Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kaLOlina napisał(a):
a mi brak czasu zupelnie...ide sie kapac i do pracy-jak sie znow sponie to chyba mnie wywala;)

ehhh....z czasem to tak juz jest, ja dzisiaj mam go wyjatkowo duzo:roll:, w weekend jakos tak wszystko ukladam zeby sie znalazl, dla psiakow zawsze :lol:

Nie martw sie, nie moga Cie wyrzucic :)

Posted

Na poniedziałek Pyza jest umówiona do fryzjera :) Miałam zamiar sama ją uporządkować ale po pierwsze Pyza nadaje się do ostrzyżenia maszynką a ja mam tylko taką małą akumulatorową do strzyżenia głowy i doopci a nie całego psa, a po drugie ja ledwo co zipię z choroby.

PS. Ja stawiam wizytę fryzjerską :)
PS2. Monita jeśli możesz to kup dla Pyzy trochę jedzonka. Ja na razie siedzę w domu i nie mam jak. Jak przyjdzie kasa z AFN to ci oddam.

Posted

Noo jessstemmm :diabloti:

I od razu dobre wieści :cunao:

Z tym zbieraniem moczu - to i od swojego będę musiała zebrac do badania :p Ale to się spytam jutro u weta ( przy okazji ) :p

Kropcia możemy się na week, umówić już na spacerek ;)

Posted

weszka a może ja zadzwonię do fryzjerki ( tej gdzie ja chodzę ) mam ją tylko 10 minut drogi z buta ;-)

Żal mi Pyzy, że będzie się męczyć w tych kudłach, a ciepło jest :razz:

Posted

monita jeśli przed poniedziałkiem uda ci się umówić do fryzjerki to nie ma sprawy.

Co do dzisiaj to ja niestety nie dam rady przyjechać z Pyzą do Ciebie na wieczorek zapoznawczy. Nadal ledwo zipię :( Musisz umówić się z ciotkami, które wiozą Pyzkę. Sądząc z ugodowego charakteru Pyzy nie powinno być problemów.

Co do weta to pewnie jakoś jutro albo w niedz. - kiwi będzie się umawiać też z psami ligockimi, które przywiozą. Zobaczymy kiedy. Liczę na to, że do tego czasu będę w stanie się zebrać.

Tyle czekałam na Pyzę, a teraz nie mogę jej od razu poznać :(

Posted

Odbyłam dłuuugą rozmowę. Pyza jest bosssska :) Tuli się, cieszy, skacze, pies ideał. Jest słodka :loveu: :loveu: :loveu:
Będzie o nią bitka bo ja nie wiem jak my ją oddamy monicie, a potem do jakiegoś domu...:eviltong:
Ligota rzyga na potęgę, mają ciotki wesolutko :evil_lol:

Posted

weszka jeśli chodzi o fryzjera, to nie da rady wcześniej, niż w poniedziałek o godzinie 9 :shake:

Może jeszcze AMIGA da załatwić wcześniej tego fryzjera :???:

Mój pies sapie jak wychodzi na spacer, a co dopiero ona :p

Posted

Ja tylko na chwilkę. Sprawdzam co nowego i zaraz znowu do łóżka, mam jakiś nawrót choroby, a rano myślałam że będzie lepiej :angryy: Co za choróbsko akurat teraz 0X :bad-word:

monita Pyza nie jest taka bardzo zarośnięta, ma skołtunioną głowę ale reszta nie taka zła. Z tym sapaniem w upał nie przesadzaj, nie jest przecież środek lata :cool3: . Dwa dni wytrzyma. Ja mam termin na poniedziałek o godz. 11 w Karusku za 70 zł. Jeśli wolisz iść z Pyzą gdzieś indziej nie ma problemu.

Tak bym chciała zobaczyć Pyzulkę:placz: :placz: