Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczęta, ja wstępnie deklaruję domek dla Thelmy. Siostra poszukuje szczeniorka (sunię) do swojego nowego domu z ogrodem. Piesek ma odstraszać (oczywiście wyglądem tylko) niechcianych gości i być przyjacielem rodziny (a głównie dziecka-dwuletniego chłopczyka).
Jeszcze skonsultuję się z siostrą i dam znać (osobiście już dziś zabrałabym kluskę).
Jeśli są pytania do mnie to mój mail [email protected]
Tymaczasem wielkie miiiziiie dla szczeniorków...

Posted

Krysiam napisał(a):
:lol: Ubywa

No :lol:
Gosia, koleżanka, której przesłałam zdjęcia maluchów, kontaktowała się z Krysią i zaklepała malucha :)
Prawda? :razz:

Posted

Dzisiaj mała :cool3: Thelma pojechała do nowej rodziny. Zadomowiła sie od razu, obszczekała dużą suke, niech wie z kim ma do czynienia.
A to Thelma z nowa rodzina.

Posted

A w piatek pojechał do nowego domu Rumbo. Mieszka w domu z ogrodem niedaleko Warszawy.
Widziałam go dzisiaj - wygląda pieknie, ma obróżke, adresówkę, spi w domu.
Nowi Państwo sa z niego dumni - mówia jaki mądry, jaki piekny, mam dostac zdjęcia.
Ja w pospiechu zrobiłam jedno zdjęcie i takie kiepskie.

Posted

Witam :) tu okolice Poznania :) Jesteśmy zauroczeni naszym nowym domownikiem, który zawita u nas już wkrótce. Pytań będzie na pewno tysiące, ale kto pyta, nie błądzi, prawda?
Magda, dzięki raz jeszcze. Będę Wam zdawać relacje częste. Obiecuję.
Gosia

Posted

Psia mama zostaje - nie jest już młoda, trudno jej będzie znaleźć dobry domek a byle jakie nie chodza w gre.
Mamusie trzeba odkarmic i wysterylizować. Dziekuje za propozycje wsparcia ale o to juz zadbam sama; Jest tyle potzrebujących a ona juz u mnie zostanie, nalezy jej sie spokojna starość.
Mamusia powoli osmiela sie i okazało sie ze jest pieszczochem. Jak podchodze to od razu pokazuje swój sliczny brzusio w plamki do drapania i zastyga w błogości.
To mi wystarczy.

Posted

Chłopak ma juz chetnych, tylko musze uzgodnic transport.
Myslę sobie, jak moje kluseczki sobie radzą w nowym zyciu? I smutno mi ale tak musi byc.

Posted

Witam wszystkich...
Ciekawi jesteście jak ma się Thelma. Oczywiście nie zostawiłabym tego w tajemnicy. Jest cudownym psiakiem. Zakochaliśmy się w niej od "pierwszego wejrzenia". Z naszą drugą sunią dogaduje się świetnie. Urządzają harce od rana do wieczora. Wszystko ronią wspólnie. Począwszy od jedzenia z jednej miski (trzeba stać między nimi, ponieważ mają różne rodzaje karm-odpowiednie dla swojego wieku- choć dla nich to nie ma znaczenia. Jedna drugiej podjada) skończywszy na spaniu w jednym legowisku (jak pięknie wyglądaja takie wtulone w siebie). Jedna drugiej nie odstepuje na krok. A Thelma jest straszną zadziorą:vamp: obszczekuje wszyskich ludzi i psiaki, które pojawią się na horyzoncie. Prawdziwy stróż!!! Z drugiej strony taki z niej słodziak...:calus: Rano, jak tylko usłyszy budzik, razem z Gwiazdą (druga sunia) wskakują na łóżko (choć Thelmiątko ledwo sobie radzi, bo mały pączuszek z niej jeszcze) i buziakami wywołują na podwórko. Choć Thelma nie była uczona czystości, to muszę pochwalić ją... Ani razu nie narobiła w domu.
Ubaw mieliśmy, jak w pewnym momencie zaczęły ginąć szmatki, kapcie, jakieś gałganki... Patrzymy na legowisko:crazyeye: ... A tam Thelmiątko merdające ogonkiem:evil_lol: , obłożone zdobyczami (co dziwne- nic nie zostało pogryzione).
Aż żal ściska, jak pomyślę, że dwie psice trzeba będzie rozdzielić... :-( I my tak się z nią zżyliśmy (choć tak krótko u nas jest)...
Relacje będę zdawać na bierząco.
A teraz... ZDJĘCIA!!!

Posted

Witam wszystkich...
Ciekawi jesteście jak ma się Thelma. Oczywiście nie zostawiłabym tego w tajemnicy. Jest cudownym psiakiem. Zakochaliśmy się w niej od "pierwszego wejrzenia". Z naszą drugą sunią dogaduje się świetnie. Urządzają harce od rana do wieczora. Wszystko ronią wspólnie. Począwszy od jedzenia z jednej miski (trzeba stać między nimi, ponieważ mają różne rodzaje karm-odpowiednie dla swojego wieku- choć dla nich to nie ma znaczenia. Jedna drugiej podjada) skończywszy na spaniu w jednym legowisku (jak pięknie wyglądaja takie wtulone w siebie). Jedna drugiej nie odstepuje na krok. A Thelma jest straszną zadziorą:vamp: obszczekuje wszyskich ludzi i psiaki, które pojawią się na horyzoncie. Prawdziwy stróż!!! Z drugiej strony taki z niej słodziak...:calus: Rano, jak tylko usłyszy budzik, razem z Gwiazdą (druga sunia) wskakują na łóżko (choć Thelmiątko ledwo sobie radzi, bo mały pączuszek z niej jeszcze) i buziakami wywołują na podwórko. Choć Thelma nie była uczona czystości, to muszę pochwalić ją... Ani razu nie narobiła w domu.
Ubaw mieliśmy, jak w pewnym momencie zaczęły ginąć szmatki, kapcie, jakieś gałganki... Patrzymy na legowisko:crazyeye: ... A tam Thelmiątko merdające ogonkiem:evil_lol: , obłożone zdobyczami (co dziwne- nic nie zostało pogryzione).
Aż żal ściska, jak pomyślę, że dwie psice trzeba będzie rozdzielić... :-( I my tak się z nią zżyliśmy (choć tak krótko u nas jest)...
Relacje będę zdawać na bierząco.
A teraz... ZDJĘCIA!!!

Posted

Nigdy tych całusków nie zapomnę! I tego ciągłego wpychania się na kolana, co tam że po drodze przebiegliśmy się po braciach i siostrze...