Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteśmy młodzi (8 tygodni), piękni, dorodni (po 7 kg kazdy) i nikt nas nie chce!
Po co komu duży kundel?
A tak garniemy sie do ludzi, patrzymy ma każdego z nadzieją - moze to ten tylko dla mnie?
Ale nikogo nie ma.
Domki pilnie potrzebne - małe sa odrobaczone, w środe beda szczepione i gotowe do wędrówki po nowe życie. Dobre życie.
Kto szuka przyjaciela który pokocha i obroni samym wyglądem?

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wcieło mi post - daje go jeszcze raz!

Jesteśmy młodzi (8 tygodni), piękni, dorodni (po 7 kg kazdy) i nikt nas nie chce!
Po co komu duży kundel?
A tak garniemy sie do ludzi, patrzymy ma każdego z nadzieją - moze to ten tylko dla mnie?
Ale nikogo nie ma.
Domki pilnie potrzebne - małe sa odrobaczone, w środe beda szczepione i gotowe do wędrówki po nowe życie. Dobre życie.

Posted

Krysiam napisał(a):
Wcieło mi post - daje go jeszcze raz!

Po co komu duży kundel?
Ale nikogo nie ma.

są przesliczne, myslę że szybko znajdą domeczek

Posted

Cztery piękne,duże szczeniaki mówią wszystkim głośno :dzień dobry:lol:

A ja zapytam :czy mają już swoje Allegro? I jak przebiega proces poszukiwań domków.

Posted

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=193403011

Szczeniaczki na allegro

Dopiero dziś , bo przed długim weekendem próbowałam je wystawić kilkakrotnie , ale niestety coś mam z komputerem i nie udało mi się :(

Wysłałam zdjęcia i tekst do anielicy z prośbą o wystawienie aukcji , ale okazało się , że niestety wiadomośc ode mnie nie doszła :(

Wysłałam dziś jeszcze raz wszystko i dopiero dziś doszło....

Bardzo przepraszam , Krysiu , ale to cholerna złośliwośc rzeczy martwych :(

Posted

Dziękuje - wazne że juz tam sa.
One sa w tej chwili takie otwarte i ciekawe świata, spragnione kontaktu z człowiekiem
Mój mąż z nimi biega tzn on biegnie a one go gonią.

Posted

Chłopcy ze zdjęć są chyba więksi i bardziej muskularni, ale mnie zauroczyła Mała.Jakie uważne i poważne spojrzenie.:lol:
Znajdujcie dobre domki Maluchy.

Posted

Rambo

Dzisiaj jedzie do nowego domu - fajni ludzie, zobaczyli na allegro, przyjechali, zakochali sie w klusciochu, dzisiaj przyjeżdzaja i zabieraja.
Jade do nich w sobote aby wszystko obejrzec i sprawdzić.

Posted

Szczeniory - sama słodycz :loveu:
Przesłałam zdjęcia maluchów (maluchów :razz:) z linkami do wątku i aukcji koleżance, która szuka dużego psa-szczeniaka do domku z ogródkiem. A nuż...