Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wrzucaj ja ciotka na gleboka wode, niech sie uczy zycia :)
nastepnym razem ma wejsc do windy i juz :)
spokojnie, powolutku, ale stanowczo, wchodzi - dostaje nagrode - wychodzi tez a za chwile bedzie sama wbiegac :)

Posted

Moje szczeniaczki też sie panicznie bały windy, Amiga zresztą jak ją przywiozłam do siebie (a miała już 5 miesięcy() też się bała windy. Ale to naprawdę kwestuia kilku wyjść. Malucha to najpierw wnosiłam pod pachą, ale szybko pokojarzył, że po wyjściu z windy to już jest fajna zabawa i trawka i bieganko, że zaraz zapomniał strachów

Posted

Doczołgałam się do kompa, a tu ciotki natrzaskały postów że ulalala :)

Pyzę normalnie można schrupać! Co za wspaniała dziewczynka :loveu: :loveu: :loveu:

monita poczekaj do poniedziałku z tym strzyżeniem, plissss! Fryzjerzy mają specyfiki i narzędzia do rozczesywania, może choć troszkę bródki da się uratować zamiast po prostu wycinać. Tyle wytrzymała to te 2 dni jeszcze da radę.

Co do wizyty u weta dam ci znać kiedy można podjechać.

Pyza :loveu: :loveu: :loveu: moja dziewczynko, jutro MUSZĘ cię zobaczyć!

Posted

AMIGA, kiwi powiem Wam, że narazie pasuje mi chodzenie po schodach :mdrmed: Jak narazie zaliczyłam już 6 takich wycieczek na 6 piętro :diabloti:

weszka pyska nie ruszam :shake: Ale trochę z łapek wycięłam tych mniejszych kołtonów ( te wielkie są dosłownie zrośnietę ze skórą ) :crazyeye:

Mówiłam fryzjerce, jaka ona jest zaniedbana i powiedziała, że już szykuje specyfiki i sprzęty :p

OK czekam na wiadomość o wecie :p

Uszy ma baaardzo czerwone i śmierdzące ( jak wycierałam papierem to bruuudne też :p

Posted

Nasz złoty wet od bezdomniaków będzie dopiero w poniedziałek lub wtorek - akurat ten weekend ma wolny.
monita jeśli masz swojego zaufanego weta możesz podejść wcześniej. Ja bym pojechała z Pyzulą do mojej wetki no ale mój stan zdrowia dziś jeszcze na to raczej nie pozwala :shake: Więc najwcześniej w poniedziałek, ona w niedzielę nie pracuje.

Posted

Hahaha Monita - jakie piękne perskie dywany porozkładałaś na przywitanie i uhonorowanie nowego mieszkańca :evil_lol: Tylko czy to aby nie jest reklama Avonu?? :evil_lol:

Posted

Jestem :p

Psy się zmęczyły, ale z Pyzką za niedługo muszę iść na spacer ( bo jak wychodziłam wcześniej to się zesikała na klatce ) :diabloti: A później już wogóle :roll:

No i nie muszę już iść - znowu siku w domu :roll: A wróciłam jakieś 1.5 godziny temu :roll: Dobrze, że mam nowe dywany na przedpokoju !!

Posted

Na spacerze :razz:

Sama Pyza - ale nie chciała pozować :p

Tu już się przekonała do aparatu - ale Maksio olał sprawę :diabloti:

I po spacerze, już w domku ;)

Tylko tyle zdjęć, bo padła mi bateria :angryy: