Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekoladka o małej zawartości kalorycznej - suuuuper :smile:

Apropos czekoladki o małej zawartości kalorycznej - wczoraj moja kuzynka w rozmowie przez Skypa podzieliła się ze mną swoją teorią: otóż najwięcej kalorii zawiera zawwsze ostatni kawałek czekolady - można zatem całą zjeść bezkarnie a tylko ten ostatni kawałek wcisnąć jakiemuś szczuplakowi :-)

A w ogóle to dobrze, że do nas tu zglądacie :-)

Posted

O rany boskie... :( Same samce, mam nadzieję... Dzieci też przybyło, czy natura "zmądrzała"?

Jedna jest na pewno suczka (była już wcześniej), na inne nie patrzyłam, żeby potem nie śniły mi się po nocach :(.

Niestety, nie udało się dogadać z właścicielką - przegrałam :(. Wysyłamy karmę do dwóch gospodarstw w tej wsi - więcej nie da rady.

Chyba więcej dzieci nie ma, ale wszystko przed nią...

Posted

Witamy ciocię Jolę :-) Dobrze, że już wróciłaś :-)

A wiadomości z eksdomu Hopci bardzo smutne. I rozumiem, że nie patrzysz na piesy, żeby Ci się nie śniły po nocach. Tego nieszczęścia wyglądającego z każdej strony nie da się ogarnąć. Trzeba się skupić na tym, co można zrobić i robić to dobrze. Innego wyjścia chyba nie ma.

Posted

Przylazłam do Hopci jej domciu, bo grzechi spać nie dają.

Widzę ,ze macie totalnego bzika na punkcie Hopencji i to jest wspaniałe.

A teoria o ostatnim kawałku czekolady do sprzedania dalej.

Posted

Hopciu, jak to dobrze, że Tobie się tak udało! :)

No :-) W sumie nam wszystkim się okrutnie udało :-)

Przylazłam do Hopci jej domciu, bo grzechi spać nie dają.

Widzę ,ze macie totalnego bzika na punkcie Hopencji i to jest wspaniałe.

A teoria o ostatnim kawałku czekolady do sprzedania dalej.

Jesteś Pokerku mile widziana o każdej porze, nawet nieludzkiej ;-)

Fakt - wierszyków jakoś ostatnio nie ma:-( Hopencjo - tupnij nóżką, żeby Ciocię Jolę dopadła wena :smile:

No coś Ty?! to przecież na paluszkach trzeba chodzić, żeby wena spłynęła...;-)

Posted

A tak z innej beczki, ciociu Jolu, to juz dawno zadnego wierszyka nie bylo na Hopcinym wateczku... :) Proooooooooosze :)

Przepraszam :oops: .

Niestety, jest wokół mnie trochę spraw, przez które nie tylko wierszyki, ale i proza ciężko mi przychodzi.

Wybaczcie...

Posted

Przepraszam :oops: .

Niestety, jest wokół mnie trochę spraw, przez które nie tylko wierszyki, ale i proza ciężko mi przychodzi.

Wybaczcie...

To ja przepraszam! nie wiedziałam :oops: Jolu, życzę Ci z całego serca, żeby się wszystko dobrze poukładało...

Posted

Dziekujemy za pozdrowienia i odwiedziny! Wczoraj swiecilo slonce wiec poszlysmy z Hopka i Zosia do lasu. Zrobienie Hopce zdjecia w lesie ujest bardzo trudne - najczesciej zostajepo niej tylko zamazana smuga...wiec prosze docenic moje wysilki;-)

2jcegw8.jpg

2j32tua.jpg