kaLOlina Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 cos postaramy sie pomyslec-na jedehn dzien moze zalatwie ale to wcale takie proste nie jest... a przy okazji:wesolych wesolych, dla ciebie pyzulko tez, i dla was wszystkich:) Quote
monita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dziewczyny w sumie, to macie rację :p Bo jeśli Pyzka jest taka bojaźliwa, to podróż będzie mega wstrząsem :shake: Jak się tylko dowiem, kiedy jest transport to piszę :razz: Quote
Hala Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Myslę, że podróz to może być stresująca również dla kierowcy. Bo przecież Pyza nie jest małym pieseczkiem i nie wiadomo jak się zachowa. :razz: Quote
monita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hala ciiii bo się jeszcze potencjalni kierowcy rozmyślą ;) Quote
AniaB Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 dlatego włąśnie wyruszy kilkuosobowa ekspedycja..:lol: zeby poskromic potwora podczas drogi:evil_lol: no i ten transporterek.. czy ewentualnie wchodzi w gre? Quote
AniaB Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 do pyzulca to juz nikt nie zaglada:-( monita - bo my to juz zaplanowałysmy ta ligote i wziecie kolejnych bied..:lol: postaw swoją dobra duszyczke od transportu do wrocławia pod murem, ze jak nie zwiezie pyzy szybko do wrocławia to sie dwa psiaki z ligoty (nie mówiac o pyzie) beda meczyć w schronisku...:evil_lol: Quote
Hala Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 własnie, bo ja siezaczynam bać, czy Pyyza nie pozostanie tam już...... :shake: Quote
weszka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Znowu wszystko w proszku :shake: monita wiesz coś???? Quote
AMIGA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 AniuB - ja mam klateczkę, ale strasznie wielką! Nie wiem, czy ona się zmieści na tylne siedzenie. Mam tez takię specjalne ustrojstwo do wyłożenie tylnego siedzenia - to jest z materiału, który raczej nie przemoknie, w razie jakiejś wpadki. Co do tego wyjazdu - to ja nadal służę pomocą - nawet jesli wolisz, to możemy jechać moim autkiem, bo ono i tak przeżyło już dwa psy z chorobą lokomocyjną, no i transport "Ligociaków". Tylko proszę ewentualnie o cynk trochę wcześniej, czy mam brac urlop na czwartek, czy na piątek (tak szczerze mówiąć piątek byłby dla mnie lepszy od czwartku - łatwiej byłoby mi dostać urlopik. Na wszelki wypadek, gdzyby coś znowu się działo z dogomanią (nie działało, czy coś - tfu tfu tfu) to podaję mój tel. 693 398 426 Quote
AniaB Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 amiga - ja tez mam plandeke - duza - na całe tylne siedzenie, zaczepianą o zagłówki przednie i tylne.. myslałam jedynie, ze w transporterku moze psiak czułby sie po prostu bezpieczniej i spokojniej, ale ja nie mam z tym kompletnie doswiadczenia, bo na moją suke to by tzreba transporter a nie transporterek:evil_lol: twoja oferta samochodowa jest obecnie bardzo brana pod uwage, bo w zeszłym tygodniu samochód mojego tz został pukniety z boku przez jakiegos pana i został odstawiony do warsztatu.. tak ze tz jeździ autkiem pozyczonym od swojego taty, a ja od rodziców mogłabym pozyczyc matiza.. tylko ze on troche powoli jedzie - ale zajedzie wszedzie:lol: teraz kwestia dogadania czy jedziemy do poznania czy do wrocławia jak w ogóle wyglada plan? ps. dla mnie piatek tez jest ok. Quote
AMIGA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Monita - odezwij się, bo trzeba wreszcie ustalić konkretne plany, żeby znowu wszytsko nie odbywało się "na zapalenie płuc". AniuB ja mam pandeczkę więc to tez nie jest jakieś strasznie rajdowe autko, ale całkiem dobrze się sprawowało w drodze do Wrocławia i do Ligoty. :p Czyli wstępnie umawiamy się na piątek,chyba że Monita da nam jakiś "cynk"? Quote
AniaB Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 no ja jestem za piatkiem jak najbardziej.. jeszcze kiwi pojedzie z nami - bo jakby brać cos z ligoty to ona tez musi zdecydować .. Quote
Hala Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 dobrze by było, gdyby ktoś z Poznania poszedł na zwiady w czwartek, czy pies aby jest. Quote
kaLOlina Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 haha KTOS czyli ciekawe KTO...;) moja Pyzulko kochana nie spadaj!!!! Quote
kaLOlina Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ha ha czyli ide na cicho ciemna wywiad robic si...?? lepiej byloby zebym mogla ja juz a ten czwartek zabrac...a nie w czwartek zwiady w piatek znow...;) oni i tak mnie juz tez podejrzewaja;) Quote
Hala Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 wedle mnie możez ją zabrać w czwartek. Nie wiem tylko co na to Twoi domownicy? Quote
kaLOlina Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hahaha a moze rysiek sie zgodzi zeby ja przetrzymac???u mnie nie ma miejsca lazienka raczej odpada:/ Quote
AMIGA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ryśku - kimkolwiek jesteś zlituj się nad Pyziulką :Help_2: Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 czyli co...? jazda rozumiem w piątek bez wzgledu na to dokąd? Quote
erka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jak zajrzę tu w sobotę i Pyza będzie jeszcze w schronie, to się normalnie:flaming: :cool3: . Quote
weszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Znowu czas mija i nic nie wiadomo :( Kurcze - monita wiesz już coś?????? Quote
Recommended Posts