monita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wiem ... niepotrzebnie ją odpiełam :-( Nie mogę w to uwierzyć, ale jej nic nie jest ... To było straszne ... Zulka była w totalnym szoku, wstała i zaczęła uciekać ( cudem ją dogoniłam, jeszcze biegnąc z Maksem ) :shake: Dzwoniłam na policję, poczym pouczono mnie, że pies ma być w kagańcu i na smyczy ... ale że kierowca jechał dużo więcej niż 20 km, to już ich mniej obchodziło :shake: Zachowuje się normalnie. Na wieczornym spacerze biegała z patykiem, podskakiwała i szczekała na mnie, ale ją bacznie obserwuję !! Quote
ariss Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dawno mnie tu nie było,a tu takie przykre wieści:-( Ale ja i tak wiem że wszystko będzie dobrze:lol: Quote
monita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ty tutaj :crazyeye: Wpadnij jutro, będą zdjęcia ;) Quote
ariss Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 monita napisał(a):Ty tutaj :crazyeye: Wpadnij jutro, będą zdjęcia ;) No właśnie ja niedobra kompletnie zapomniałam,że tu są dwa sznupcie w tym mój ukochny średniaczek:roll::loveu::lol: Quote
monita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Noo nie ładnie :shake: To jutro będą podwójne zdjęcia ;) Quote
ariss Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 monita napisał(a):Noo nie ładnie :shake: To jutro będą podwójne zdjęcia ;) OOOOOOOOOOOOOOOOOOO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No to już się doczekać niemogę-najwięcej średniowych chcę:lol:mogę?;) Quote
monita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Zobaczymy na ile zdjęć pozwolą modele i aparat ( akumulatorki ) ;) Quote
weszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 O rety! Ale się nastraszyłam tym potrąceniem :shake: Dobrze że nic się nie stało! Jak to niewiele potrzeba żeby stało się nieszczęście :shake: Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć :shake: Dobrze, zachowuje się normalnie, tak jak wcześniej :multi: Tylko boję się, żeby później nie chorowała :shake: Quote
BIANKA1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 To dobrze , że nic tragicznego się nie stało . Ale pewnie jest trochę potłuczona . Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Od razu ją wymacałam, wyprzyciskałam ;) i nic ... Dzisiaj też ją sprawdzałam i nic ... Nawet nie wiecie jak się cieszę > to z radości:placz: Quote
ariss Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 monita napisał(a):Od razy ją wymacałam, wyprzyciskałam ;) i nic ... Dzisiaj też ją sprawdzałam i nic ... Nawet nie wiecie jak się cieszę :placz: to już powinno być dobrze i nie ma się co martwić bo osiwiejesz:roll: Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nikomu nie życzę takich nerwów :shake: A teraz coś na lepszy humor ;) Poduszkowce :diabloti: Quote
AnkaG Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ale dwa kurczaczki. :loveu: Dzisiaj wyślę kaganiec dla aniołka. Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 To są smoczki nie kurczaczki :diabloti: Dzięki ;) Quote
BIANKA1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wyglądają na takie malutkie pierdołki :evil_lol: A ja ciągle pamiętam Pyzę z Wrocławia . Taką zarośniętą , zaniedbaną ale radosną psinkę . Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 BIANKA1 napisał(a):Wyglądają na takie malutkie pierdołki :evil_lol: A ja ciągle pamiętam Pyzę z Wrocławia . Taką zarośniętą , zaniedbaną ale radosną psinkę . Ja Ci dam pierdołki :diabloti: AnkaG napisał(a):Radość w niej została. :lol: Czasami, to ma zbyt dużo tej radości ;) Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pomyślałam, że zrobię Wam prezencik ;) Byliśmy na spacerze :p A tutaj Zulcia pokazuje Wam język :diabloti: Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mały trochę wyblakły, a większy upodabnia się do właścicielki i rudzieje :diabloti: Quote
AnkaG Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nie pytają na spacerkach czy to mama z synkiem ??? U mnie jak była trójka to wg ludzi to była rodzinka: Keysi tata, Esta mama a Kajcia dziecko. :evil_lol: Mała sznupka jest już zarezerwowana przez Państwa co mięli 16 lat sznaucera. A już namówiłam rodziców, żeby ją zabrać jako DT. :razz: Quote
Recommended Posts