AMIGA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 monita napisał(a):cm2 a objętość jest w cm3 przecież :cool1: No proszę, nie policzy Sama, a krytykuje!!!:eviltong: Ok - wymieniamy sie, tylko kiedy??? Ja w tygodniu jestem dosc zawalona praca Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 AMIGA napisał(a):No proszę, nie policzy Sama, a krytykuje!!!:eviltong: Ok - wymieniamy sie, tylko kiedy??? Ja w tygodniu jestem dosc zawalona praca Nie krytykowałam, tylko zwróciłam grzecznie uwagę :diabloti: To może pod koniec tygodnia - albo napisz wtedy kiedy będziesz mieć czas :p Quote
AMIGA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 PyZuLec jest najbardziej fotogeniczny w pościeli :lol: Super :loveu: Wiesz co, może będziemy się kontaktować telefonicznie w sprawie tych pojemniczków, bo szkoda zaśmiecać wątek:p Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hmmm ... w pościeli jest Maks :diabloti: OK - to jak będziesz mieć, w któryś dzień czas, to pisz sms'a ;) Quote
AnkaG Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Mmmm jakie ładne dwa czarnuszki. Ale Maksiu taki dość drobny jest. Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Maksio jest chudziutki :p I wogóle taki delikutaśny ;) DZIEWCZYNY SŁUCHAJCIE DRAMAT !!!! PyZula zniszczyła mi materiały na kartki ( te na Dżekiego dla pani od hurtowego zamówienia ) :placz: Nie mam nic, oprócz tego co dzisiaj kupiłam ( ale to już na zupełnie inne kartki ) :placz: Sieczkę zrobiła też z jakiś dokumentów ... Ja nie wiem co z nią będzie, jeśli się nie zmieni :placz: Quote
AnkaG Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 O ooo brzydki Pyzulec. Musisz chować wszystkie ważne rzeczy. Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Były schowane - tam gdzie zwykle na regale w tekturowym segregatorze :mad: Ona musi do wszystkiego wsadzić ten paskudny *** :mad: Quote
AnkaG Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Monita doczytałam na wątku sznaucerka, że masz potencjalny domek dla sznupka. Jutro jadę zobaczyć do naszego schronu pieska - to jest chyba czarna miniatura. Kurna nie mam aparatu. Quote
monita Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Tak znajoma szuka :p Więc pomyślałam o Mopiku, a on chyba będzie już wyadoptowany :eviltong: Więc szukamy dalej :razz: Quote
AnkaG Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 U nas to nie sznupek. Byłam obejrzałam. :shake: Quote
monita Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Trudno :p Coś się poszuka - podeślę jej stronę o adopcjach - zobaczymy :p Quote
AnkaG Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Pyza żyje po ostatnich wyczynach??? U nas dla odmiany jak nie koo to sioo. Dzisiaj zostawiłam psy na 3 godz. u rodziców. Nuka z nerwów oczywiscie koo. :cool3: Quote
monita Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Żyje - ale co to, za życie :diabloti: Dzisiaj ma szczęście, bo jestem w domu, ale jutro pewnie znowu coś rozniesie :shake: wczoraj też rozwaliła kolejne rzeczy :shake: Nie mam już siły do niej :shake: Quote
AnkaG Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ale pewnie jak popatrzysz w te oczka to wybaczasz. Quote
AnkaG Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No chyba nie oddasz jej :-( Monita zobacz http://szczecin.schronisko.net/kwarantanna9191-0.html Quote
monita Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No właśnie, wkleiłaś wcześniej link ogólny do schroniska ;) I tak się zastanawiałam do czego nawiązujesz :diabloti: To ten mały, którego oglądałaś ?? Quote
AnkaG Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Nie to nowy nabytek z wczoraj. Już Inez do mnie pisała dzisiaj (jest wolontariuszką), że mała strasznie płacze. To na 100% miniatura. A link wkleiłam poczatkowo dobrze, tylko im sie dwa razy powtórzyła sunia na stronie, zmienili w międzyczasie i wyszła doopa. Taka blondynka to już nie jestem. :evil_lol: Quote
monita Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Wiem, że nie jesteś :eviltong: Słuchaj, a da się ją warunkowo zabrać ?? Quote
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Skołujemy transport ;) Teraz ma ktoś jechać od Was, na południe :p Quote
BIANKA1 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wiesz Monita , mój Puniek tak wszystko sieka . Co zostawię , to zniszczy . Wszystko kradnie i ucieka . Drze pościel , ubrania , no dramat . 4 lata męczę się z nim . W dodatku non stop szczeka . Mam go od mojej mamy i przysięgałam , że go nie oddam . Ale sił nie mam :shake: Jak znajdziesz jakieś lekarstwo na te przypadłosci , to pamiętaj o mnie :lol: Quote
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Narazie myślałam nad ubieraniem jej kagańca ;) Quote
Recommended Posts