monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Mój sapał, bo biegał po słońcu ;) Ja, tak jak pisałam na 9 rano za 55 zł :p Wstawie dzisiaj kilka fotek specjalnie dla Ciebie :razz: Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 weszki też nie było na dogo :roll: Bo mam dzwonić do fryzjerki, czy przyjdę w ten poniedziałek z piesem :p i nie wiem czy odmówić wizytę, czy nie :???: Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 To znowu ja ;) monita - jeśli masz swoją fryzjerkę bliżej i taniej to oczywiście idź, ja zwrócę pieniądze. Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 jeszcze ich nie ma???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! monita-wez z decyzja poczekaj do jutra;) chyba teraz do fryzjerki i tak nie zadzwonisz;) a kapiel to pewnie nawet dzis w nocy Pyzie zafundujesz;) albo bedzie spala na balkonie;) hehe choc ja z nia wytrzymalam;) Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Aha! I mam domek dla Pyzy, Pani rozbija się już od kilku dni. Już jutro chciała się umawiać żeby cała rodzina mogła ją obejrzeć ale przełożyłam na poniedziałek jak już Pyzula będzie elegancka :cool3: Chyba będzie casting na najlepszy dom :evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No to coraz bliżej .... :lol: Weszka - kuruj się ciotka. :drink1: :drinking: :drinka: Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 weszka :multi: :multi: :multi: kaLOlina właśnie mam do niej dzwonić dzisiaj jeszcze ;) Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 To dzwonię i i potwierdzam ( mojego nie trymuje bo i tak nie chodzi na wystawy ) ale ją pewnie elegancko wytnie ;) Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 To już niech pani fryzjera decyduje co z Pyzulką zrobić - czy trymować czy strzyc. Nie wiemy na razie jaką ma sierść. Moim skromnym zdaniem lepiej by teraz było ją ostrzyc. Wywalić ten cały zasyfiały schronowy włos. AnkaG - kuruję się ale jakoś kiepsko to wychodzi. Starość czy co ;) Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 weszka oki :p będzie dobrze ;) już ja dopilnuje :razz: Chyba, że jak będziesz się dobrze czuć, to pójdziesz z nami ;) Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Taki miałam plan żeby z Pyzulą do fryzjera iść, bo do pracy to w poniedziałek się jeszcze nie wybieram :cool3: ale psie sprawy to zupełnie inna inszość he he :evil_lol: Zobaczymy jeszcze. Teraz czekamy na poznaniaczkę Pyzulińską :loveu: Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No jak długo można jechać... :placz: Gdzie ona jest!! Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Z tego co wiem, to AMIGA ma zawieźć psy do hoteli ( te z Ligoty ) i dopiero do mnie z Pyzką :p Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 z Pyzy klak sie sypie koszmarnie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: dredy same wypadaja...pelno martwej siersci...chyba bedzie trzeba tak jak Miska na bardzo krotko maszynka...:shake: :shake: :shake: juz sie jej doczekac nie moge w noeaj fryzurce:loveu: :loveu: :loveu: Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Tak dziewczyny zrobiły dziś piękną trasę, były jeszcze w Ligocie, w odwiedzinach w domku k/Wrocławia u Dosi z Ligoty, która też była u nas w Krakowie. Muszą 4 psiaki ligociaki odwieźć do hoteliku, a potem Pyzulę do monity. Chyba że Amiga ją porwie bo jest totalnie zadurzona :D Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzwoniła do mnie AMIGA :p Tak, teraz są w hoteliku dla psiaków, a później mają podjechać do mnie :multi: Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ligociaki już w hotelu, teraz odwożą Anię i gnają do Ciebie monita! Pyzula śpi :loveu: Quote
Kropcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 SUPER!! :lol: Czekamy na relacje! :loveu::loveu::loveu: Monita pewnie juz siedzisz jak na szpilkach :evil_lol: :laugh2_2: Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No dzisiaj zdjęć nie będzie :eviltong: Ale jutro chętnie pójdę na dłuższy spacer :razz: Quote
Kropcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 monita napisał(a):No dzisiaj zdjęć nie będzie :eviltong: Moze beda :eviltong:,Kiwi miala wziac aparat :lol: Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 monita jak nie będzie zdjęć?????????? :mad: :mad: :mad: nawet nie żartuj!!! Chociaż jedno, z mieszkania musi być :diabloti: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no Monito!!!! musza byc fotki!!!! dziewczyny pewnie padniete-biedne taka trase zrobily...i to z 'atrakcjami' ;) Pyzy nie da sie nie kochac!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts