Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem ... niepotrzebnie ją odpiełam :-(

Nie mogę w to uwierzyć, ale jej nic nie jest ... To było straszne ... Zulka była w totalnym szoku, wstała i zaczęła uciekać ( cudem ją dogoniłam, jeszcze biegnąc z Maksem ) :shake:

Dzwoniłam na policję, poczym pouczono mnie, że pies ma być w kagańcu i na smyczy ... ale że kierowca jechał dużo więcej niż 20 km, to już ich mniej obchodziło :shake:

Zachowuje się normalnie. Na wieczornym spacerze biegała z patykiem, podskakiwała i szczekała na mnie, ale ją bacznie obserwuję !!

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

monita napisał(a):
Ty tutaj :crazyeye: Wpadnij jutro, będą zdjęcia ;)

No właśnie ja niedobra kompletnie zapomniałam,że tu są dwa sznupcie w tym mój ukochny średniaczek:roll::loveu::lol:

Posted

monita napisał(a):
Noo nie ładnie :shake:

To jutro będą podwójne zdjęcia ;)

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
No to już się doczekać niemogę-najwięcej średniowych chcę:lol:mogę?;)

Posted

Ja do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć :shake:

Dobrze, zachowuje się normalnie, tak jak wcześniej :multi: Tylko boję się, żeby później nie chorowała :shake:

Posted

Od razu ją wymacałam, wyprzyciskałam ;) i nic ... Dzisiaj też ją sprawdzałam i nic ... Nawet nie wiecie jak się cieszę > to z radości:placz:

Posted

monita napisał(a):
Od razy ją wymacałam, wyprzyciskałam ;) i nic ... Dzisiaj też ją sprawdzałam i nic ... Nawet nie wiecie jak się cieszę :placz:

to już powinno być dobrze i nie ma się co martwić bo osiwiejesz:roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Wyglądają na takie malutkie pierdołki :evil_lol:
A ja ciągle pamiętam Pyzę z Wrocławia . Taką zarośniętą , zaniedbaną ale radosną psinkę .

Ja Ci dam pierdołki :diabloti:

AnkaG napisał(a):
Radość w niej została. :lol:

Czasami, to ma zbyt dużo tej radości ;)

Posted

Nie pytają na spacerkach czy to mama z synkiem ???

U mnie jak była trójka to wg ludzi to była rodzinka: Keysi tata, Esta mama a Kajcia dziecko. :evil_lol:

Mała sznupka jest już zarezerwowana przez Państwa co mięli 16 lat sznaucera. A już namówiłam rodziców, żeby ją zabrać jako DT. :razz: