Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

weszki też nie było na dogo :roll:

Bo mam dzwonić do fryzjerki, czy przyjdę w ten poniedziałek z piesem :p
i nie wiem czy odmówić wizytę, czy nie :???:

Posted

jeszcze ich nie ma???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
monita-wez z decyzja poczekaj do jutra;) chyba teraz do fryzjerki i tak nie zadzwonisz;)
a kapiel to pewnie nawet dzis w nocy Pyzie zafundujesz;) albo bedzie spala na balkonie;) hehe choc ja z nia wytrzymalam;)

Posted

Aha! I mam domek dla Pyzy, Pani rozbija się już od kilku dni. Już jutro chciała się umawiać żeby cała rodzina mogła ją obejrzeć ale przełożyłam na poniedziałek jak już Pyzula będzie elegancka :cool3:
Chyba będzie casting na najlepszy dom :evil_lol:

Posted

To już niech pani fryzjera decyduje co z Pyzulką zrobić - czy trymować czy strzyc. Nie wiemy na razie jaką ma sierść. Moim skromnym zdaniem lepiej by teraz było ją ostrzyc. Wywalić ten cały zasyfiały schronowy włos.

AnkaG - kuruję się ale jakoś kiepsko to wychodzi. Starość czy co ;)

Posted

Taki miałam plan żeby z Pyzulą do fryzjera iść, bo do pracy to w poniedziałek się jeszcze nie wybieram :cool3: ale psie sprawy to zupełnie inna inszość he he :evil_lol:
Zobaczymy jeszcze.
Teraz czekamy na poznaniaczkę Pyzulińską :loveu:

Posted

z Pyzy klak sie sypie koszmarnie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: dredy same wypadaja...pelno martwej siersci...chyba bedzie trzeba tak jak Miska na bardzo krotko maszynka...:shake: :shake: :shake:

juz sie jej doczekac nie moge w noeaj fryzurce:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Tak dziewczyny zrobiły dziś piękną trasę, były jeszcze w Ligocie, w odwiedzinach w domku k/Wrocławia u Dosi z Ligoty, która też była u nas w Krakowie.
Muszą 4 psiaki ligociaki odwieźć do hoteliku, a potem Pyzulę do monity. Chyba że Amiga ją porwie bo jest totalnie zadurzona :D