Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kaLOlina napisał(a):
pyzulko poczekaj jeszcze troszke..los sie do Ciebie usmiechnie...
Właściwie, to Pyza mogłaby wyjść i jutro ze schronu i przeczekać w dt... Ale ja nie mogę w tym uczestniczyć z różnych względów, w tym, z braku czasu. Jeśli załatwilibyście jej adopcję plus kąpiel, plus transport w okolice Malty, plus kasę na jedzenie....
No i oczywiście to tymczas na parę dni - w przyszłym tyg. na 100% musiałaby się przenieść do KR.

Posted

Może to i dobry pomysł, ale nie wiem czy jest sens robić jej :huh: w głowie.

Bo tak, to będziemy uzależnione od DT w Poznaniu, z którego będzie musiała szybko wyjechać :???: :???: :???:

Posted

jakby co dajcie cynka-ja swoj nr juz podalam-moglabym ta Pyzulke wydobyc ze schronu, o ile nie zawolaja jakiejs koszmarnej ceny za adopcje...widzialam to kochane stworzenie ostatnio...pyzulke bardzo chcialabym uratowac-tak mi za serducho zalazla...zreszta jak jakies 80%psow u nas w schronie...ale ona-dla mnie przynajmniej jest wyjatkowa:)

Posted

tiaaaa ja ekspert ;) glupio byloby jechac a tu zonk-i 150;) Pyza warta jest kazdych pieniedzy ale u mnie cinko z gotowka a pan bankomat powiedzial stanowcze nie...zreszta w koncu zaplacilam rach za tel-o ktorym na smierc zapomnialam i bida z nyndza;) hehe a jutro jeszcze wet z Michem trza sie oszczedzac;) czy my mamy jej numerek??i boks??moze bym zadzwonila dowiedziala sie o cene??

Posted

hehe :P no jak to nie robi...
wszyscy wiemy ze Pyza jest sznaucer sredniak...
no skoro ja o Michu pisze ze Mix Sznaucer to Pyzula na wystawy sie nadaje;)
haha wiesz Monia my sobie troche zawsze musimy problemow nawymyslac;)

Posted

Ja wiem, że dla wielbicieli danej rasy pies w tym typie siedzący w schronisku woła o pomstę do nieba, ale tak naprawdę jest to jeden z ponad 400 psów, które tam są i naprawdę nie trzeba dużo, by Pyzy po prostu nie zauważyć. Tym bardziej, że jej boks jest akurat w takim miejscu, do którego odwiedzający nie zawsze docierają.

Posted

monita napisał(a):
Może usytuowanie boku wpływa jednak na naszą korzyść :p

Czy z tego wynika, że gdyby Pyzę po prostu zaadoptował ktoś " z ulicy", komu przypadłaby do serca, to byłoby źle?

Posted

Nie mówcie w schronie, że to sznaucer - chyba nie ma tatuażu? U nas w szczecinskim schronie Amiśka uświadomiła panie, że rasowy to ten co ma tatuaż a inne to są w typie danej rasy. I nie ma problemów. Ja za wykup Nuki zpałaciłam 40 zł.