Krysiam Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Padł mi aparat i nie mogłam zrobic zdjęć. W niedziele będę znowu i zrobie nowe fotki, takie do ogłoszeń. A maluchy sa boskie - trzy z nich bedą duże, tylko jedna suczka jest wyraźnie mniejsza. Quote
Krysiam Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Kluski jutro kończą 5 tygodni - czy powinnam je odrobaczyć? Quote
Tiger Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Krysiam napisał(a):Kluski jutro kończą 5 tygodni - czy powinnam je odrobaczyć? Wydaje mi się , że po 6 tygodniach ....... Domki !!!!!! Gdzie jesteście ? Quote
Tiger Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Domki !!!!!! Gdzie jesteście ????? Domków potrzeba aż 4 !!!!!! Psiaki będą śliczne ! Wystarczy spojrzeć na mamę :) Quote
Krysiam Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Czytam posty, tyle nieszczęścia a tu nowe życie, co im przyniesie? Przywiążałam sie do nich i na myśl, że mogłby by je spotkac zły los, robi mi sie niedobrze. W`środe skończą 6 tygodni, są wesołe i bardzo ciekawe świata. Po kolei przedstawiamy się: Telma, waga 4,700, odwazna, przytulasna Chłopcy: Grinch, waga 5,600 i drugi jeszcze bezimienny waga 6,000 ostatnia, najmniejsza suńka, waga 3,600, trochę niesmiała Quote
Krysiam Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Wyrosną z nich duże psy a takim chyba trudniej . Myślę, że juz pora na ogłoszenia - pomożecie mi? mam więcej zdjęć, jesli potrzebne to wyślę Jak sprawdzic czy domek jest dobry? Czy ludzie normalni i kochaja zwierzęta? Małe bradzo męcza mamę - podgryzaja, ciągna za ogon i ciągle jeszcze wyssysaja ale sporo juz jedza samodzielnie. Quote
kaLOlina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 masz taki dzial 'abc adopcji' sporo rad;) najlepiej wizyty przedadopcyjne;0 i oczywiscie umowa;) Quote
Krysiam Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Przeczytałam ale wiem czym się różni teoria od praktyki. Szczeniaczki sa piękne, jak widać wesołe i towarzyskie. Garna sie do ludzi - niechby takie pozosatły. Suka jeszcze nie doszła do siebie choc wygląda juz lepiej niz przed porodem. Nie jest młoda, chodzi kulejąc jakby miała problemy ze stawami ( tak samo chodzi inna moja 7-letnia suka); zabiore ja do weta jak p[rzestanie karmić. Quote
Ciucik Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Słodkie,solidne "kluchy".Aż miło spojrzeć. Szukajcie dobrych domków.Szybciutko. Niech domki się na Was napatrzą. Quote
Krysiam Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Nikt do nas nie zaglada a jestesmy takie śliczne :lol: Quote
Krysiam Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Kto je moze wystawic na allegro? Mam duzo zdjęć, w sobote będą szczepione a za 2 tygodnie gotowe do samodzielnego życia (prawie) Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ja moge wystawic:) maila prosze na pw:) tekst moze jakies wyprodukowany albo sama wyprodukuje:) Quote
Ciucik Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Krysiam napisał(a):Nikt do nas nie zaglada a jestesmy takie śliczne :lol: Zaglądamy codziennie i kibicujemy szkrabom. Quote
ice_t Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 śliczne są psinki , myslę że to że są duże nie spowoduje zmniejszenia liczby chetnych ludzi do stworzenia im ciepłych domków Quote
Ciucik Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Na dobranoc- słodkie Kluski do góry. Niech się Wam przyśnią dobre domki a moze i Wy przyśnicie się komuś....:roll: Quote
kaLOlina Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 to jak robic allegro?????tylko potzrebuje jakies namiary-do kogo mam kontakt podac?????? Quote
Krysiam Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dzieki Karolina -allegro obiecała juz wczesniej zrobic Tiger. ;) Quote
Neris Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Mnie się strasznie podoba ten co wygląda jak wieloryb... brzunio takie ma na boki rozłożone jak waleń wyrzucony na brzeg...:diabloti: Poprosze Pidzej, ona strasznie szybko wystawia ogłoszenia. Quote
Ciucik Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Gdzie się pochowały małe-duże szczeniaki? Na górę szukać domków! Quote
Neris Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A ja je dzisiaj widziałam!!!! Mała sunia była nieszczęśliwa z powodu choroby lokomocyjnej, Thelma mnie ciągle lizała i pchała się na kolana, a chłopcy uznali że kolejny człowiek nie zasługuje na ich uwagę i słodko spali. Ale oni będą wielcy!!! I sa piękni. Każdy w innym kolorze, włoski mają mieszane - beżowe, czarne, rude, białe... takie śmiesznoty. Tylko Thelma jednolicie kremowa. Rozdaje buziaki i cuuuuudnie te buziaki pachną. Małym dzieciaczkiem i maminym mleczkiem. Quote
Recommended Posts