Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ania pytają :diabloti:

Ale lepiej ... starzy ludzie co widzieli, że mam Maksa od dawna, to się pytali " czy ten duży, to po małym" :grin:

Gassi może będą jakieś jutro :diabloti: Ja nie daję codziennie, bo się pies znudzi i nikt zaglądać nie będzie ( chociaż i tak tutaj mały ruch panuje ) :p

AMIGA pod blokiem nie, na osiedlu ( czyt: w parku tak ) :p

Posted

HaHaHa aparatu nie zjadła - to moje oczko w głowie, więc zawsze jest zaszyty w szafce ;) ( no może z małymi wyjątkami ) ;)

Ładuję akumulatorki i później wyjdę na spacer, więc nacykam trochę fotek :p

Gassi tam od razu w konia :diabloti:

malawaszka miło mi, że nas podglądasz :loveu:

Posted

Wczoraj psy miały ucztę :eating:

Zula i ucho :mdrmed:

Maksio i ucho :mdrmed:

Co się gapisz, to moje ucho :diabloti:

I znowu Zulka :loveu: Patrzecie jaką ma zarośniętą łapę :p

Posted

AniaG doszła tutka ;) W baaardzo odpowiednim momencie ...

Byłam na spacerze z psami ... i co się stało ... Maksio uznał, że musi się posilić ( u mnie na osiedlu jest bar - jakieś żółtki prowadzą ) więc dorwał jakieś żarcie i wcinał :angryy: Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok z nerwów :angryy: Wyszarpałam go za brodę ... oczywiście jest taki delikatny, że nawet nie zdążyłam go dotknąć, a on już piszczał :angryy: Najgorsze jest to, że w domu dostał miskę z jedzeniem i co robił ... jak ją tylko zobaczył, to uciekł :mad:

Więc teraz ... psy czeka, życie w tutkach :cool1:

Patrzcie na to :diabloti:

Posted

Rozmiarek chyba dobry. :lol:

A co do wiaderka to wyliczenie były złe, bo wiaderko jest węższe u dołu. Trzeba by liczyć ze wzoru na stożek ścięty. :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']
A co do wiaderka to wyliczenie były złe, bo wiaderko jest węższe u dołu. Trzeba by liczyć ze wzoru na stożek ścięty. :evil_lol:

Nieeeeee, wiaderko nie jest stożkiem. To pewnie tylko perspektywa sprawiła. Zresztą nie można potwierdzić, bo monita chyba wykasowała zdjęcie wiaderka:cool1:

Posted

Udało mi się wreszcie "wedrzeć" do Fotosika i dzięki temu moge wstawić zdjęcia Zuli i Maksia, które zrobiłam u monity moim zdezelowanym aparatem. Jakość zdjęć jest naprawdę fatalna, ale wstawię, a cssssoooo.
Tu udało mi się jakoś chwycić Zulę, bo stale się wymykała z obiektywu

No i słodziaczek, odrobinka Maksio

Zdjęcia mojego wiaderka nie będę tu wstawiać :-)

Posted

Sznaucery w każdym kagańcu wyglądają idiotycznie. :evil_lol: Ale lepsze to niż chory pies po zjedzeniu jakiegoś świństwa.

Weszka ja wysłałam prezent dla Pyzy a ty się smiejesz. :placz:

Moje tez takie mają. Ale w zasadzie teraz nie chodzą bo tu nic nie wyrzucają gdzie mieszkam.

Raz Keysi biegała w takim a na końcu miała przyczepiona bułkę, którą jakimś cudem dorwała tylko nie mogła zjeść.

Posted

AMIGA dzięki za zdjęcia :razz:

AnkaG pojemnik, to beczka ;) czytaj walec :p
Dziekuję baardzo za prezent :loveu: Rozmiar dobry :mdrmed:
Narazie będzie Zula chodzic w tym ;) tak w ramach przypomnienia, żeby nic nie jeść ... Maksio, jak jeszcze raz się posili, to też będzie chodzić taki uzbrojony :diabloti:

weszka a no wyglądają :diabloti: tak mnie zezłościły, że musiałam im ubrać :p a jak zobaczyłam, jak wyglądają, to musiałam zrobić zdjęcia :razz:

Później wkleję zdjęcie Zuli :D:D:D Ale nie uwierzycie, gdzie wlazła :diabloti: