Javena Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='natalka9860']Pipi, napisz mi nr konta na pw, na razie mam tylko 60zł...[/QUOTE] Natalko ,już Ci wysyłam. Pipi ,nie wiadomo ,kiedy bedzie mogła wejsc.. Quote
Javena Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [B]Otrzymałam jeszcze 10 zł dodatkowo od Evelin.[/B] WYSYŁAM DO PIPI. Quote
Pipi Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Przyszły dzisiaj pieniążki od obiezyswiat75 - 50 zł, bardzo dziekuje i od Pikola - 50 zł, bardzo dziekuje Wczoraj jeden z maluszkow pojechał do dt w białymstoku. Pani sama po szczylke przyjechała. Syn schwycił z mety na rece, całowali, przytulali i pojechali. Zostało maluszkow piec. Wszystko w porzadku jak na razie tfu tfu tfu. Jedza, bawia sie kupki ładne. Dzisiaj drugi raz dostaly odrobaczenie. Za kilka dni poszczepimy sie. Juz tak nie wrzeszczą, są pogodne i wesołe. Quote
natalka9860 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ja numer konta już od Pipi dostałam, ale pieniążki przeleję po zakończeniu bazarku, wtedy wszystko razem będzie:) Quote
terra Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 To jeszcze pięć domków by się szybko przydało. Quote
pikola Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ciesze sie ze u Maluchow ok.A jak Piesio po operacji? Quote
Poker Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 czy doszło 20 zł ode mnie? Przelałam je za poza bazarkową sprzedaż 2 sizalowych myszek dla psa :evil_lol: Quote
Pipi Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Kochane, przepraszam, ze tu nie napisałam. Jest wszystko na pierwszej stronie. Po prostu zapomnialam. Oczywiscie doszlo, bardzo, bardzo, bardzo dziekuje. Mam tyle roboty przy tych zasrancach, ze na nic czasu nie ma. One sa takie fajne, kochane, madrale, ze caly dzien z nimi spedzam ostatnio. Jedzą juz 3 razy, ale za to zjadają więcej, no i rozrabiaja więcej. Wszystkie maskotki w mig rozpracowane. Wyciagaja nawet posłania i ciagaja po calym podworku. A zabawa co chwile konczy sie na bojkach i musze interweniować. Szatany takie, ze nie wiem co. Mam tez nowego urwiska. Taki jak była Milva(pamietacie?), białasek. Dostał na imie Albin-os. Ma jakies 3, moze 4 miesiace(jeszcze mleczne zabki). Musial trafic do mnie, bo inaczej skonczylby pod kolami. Szedl biedny srodkiem szosy, jakby bylo mu wszystko jedno. Zawszony, chudy, brudny z robalami w brzuszku. Jutro wkleje zdjecia. Jest boski i bardzo madry i grzeczny. Tylko jak je, to staje sie demonem, bo na 10 razy wiekszego moze sie rzucic jak ten podejdzie. Sam nie idzie do cudzej miski. Poza tym mam nowa kiciunie, ktora niestety tez nie dalo sie nigdzie upchnac. Przesiedziala u mnie w klatce przez tydzien, a dzisiaj zostala przetestowana i na szczescie wynik ujemny, wiec dostala szczepionke. Jezdzilam przy okazji do wsi Krzywa, tam skad sa maluszki, bo tam zostala ich mama i braciszek z poprzedniego miotu. Niestety nie ma ich. Wszystko zawiane liśćmi i ani sladu. Objezdzilam dookola, popytalam ludzi, ale nikt nic nie wie. Mialam nadzieje, ze jeden z maluszkow, ktory zaginął moze jest. . . .nie ma. A poza tym wszystko u nas po staremu. Pozdrawiamy. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Sporo sie dzieje, ruch jest. Ale czy tak powinno byc, że maluchy znajdowane sa w krzakach, w rowach czy na jezdni.... Matko... Pzdr. Quote
pikola Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Tak sie zastanawiam..Czy ludzie juz nie maja serc?Przeciez mnostwo ludzi Go musialo widziec,jak szedl ta droga:-(,przejezdzali napewno samochodami,nikt nie zareagowal:-( Dokad to wszysyko zmierza..?:-( Quote
natalka9860 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Propo tytułu wątku, to ja już normalnie nie mam sily, a co Pipi ma powiedzieć? kobieto, jak ty dajesz radę? :crazyeye::angryy: Quote
Pipi Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 (edited) Oj nie widać, nie widać. . . . . Wczoraj zgarnelam suke z trzema maluchami. Na prawde z ulicy. I moze bym tego nie zrobila tylko odjechala w swoja strone, ale jeden z maluszkow ma cos z ukladem nerwowym. Przewraca sie i nie moze utrzymac rownowagi. Mama suka tak bardzo chuda, ze chyba nic nie waży. Cała zakleszczona, a maluchy we wszach, ktore gołym okiem widać. Gotowalo mnie okropnie, zryczalam sie i wydzieralam na zmiane. Krzyvzałam do kobiety, ktora ma dwa psy na wlasnym podworku ale wziac nie moze, bo jej maz nie pozwala i w nocy krzyczal, ze wlasne psy wypusci na te suke, bo sdpac nie dają. Suka dostala od kobiety jesc i juz nie odeszla od bramy. Trzy dni siedziala z tymi dziecmi. Lepiej sie nie pochwale od kogo sie dowiedzialam o nich, bo doslownie smiechu warte tak samo jak oburzenia. W sumie nie moglam odjechac i zostawic ich tam pod tym plotem. Najpierw wykrzyczalam na cale osiedle co mysle o naszym kraju, systemie i ogolnie o ludziach i zaladowalam biedakow do auta. A zeby bylo smieszniej pojechalam z nimi odebrac meza, ktorego 4 m-ce nie bylo w domu. Siedzialy tak cichutko, ze nawet łądujac swoje torby nie zauwazyl ich na podłodze miedzy siedzeniami. Suka byla w Bielsku Podlaskim. I tak pacze, ze rejon mi sie powieksza. W domu lekkie piekiełko, ale psy najedzone, odwszone i odrobaczone. Co dalej???? A no standard. O ogloszenia Was prosze, bardzo prosze. Mam nadzieje, ze sie uda. . . .musi sie udac znalezc im domki. Pieniadze na razie są, wiec mysle, ze troche pozyjemy. Dalej myslami nie wybiegam, bo bym chyba sie zalamała. I mimo wszystko jestem szczesliwa, ciesze sie, ze moge pomagac. Mam dla kogo żyć. [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy4/628612/1595926/57141056_p7270233.jpg[/IMG] [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy4/628612/1595926/57141129_p7270237.jpg[/IMG] [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy4/628612/1595926/57141039_p7270232.jpg[/IMG] Edited October 21, 2012 by Pipi Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ostatnia fota łapie za serce..... sunia ładna, adopcyjna,dobrze,że im pomogłaś Pipi! Quote
emilia2280 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 boze jaka dobra sunia mama :( Pipi dobra kobieto, mialy szczéscie ze i im pomoglas. napisze ktos im tekst ogloszen, to kupie pakiety. Quote
pikola Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Siedze i rycze..nad tym Psim nieszczesciem..:-( Pipi,ja zaplace za ogloszenia,tylko zdjecia i opisy potrzebne.Zamowie na bazarku. Jakie One cudne,a Sunia jaka chudziutka:placz: Quote
pikola Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ludzie porzuca na smietniku,a tu prosze jaka milosc..Jakie oddanie.. [IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy4/628612/1595926/57141039_p7270232.jpg[/IMG] Quote
natalka9860 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ja mam na bazarku pakiety ogłoszeń.... Szkoda gadać, co się dzieje....:( Quote
Mageda Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Śliczna sunia, oby szybko znalazła nowy dom. Pipi podziwiam Ciebie kobieto. Ile to trzeba mieć siły i nerwów... Quote
natalka9860 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Przedstawiam sunię oraz jej szczeniaki, które zostały znalezione na trawniku. Porzucone, zawszone, w kleszczach musiały dawać sobie radę. Żyjąc tak z dnia na dzień spostrzegła je-przejeżdżając przez miasteczko- dobra kobieta, która ma na głowie już kilkanaście psów, w tym kilka które potrzebują wyjątkowej troski. Jednak dobre serce nie pozwoliło zostawić Jej tych biedaków na pastwę losu, dlatego też zapakowała je w samochód i zabrała do siebie. Psia rodzinka jednak nie może u niej pozostać z wyżej wymienionego już powodu. Prosimy o kochający domek dla nich, zbyt dużo już się w życiu nacierpiały... zasługują na kochającą rodzinę, która da miskę z karmą, dach nad głową i zrobi odrobinkę miejsca w swoim serduszku. Pieski przebywają w województwie podlaskim, ale możliwy jest dowóz. Warunkiem jest umowa adopcyjna. Quote
pikola Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Tekst juz mamy.Super! Jeszcze zdjecia..chyba najlepiej kazdego z osobna oglosic..No i nazwac Sunie i Maluszki musimy. Quote
natalka9860 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 może Maja? zdjęcia te co PIPI wkleiła...? i będzie git:) to może sunie oddzielnie a młode oddzielnie? Quote
Recommended Posts