :D

Posted

[quote name='halcia']Straszna pieszczocha,czy tak "w normie?"[/QUOTE]

Nie jest straszną pieszczochą ale lubi np. ocierać mi się o nogi jak stoję przy garach ;-)
Doszły pieniążki dla Gieni 100 zł.

• 2 weeks later...
Posted

Jak tam Gienek zaczęła Nowy Rok?Bała sie petard ,czy nie było u Was bardzo słychac?Jak zdrówko,nożki i ogólna sprawność Gieni?
Szczęśliwego Nowego Roku!Odezwijcie sie...

Posted

[quote name='halcia']Jak tam Gienek zaczęła Nowy Rok?Bała sie petard ,czy nie było u Was bardzo słychac?Jak zdrówko,nożki i ogólna sprawność Gieni?
Szczęśliwego Nowego Roku!Odezwijcie sie...

No my generalnie mieszkamy pod samym lasem, wysoko na górce ale w tym roku było szaleństwo z tymi wystrzałami. 30 minut bez przerwy dudniło. ( W DOMU TEŻ ). Gienia przespała wszystko :-)
Byliśmy ok 23 na ostatnim spacerze w ciszy i sunia spała do rana.
Ogólnie zdrówko myślę, że ok. Teraz mamy przepiękną jesień ( +8 ), świeci słoneczko i Gienia chętnie wychodzi na spacerki (tylko krótkie, załatwia potrzeby, chwilkę stoi i obserwuję a widok nieskromnie powiem ma piękny i zawraca do domu.). Jak jest ujemna temperatura to raczej tylko na siku wybiega z domu ale od razu idzie pod bramkę i chce wyjść poza ogródek.
Apetyt jej bardzo dopisuje, kontroluje nawet miski innych psów :-)

dzisiejszy widok :-)

siusiu na ugiętych łapkach ;-)

Posted

Dziękuje!Tak się ciesze,że Gienuś ma dobre warunki,że zdrówko jak na jej lata z dobre.:lol:Dzięki tez za zamówioną fotke z siooo....Czyli nóżki faktycznie usprawnione.Kochany Gienuś,sierść taka ładna,błyszcząca.:loveu::multi:
Pozdrawiam i specjalne/dodatkowe/uściski dla Gienka,dobra?Takie tulenie od serca!

• 2 weeks later...
Posted

Dzieki,az sie poryczałam patrzac w jej takie pokorne zawsze spojrzenie.Takie bezradne troche,...Ona nas ta ogromna cierpliwoscia i pokora ujmowała.Choc potem troszeczke upierac sie tez potrafiła.Ale zawsze była bardzo kochana.Buziaki Gienia!

Posted

[quote name='halcia']Dzieki,az sie poryczałam patrzac w jej takie pokorne zawsze spojrzenie.Takie bezradne troche,...Ona nas ta ogromna cierpliwoscia i pokora ujmowała.Choc potem troszeczke upierac sie tez potrafiła.Ale zawsze była bardzo kochana.Buziaki Gienia!

Gienia faktycznie robi wrażenie bezradnej ale chciałabym bardzo pokazać Wam jak czasami próbuję biegać z uśmiechem na twarzy :-) Wygląda to niesamowicie jak skacząca sarenka :crazyeye:

Posted

Dziękujemy za fotki!I tak sie ciesze,ze Gienia ma zwierzęce towarzystwo tez,ona tak zabiegała o względy moich psiaków,ciągle robiła podchody....a słyszała tylko powarkiwanie zazdrośników.(: