Lobaria Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Avilia napisał(a):Wpłata już jest :) Dopisuję do rozliczenia. Rozliczenie skopiuje do wydarzenia, zrobiłam Ciebie współorganizatorem, abyś sama mogła dopisywać - wstaw link do wydarzenia w poście rozliczeniowym :) Quote
DONnka Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='winter7']Przychodzi mi jeszcze na myśl hotel Amok pod Krakowem. Tam koszt wynosi chyb 400zł/mc. Mogę zadeklarować 50zł/mc, ale błagam o sprawdzenie hotelu przed wysłaniem tam Marko. I dajcie znać na pw, bo z braku czasu jestem dosyć rzadko na dogo. Avilia, właśnie zajrzałam do rozliczeń w 1# poście i zauważyłam brak wpłaty od winter7 :roll: Wysłałaś do Niej PW, tak jak prosiła ? I czy mogłabyś oddzielić stałe deklaracje od jednorazowych wpłat ? A stałe deklaracje rozpisywać tak, żeby wiadomo było za który miesiąc jest zapłacone ? Łatwiej będzie się kontrolować i przypominać ewentualnym zapominalskim :razz: Quote
Afra3 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Pozazdrościłam pomagającym mojej wielkiej sympatii Marko i wysłałam (poza stałą deklaracją za listopad br.) jeszcze 50 zł. Na tyle mnie stać w tej chwili, ale śledzę historię pięknego Marko i będę czujna;). Jak ja bym chciała go przytulić:oops: Quote
Avilia Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='DONnka']Avilia, właśnie zajrzałam do rozliczeń w 1# poście i zauważyłam brak wpłaty od winter7 :roll: Wysłałaś do Niej PW, tak jak prosiła ? I czy mogłabyś oddzielić stałe deklaracje od jednorazowych wpłat ? A stałe deklaracje rozpisywać tak, żeby wiadomo było za który miesiąc jest zapłacone ? Łatwiej będzie się kontrolować i przypominać ewentualnym zapominalskim :razz: Przykro mi, ale czasowo nie dam rady tak wszystkiego segregować. Tak jak wpisuję jest mi po prostu wygodnie :) Deklaracje nie są rozpisane na stałe i jednorazowe. Są po prostu wpisywane wpłaty na konto fundacji. I wydatki. Nie wysyłałam do nikogo PW, ponieważ konto podane jest w pierwszym poście, poza tym kochani, dużo nas na wątku - ja nie daję rady wszystkiego ogarnąć, mamy mnóstwo zwierząt w Punkcie, w domu, fundacja więc na neta czasu zostaje mi niewiele i ogarniam tyle ile zdążę. Ktoś może prowadzić rozliczenie za mnie, ja będe tylko podawała wpłaty i wydatki. Bardzo proszę, odciążcie mnie, bo nie jestem w stanie spełnić wszystkich próśb. Quote
Lobaria Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Avilia napisał(a):Przykro mi, ale czasowo nie dam rady tak wszystkiego segregować. Tak jak wpisuję jest mi po prostu wygodnie :) Deklaracje nie są rozpisane na stałe i jednorazowe. Są po prostu wpisywane wpłaty na konto fundacji. I wydatki. Nie wysyłałam do nikogo PW, ponieważ konto podane jest w pierwszym poście, poza tym kochani, dużo nas na wątku - ja nie daję rady wszystkiego ogarnąć, mamy mnóstwo zwierząt w Punkcie, w domu, fundacja więc na neta czasu zostaje mi niewiele i ogarniam tyle ile zdążę. Ktoś może prowadzić rozliczenie za mnie, ja będe tylko podawała wpłaty i wydatki. Bardzo proszę, odciążcie mnie, bo nie jestem w stanie spełnić wszystkich próśb. . Bedę prowadzić to rozliczenie, nie ma problemu, wklej link do wydarzenia w post rozliczeniowy Quote
Avilia Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Lobaria napisał(a):. Bedę prowadzić to rozliczenie, nie ma problemu, wklej link do wydarzenia w post rozliczeniowy Za sekundę wkleję. Dzięki! Quote
ewa1980o Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Witam Wszystkich jestem nowa Marco znalazłam na facebooku i po prostu oniemiałam, jest naprawde pięknym i madrym psem wiem bo od dwoch lat mam w domu ONKA będe uwaznie obserwowac co sie będzie z nim działo :) Quote
Isiak Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Witamy nową dogomaniaczkę i fankę Marko :) Quote
DONnka Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Isiak napisał(a):Witamy nową dogomaniaczkę i fankę Marko :) Fajnie, że grono wielbicielek Marko się powiększa :) Quote
DONnka Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Avilia napisał(a):Przykro mi, ale czasowo nie dam rady tak wszystkiego segregować. Tak jak wpisuję jest mi po prostu wygodnie :) Deklaracje nie są rozpisane na stałe i jednorazowe. Są po prostu wpisywane wpłaty na konto fundacji. I wydatki. Nie wysyłałam do nikogo PW, ponieważ konto podane jest w pierwszym poście, poza tym kochani, dużo nas na wątku - ja nie daję rady wszystkiego ogarnąć, mamy mnóstwo zwierząt w Punkcie, w domu, fundacja więc na neta czasu zostaje mi niewiele i ogarniam tyle ile zdążę. Ktoś może prowadzić rozliczenie za mnie, ja będe tylko podawała wpłaty i wydatki. Bardzo proszę, odciążcie mnie, bo nie jestem w stanie spełnić wszystkich próśb. Napiszę do winter7 i będę pilnować deklaracji owczarkowych :) Quote
ewa1980o Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Isiak napisał(a):Witamy nową dogomaniaczkę i fankę Marko :) fankę ... ja się w nim zakochałam jest naprawde przecudowny mam dwuletniego owczarka no ale jak zobaczyłam Marko:crazyeye: oniemiałam Quote
Avilia Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 DONnka napisał(a):Napiszę do winter7 i będę pilnować deklaracji owczarkowych :) Bardzo Ci dziękuję :) Quote
ewa1980o Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 jak tylko zakończę moje prace budowlano remontowe to tez dorzucę się na hotelik lub leczenie Marko, Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Pokazuj się Marko przepiękny psiaku :) Quote
Emiś Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Jak wyglądają finanse Marco? Muszę go zaszczepić, koszt łączonej szczepionki to ok. 80zł, czy mogę go w tym tygodniu zabrać do weta? No i jeśli miałby być u mnie kastrowany, to zabieg trzeba by w miarę szybko robić, póki jest jeszcze ciepło. Dopytam, jakie byłby koszty. Czy psy - samce też można zgłaszać do skarbonki sterylkowej? Quote
Avilia Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Emiś napisał(a):Jak wyglądają finanse Marco? Muszę go zaszczepić, koszt łączonej szczepionki to ok. 80zł, czy mogę go w tym tygodniu zabrać do weta? No i jeśli miałby być u mnie kastrowany, to zabieg trzeba by w miarę szybko robić, póki jest jeszcze ciepło. Dopytam, jakie byłby koszty. Czy psy - samce też można zgłaszać do skarbonki sterylkowej? W pierwszym poście jest rozliczenie. Marko ma na koncie 480,30zł. Myślę, że można jak najbardziej szczepić. Do skarbonki nie można zgłaszać samców. Quote
Afra3 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ewa1980o napisał(a):Witam Wszystkich jestem nowa Marco znalazłam na facebooku i po prostu oniemiałam, jest naprawde pięknym i madrym psem wiem bo od dwoch lat mam w domu ONKA będe uwaznie obserwowac co sie będzie z nim działo :) Jak ja Cię rozumiem:lol:. Marko jest przecudny. Chciałabym żeby znalazł cudowny nowy dom, ale jak pomyślę, że znów ktoś może złamać mu serce, to chce mi się płakać:placz: Quote
ewa1980o Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Afra3 napisał(a):Jak ja Cię rozumiem:lol:. Marko jest przecudny. Chciałabym żeby znalazł cudowny nowy dom, ale jak pomyślę, że znów ktoś może złamać mu serce, to chce mi się płakać:placz: ojjj nieee jego nowy dom musi byc dobrze sprawdzony kolejny debil wlasciciel to by go zabiło u Emisi ma jak widać bardzo dobrze więc mozna spokojnie szukac Quote
ewa1980o Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 ja bym go chętnie porwała do siebie ale to nie zależy tylko ode mnie :placz: mój ananasik miałby z kogo brać przykład Quote
Emiś Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Marko kocha swoją piłeczkę :) http://www.youtube.com/watch?v=Na1EOIrvLew&feature=youtu.be Quote
Cantadorra Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Emiś']Marko kocha swoją piłeczkę :) http://www.youtube.com/watch?v=Na1EOIrvLew&feature=youtu.be Ale pięknie biega :) A jaki ma wzrok wpatrzony w piłeczkę :) Cudownie patrzeć na radosnego, zabawowego Marka :) Quote
ewa1980o Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 jaki on wesoły jest od razu widać, no i biega jak strzała rozpłynęłam się po tym filmie Quote
ewa1980o Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='Emiś']Marko kocha swoją piłeczkę :) http://www.youtube.com/watch?v=Na1EOIrvLew&feature=youtu.be Marko kocha piłeczkę a my kochamy Marko :) Quote
Avilia Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Mam nowe wpłaty na koncie. Wieczorem uzupełnię. A dla Marko coś się kroi...Na razie nie zapeszam :) Quote
Recommended Posts