Krysiam Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Maluchy mają już prawie miesiąc - i są coraz aktywniejsze. Wedrują po legowisku, zaczepiaja sie wzajemnie. Mama zostawia ich samych coraz częściej ale zawsze obserwuje z pewnej odległości. Maluchy mają już ząbki jak igiełki i karmienie ich nie jest juz takie łatwe. Quote
Krysiam Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 A każdy z nich jest inny: Biszkoptowa sunia jest duża i odważna. Żebyście widzieli jak atakuje noge mamy :diabloti: Quote
Krysiam Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Pierwszy chłopczyk jest tak duzy jasna suńka ale charakter odmienyy - spokojny, flegmatyczny, bezstresowy. Quote
Tiger Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Szczeniaki są prześliczne i wyrosną na pewno na bardzo ładne psy..........Zresztą wystarczy spojrzeć na mamę .....:) Zaczynamy intensywnie szukać domków , bo one włąściwie za dwa , trzy tygodnie już będą do adopcji ...... Komu dużego albo dużą ?:) Quote
Krysiam Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Za`miesiąc juz będą gotowe do podróży do swoich domków. Są zdrowe, zadowolone, będą odrobaczone i zaszczepione. Moge je dowieżć, jesli to nie będzie na drugi koniec Polski Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Może warto by założyć tej suce skarpete na AFN i zbierać pieniążki na sterylkę..bo zaraz kolejne szczeniaki będziemy lokować.. Jeśli już ten temat został poruszony to przepraszam.. nie mam czasu śledzić całego wątku.. Quote
Tiger Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Nad syterylką mamusi na pewno trzeba pomyśleć , ale na to jeszcze mamy troszkę czasu :) Teraz szukamy pilnie domków dla ślicznych szczeniaczków , które wyrosną na jeszcze śliczniejsze duże piesy ................:) Quote
Krysiam Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Szczeniory z mamusia zostały przeniesione z całym dobytkiem do kojca - dla ich bezpieczeństwa Czym sie bawia takie maluchy? nie chcę aby sie tam nudziły Quote
Neris Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Moje maluchy bawiły się bawełnianymi węzełkami-sznureczkami kupionymi w sklepie, toczyły piłki gumowe, a jak udawało się ukraść kapeć to była gonitwa po całym mieszkaniu - każdy chciał tę cudowną rzecz! Quote
Tiger Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Maluszki mają już nawet własne M..........;) Teraz szukamy pilnie ich człowieków :lol: Człowieków ma być 4 sztuki , bo 4 sztuki jest genialnych klusko-glutków !!!! No chyba , że ktoś chce od razu dwa ............:evil_lol: Quote
anielica Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Czy allegro już jest? Jeżeli nie, oferuję pomoc. Bo one domki znajdą na pewno, ale nauczona doświadczeniem ze Spinią, myślę, że może minąć sporo czasu zanim znajdą się sensowne osoby. Sczeniaczki niestety są traktowane jak pluszaczki i trzeba uważać... Quote
Krysiam Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Kluseczki maja miesiąc i zaczynają podjadac mamina karme. Suka dostaje rozmoczona karme dla szczeniat dużych raz (Boscha) i okazało sie ze małe zaczynaja to wciągać. Po świetach zrobie fotki do wystawiania na allegro - one zmieniaja sie doslownie z godzniny na godzinę.:crazyeye: Quote
Tiger Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cioteczki kluskowe !!!!!!!! Gdzie Wy ???????????!!!!!!!!! Nikt nie zechce naszych maluchów , bo one ciągle siedzą gdzieś daleko .................daleko.........daleko............... Hop !!!!!!! Quote
Tiger Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Maluszkom to dobrze ........ Pościć dziś nie muszą ....;) Szukamy domków !!!!!!! Quote
Wilejkaros Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kluchy - grubaski, na pierwszą po domek!!!! Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 male kluski czekaja na domek!!!! ponawiam-maja allegro???u mnie o Imbirka-znajde sie prawie ludzie bija;) Quote
anielica Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jeszcze nie mają, po świętach będą zdjęcia indywidualne i wtedy będzie można zrobić aukcyjkę... Quote
kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 radze zrobic...tylko trzeba ostroznie-ludzie sie zachwyca a pozniej problem-bo urosnie...;)a teraz moje maluszki kluski pyzate hop po domek:) Quote
Tiger Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jak szczeniaczki mają znaleźc dom, jak spadły tak daleko ?! No jak ?!!!!! :( Kluseczki będą duże , ale na pewno bardzo słodkie ! Quote
Recommended Posts