weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kropcia napisał(a):a wezmiecie mnie?? :oops: NO JAK NIE JAK TAK :p Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 BIANKA1 super, że wszystko się wreszcie udało :) Quote
Kropcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='weszka']NO JAK NIE JAK TAK :p Gdzie i kiedy oczywiscie nie ma znaczenia:lol:, bardzo chce poznac Pyzulke :loveu: czasu jak na razie mam sporo ;) Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 a mi brak czasu zupelnie...ide sie kapac i do pracy-jak sie znow sponie to chyba mnie wywala;) Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina nie mogą cię wywalić ;) jesteś żywicielką zwierzęcego całkiem pokaźnego stadka :] Quote
AnkaG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Co zajrzę to coraz lepsze wieści. :multi: Do łapania siku dla weta polecam łyżkę wazową. Sama to przećwiczyłam z Nuką. :evil_lol: Quote
Kropcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):a mi brak czasu zupelnie...ide sie kapac i do pracy-jak sie znow sponie to chyba mnie wywala;) ehhh....z czasem to tak juz jest, ja dzisiaj mam go wyjatkowo duzo:roll:, w weekend jakos tak wszystko ukladam zeby sie znalazl, dla psiakow zawsze :lol: Nie martw sie, nie moga Cie wyrzucic :) Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no i znow taxowka;) łehaha ja chyba chodze do pracy tyko zeby na jedzenie dla zwierzow i taxowki zarobic;) a sama na utrzymaniu niedoszlego TZa;) Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Na poniedziałek Pyza jest umówiona do fryzjera :) Miałam zamiar sama ją uporządkować ale po pierwsze Pyza nadaje się do ostrzyżenia maszynką a ja mam tylko taką małą akumulatorową do strzyżenia głowy i doopci a nie całego psa, a po drugie ja ledwo co zipię z choroby. PS. Ja stawiam wizytę fryzjerską :) PS2. Monita jeśli możesz to kup dla Pyzy trochę jedzonka. Ja na razie siedzę w domu i nie mam jak. Jak przyjdzie kasa z AFN to ci oddam. Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zmieńcie tytuł , bo zaraz operator sieci włączy się do akcji :mad: Quote
Kropcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 W poniedzialek zobaczymy metamorfoze Pyzuni!! :loveu::lol: Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Noo jessstemmm :diabloti: I od razu dobre wieści :cunao: Z tym zbieraniem moczu - to i od swojego będę musiała zebrac do badania :p Ale to się spytam jutro u weta ( przy okazji ) :p Kropcia możemy się na week, umówić już na spacerek ;) Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 weszka a może ja zadzwonię do fryzjerki ( tej gdzie ja chodzę ) mam ją tylko 10 minut drogi z buta ;-) Żal mi Pyzy, że będzie się męczyć w tych kudłach, a ciepło jest :razz: Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Może uda się, jeszcze przed wetem, ją poskromić :diabloti: Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 monita jeśli przed poniedziałkiem uda ci się umówić do fryzjerki to nie ma sprawy. Co do dzisiaj to ja niestety nie dam rady przyjechać z Pyzą do Ciebie na wieczorek zapoznawczy. Nadal ledwo zipię :( Musisz umówić się z ciotkami, które wiozą Pyzkę. Sądząc z ugodowego charakteru Pyzy nie powinno być problemów. Co do weta to pewnie jakoś jutro albo w niedz. - kiwi będzie się umawiać też z psami ligockimi, które przywiozą. Zobaczymy kiedy. Liczę na to, że do tego czasu będę w stanie się zebrać. Tyle czekałam na Pyzę, a teraz nie mogę jej od razu poznać :( Quote
Kropcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Weszko wiesz moze czy cioteczki byly juz w Ligocie?? :) Weszko co sie odwlecze...;)nie martw sie, ja tez bardzo chcialabym poznac Pyzule ;) Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Właśnie dostałam sms od kiwi - mamy 5 psów - Pyzę i 4 z Ligoty :) Quote
Kropcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ojej! To dobrze ze tak duzo :loveu: Nie moge sie juz doczekac kiedy je poznam :lol: Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Odbyłam dłuuugą rozmowę. Pyza jest bosssska :) Tuli się, cieszy, skacze, pies ideał. Jest słodka :loveu: :loveu: :loveu: Będzie o nią bitka bo ja nie wiem jak my ją oddamy monicie, a potem do jakiegoś domu...:eviltong: Ligota rzyga na potęgę, mają ciotki wesolutko :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 juz sie nie moge doczekac az Pyza dojedzie!!!:):):) Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):juz sie nie moge doczekac az Pyza dojedzie!!!:):):) Ja też :diabloti: Quote
monita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 weszka jeśli chodzi o fryzjera, to nie da rady wcześniej, niż w poniedziałek o godzinie 9 :shake: Może jeszcze AMIGA da załatwić wcześniej tego fryzjera :???: Mój pies sapie jak wychodzi na spacer, a co dopiero ona :p Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Jak sobie przypomnę, jak ona śmierdzi..to już wam zazdroszczę :razz: A kiedy Pyza będzie u was? Quote
weszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ja tylko na chwilkę. Sprawdzam co nowego i zaraz znowu do łóżka, mam jakiś nawrót choroby, a rano myślałam że będzie lepiej :angryy: Co za choróbsko akurat teraz 0X :bad-word: monita Pyza nie jest taka bardzo zarośnięta, ma skołtunioną głowę ale reszta nie taka zła. Z tym sapaniem w upał nie przesadzaj, nie jest przecież środek lata :cool3: . Dwa dni wytrzyma. Ja mam termin na poniedziałek o godz. 11 w Karusku za 70 zł. Jeśli wolisz iść z Pyzą gdzieś indziej nie ma problemu. Tak bym chciała zobaczyć Pyzulkę:placz: :placz: Quote
Recommended Posts