AMIGA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jasne KaLOlino, że podniesiemy Miska!!!! Już tam lecę Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Karola jutro będą foto re;acje ze spaceru :p Dla Ciebie :razz: Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 HiHi AMIGA dzięki :p No trochę się nabiegam, bo Pyza nie chce wchodzić do windy ;) Więc muszę biegać na 6 piętro :p Quote
kiwi Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 wrzucaj ja ciotka na gleboka wode, niech sie uczy zycia :) nastepnym razem ma wejsc do windy i juz :) spokojnie, powolutku, ale stanowczo, wchodzi - dostaje nagrode - wychodzi tez a za chwile bedzie sama wbiegac :) Quote
AMIGA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Moje szczeniaczki też sie panicznie bały windy, Amiga zresztą jak ją przywiozłam do siebie (a miała już 5 miesięcy() też się bała windy. Ale to naprawdę kwestuia kilku wyjść. Malucha to najpierw wnosiłam pod pachą, ale szybko pokojarzył, że po wyjściu z windy to już jest fajna zabawa i trawka i bieganko, że zaraz zapomniał strachów Quote
weszka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Doczołgałam się do kompa, a tu ciotki natrzaskały postów że ulalala :) Pyzę normalnie można schrupać! Co za wspaniała dziewczynka :loveu: :loveu: :loveu: monita poczekaj do poniedziałku z tym strzyżeniem, plissss! Fryzjerzy mają specyfiki i narzędzia do rozczesywania, może choć troszkę bródki da się uratować zamiast po prostu wycinać. Tyle wytrzymała to te 2 dni jeszcze da radę. Co do wizyty u weta dam ci znać kiedy można podjechać. Pyza :loveu: :loveu: :loveu: moja dziewczynko, jutro MUSZĘ cię zobaczyć! Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 AMIGA, kiwi powiem Wam, że narazie pasuje mi chodzenie po schodach :mdrmed: Jak narazie zaliczyłam już 6 takich wycieczek na 6 piętro :diabloti: weszka pyska nie ruszam :shake: Ale trochę z łapek wycięłam tych mniejszych kołtonów ( te wielkie są dosłownie zrośnietę ze skórą ) :crazyeye: Mówiłam fryzjerce, jaka ona jest zaniedbana i powiedziała, że już szykuje specyfiki i sprzęty :p OK czekam na wiadomość o wecie :p Uszy ma baaardzo czerwone i śmierdzące ( jak wycierałam papierem to bruuudne też :p Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Aha ciotki nie zmywajcie się z dogo - bo mam niespodziankę :diabloti: Tylko poczekajcie jakieś 10 minutek i będzie !!!! ;) Quote
weszka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nasz złoty wet od bezdomniaków będzie dopiero w poniedziałek lub wtorek - akurat ten weekend ma wolny. monita jeśli masz swojego zaufanego weta możesz podejść wcześniej. Ja bym pojechała z Pyzulą do mojej wetki no ale mój stan zdrowia dziś jeszcze na to raczej nie pozwala :shake: Więc najwcześniej w poniedziałek, ona w niedzielę nie pracuje. Quote
AMIGA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nawet sporo więcej niż 10 minutek!!! Jedynie nagły sprint na siusianko Cię Monita tłumaczy z tego opóźnienia :evil_lol: Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jestem :oops: Ja się zabezpieczałam przed tym sikaniem :diabloti: Już wklejam fotki ;) Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 To jak : zmienić komuś wystrój w domku :razz: Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Zrezygnowana ( bo nie będzie już sikać na wykładzinę ) Pyza poszła spać :p hihihi Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='monita']To jak : zmienić komuś wystrój w domku :razz: O!!!!!!! Jak ładnie :evil_lol: Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 BIANKA1 prawie jak podczas malowania :evil_lol: Ale każdy wie jak to, jest z tym "prawie" :p Quote
BIANKA1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ze ja na to nie wpadlam :cool3: Czy ktoś zna sposób na spranie sików z wykłdziny? Szampony do dywanów nie dzialają :shake: Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 hihi wiosenne zmiany :evil_lol: weszka w sumie to jej się nic nie dzieje ( przez week ją obejrzę ) i w poniedziałek możemy iść :p Quote
AMIGA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hahaha Monita - jakie piękne perskie dywany porozkładałaś na przywitanie i uhonorowanie nowego mieszkańca :evil_lol: Tylko czy to aby nie jest reklama Avonu?? :evil_lol: Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 AMIGA nie tylko Avonu :razz: Wszystkiego po trochu :p Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Coś upichcę dla psiaków i idę na spacerek ( meega spacer ) :p Tzn jeszcze nie wiem gdzie ;) Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jestem :p Psy się zmęczyły, ale z Pyzką za niedługo muszę iść na spacer ( bo jak wychodziłam wcześniej to się zesikała na klatce ) :diabloti: A później już wogóle :roll: No i nie muszę już iść - znowu siku w domu :roll: A wróciłam jakieś 1.5 godziny temu :roll: Dobrze, że mam nowe dywany na przedpokoju !! Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Na spacerze :razz: Sama Pyza - ale nie chciała pozować :p Tu już się przekonała do aparatu - ale Maksio olał sprawę :diabloti: I po spacerze, już w domku ;) Tylko tyle zdjęć, bo padła mi bateria :angryy: Quote
Recommended Posts