Krysiam Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Jesteśmy młodzi (8 tygodni), piękni, dorodni (po 7 kg kazdy) i nikt nas nie chce! Po co komu duży kundel? A tak garniemy sie do ludzi, patrzymy ma każdego z nadzieją - moze to ten tylko dla mnie? Ale nikogo nie ma. Domki pilnie potrzebne - małe sa odrobaczone, w środe beda szczepione i gotowe do wędrówki po nowe życie. Dobre życie. Kto szuka przyjaciela który pokocha i obroni samym wyglądem? Quote
Krysiam Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Wcieło mi post - daje go jeszcze raz! Jesteśmy młodzi (8 tygodni), piękni, dorodni (po 7 kg kazdy) i nikt nas nie chce! Po co komu duży kundel? A tak garniemy sie do ludzi, patrzymy ma każdego z nadzieją - moze to ten tylko dla mnie? Ale nikogo nie ma. Domki pilnie potrzebne - małe sa odrobaczone, w środe beda szczepione i gotowe do wędrówki po nowe życie. Dobre życie. Kto szuka przyjaciela który pokocha i obroni samym wyglądem? Quote
Wilejkaros Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Jakie kluski piękne! Postaram się rozreklamować Towarzystwo Glutkowe wśród znajomych ;) Quote
ice_t Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Krysiam napisał(a):Wcieło mi post - daje go jeszcze raz! Jesteśmy młodzi (8 tygodni), piękni, dorodni (po 7 kg kazdy) i nikt nas nie chce! Po co komu duży kundel? A tak garniemy sie do ludzi, patrzymy ma każdego z nadzieją - moze to ten tylko dla mnie? Ale nikogo nie ma. Domki pilnie potrzebne - małe sa odrobaczone, w środe beda szczepione i gotowe do wędrówki po nowe życie. Dobre życie. Kto szuka przyjaciela który pokocha i obroni samym wyglądem? są przesliczne, myslę że szybko znajdą domeczek Quote
Ciucik Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Duże kundle są najlepsze.Takie słodkie "łomoty". Zanjdujcie pieski dobre domki szybko, bo się Wasza Pani martwi.:shake: Quote
Ciucik Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Cztery piękne,duże szczeniaki mówią wszystkim głośno :dzień dobry:lol: A ja zapytam :czy mają już swoje Allegro? I jak przebiega proces poszukiwań domków. Quote
Wilejkaros Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hooooop, hoooop, hoooop! A może jakieś nowe zdjęcia z dłuuuugiegio majowego weekendu? Quote
Tiger Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=193403011 Szczeniaczki na allegro Dopiero dziś , bo przed długim weekendem próbowałam je wystawić kilkakrotnie , ale niestety coś mam z komputerem i nie udało mi się :( Wysłałam zdjęcia i tekst do anielicy z prośbą o wystawienie aukcji , ale okazało się , że niestety wiadomośc ode mnie nie doszła :( Wysłałam dziś jeszcze raz wszystko i dopiero dziś doszło.... Bardzo przepraszam , Krysiu , ale to cholerna złośliwośc rzeczy martwych :( Quote
Krysiam Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Dziękuje - wazne że juz tam sa. One sa w tej chwili takie otwarte i ciekawe świata, spragnione kontaktu z człowiekiem Mój mąż z nimi biega tzn on biegnie a one go gonią. Quote
Krysiam Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 A teraz obiecane fotki: Rambo Grinch Thelma Mała Quote
Wilejkaros Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jakie piękne kluuuuuuuuchyyyy... Rozczuliłam się... Rambo jaki słodziak! Quote
ice_t Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Są naprawdę przepiękne, myślę że szybko ktos je pokocha i zabierze Quote
Ciucik Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Chłopcy ze zdjęć są chyba więksi i bardziej muskularni, ale mnie zauroczyła Mała.Jakie uważne i poważne spojrzenie.:lol: Znajdujcie dobre domki Maluchy. Quote
Krysiam Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Rambo Dzisiaj jedzie do nowego domu - fajni ludzie, zobaczyli na allegro, przyjechali, zakochali sie w klusciochu, dzisiaj przyjeżdzaja i zabieraja. Jade do nich w sobote aby wszystko obejrzec i sprawdzić. Quote
Wilejkaros Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Jak tu się nie zakochać? Taki tłuścioszek śliczny! Quote
Dabrowka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Szczeniory - sama słodycz :loveu: Przesłałam zdjęcia maluchów (maluchów :razz:) z linkami do wątku i aukcji koleżance, która szuka dużego psa-szczeniaka do domku z ogródkiem. A nuż... Quote
Krysiam Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Domki łatwiej znaleźc na 1-szej stronie; jeszcze 3 potrzebne Quote
Wilejkaros Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kluuuuuuski, na 1 szybciutko... Koniec ssania mamy ;) Quote
Recommended Posts