Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Padł mi aparat i nie mogłam zrobic zdjęć. W niedziele będę znowu i zrobie nowe fotki, takie do ogłoszeń.
A maluchy sa boskie - trzy z nich bedą duże, tylko jedna suczka jest wyraźnie mniejsza.

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krysiam napisał(a):
Kluski jutro kończą 5 tygodni - czy powinnam je odrobaczyć?

Wydaje mi się , że po 6 tygodniach .......

Domki !!!!!!

Gdzie jesteście ?

Posted

Czytam posty, tyle nieszczęścia a tu nowe życie, co im przyniesie?
Przywiążałam sie do nich i na myśl, że mogłby by je spotkac zły los, robi mi sie niedobrze.
W`środe skończą 6 tygodni, są wesołe i bardzo ciekawe świata.
Po kolei przedstawiamy się:
Telma, waga 4,700, odwazna, przytulasna

Chłopcy: Grinch, waga 5,600 i drugi jeszcze bezimienny waga 6,000

ostatnia, najmniejsza suńka, waga 3,600, trochę niesmiała

Posted

Wyrosną z nich duże psy a takim chyba trudniej .
Myślę, że juz pora na ogłoszenia - pomożecie mi? mam więcej zdjęć, jesli potrzebne to wyślę
Jak sprawdzic czy domek jest dobry? Czy ludzie normalni i kochaja zwierzęta?

Małe bradzo męcza mamę - podgryzaja, ciągna za ogon i ciągle jeszcze wyssysaja ale sporo juz jedza samodzielnie.

Posted

Przeczytałam ale wiem czym się różni teoria od praktyki.
Szczeniaczki sa piękne, jak widać wesołe i towarzyskie. Garna sie do ludzi - niechby takie pozosatły.
Suka jeszcze nie doszła do siebie choc wygląda juz lepiej niz przed porodem.
Nie jest młoda, chodzi kulejąc jakby miała problemy ze stawami ( tak samo chodzi inna moja 7-letnia suka); zabiore ja do weta jak p[rzestanie karmić.

Posted

Mnie się strasznie podoba ten co wygląda jak wieloryb... brzunio takie ma na boki rozłożone jak waleń wyrzucony na brzeg...:diabloti:

Poprosze Pidzej, ona strasznie szybko wystawia ogłoszenia.

Posted

A ja je dzisiaj widziałam!!!!

Mała sunia była nieszczęśliwa z powodu choroby lokomocyjnej, Thelma mnie ciągle lizała i pchała się na kolana, a chłopcy uznali że kolejny człowiek nie zasługuje na ich uwagę i słodko spali.

Ale oni będą wielcy!!! I sa piękni. Każdy w innym kolorze, włoski mają mieszane - beżowe, czarne, rude, białe... takie śmiesznoty. Tylko Thelma jednolicie kremowa. Rozdaje buziaki i cuuuuudnie te buziaki pachną. Małym dzieciaczkiem i maminym mleczkiem.