Jump to content
Dogomania

Piękny,wyszkolony ON...Marko pojecha do swojego domu!!! :)

Recommended Posts

Posted

Avilia napisał(a):
Wpłata już jest :)
Dopisuję do rozliczenia.

Rozliczenie skopiuje do wydarzenia, zrobiłam Ciebie współorganizatorem, abyś sama mogła dopisywać - wstaw link do wydarzenia w poście rozliczeniowym :)

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='winter7']Przychodzi mi jeszcze na myśl hotel Amok pod Krakowem. Tam koszt wynosi chyb 400zł/mc.
Mogę zadeklarować 50zł/mc, ale błagam o sprawdzenie hotelu przed wysłaniem tam Marko.
I dajcie znać na pw, bo z braku czasu jestem dosyć rzadko na dogo.

Avilia, właśnie zajrzałam do rozliczeń w 1# poście i zauważyłam brak wpłaty od winter7 :roll:
Wysłałaś do Niej PW, tak jak prosiła ?

I czy mogłabyś oddzielić stałe deklaracje od jednorazowych wpłat ?
A stałe deklaracje rozpisywać tak, żeby wiadomo było za który miesiąc jest zapłacone ?
Łatwiej będzie się kontrolować i przypominać ewentualnym zapominalskim :razz:

Posted

Pozazdrościłam pomagającym mojej wielkiej sympatii Marko i wysłałam (poza stałą deklaracją za listopad br.) jeszcze 50 zł. Na tyle mnie stać w tej chwili, ale śledzę historię pięknego Marko i będę czujna;). Jak ja bym chciała go przytulić:oops:

Posted

[quote name='DONnka']Avilia, właśnie zajrzałam do rozliczeń w 1# poście i zauważyłam brak wpłaty od winter7 :roll:
Wysłałaś do Niej PW, tak jak prosiła ?

I czy mogłabyś oddzielić stałe deklaracje od jednorazowych wpłat ?
A stałe deklaracje rozpisywać tak, żeby wiadomo było za który miesiąc jest zapłacone ?
Łatwiej będzie się kontrolować i przypominać ewentualnym zapominalskim :razz:

Przykro mi, ale czasowo nie dam rady tak wszystkiego segregować. Tak jak wpisuję jest mi po prostu wygodnie :)
Deklaracje nie są rozpisane na stałe i jednorazowe. Są po prostu wpisywane wpłaty na konto fundacji. I wydatki.
Nie wysyłałam do nikogo PW, ponieważ konto podane jest w pierwszym poście, poza tym kochani, dużo nas na wątku - ja nie daję rady wszystkiego ogarnąć, mamy mnóstwo zwierząt w Punkcie, w domu, fundacja więc na neta czasu zostaje mi niewiele i ogarniam tyle ile zdążę. Ktoś może prowadzić rozliczenie za mnie, ja będe tylko podawała wpłaty i wydatki. Bardzo proszę, odciążcie mnie, bo nie jestem w stanie spełnić wszystkich próśb.

Posted

Avilia napisał(a):
Przykro mi, ale czasowo nie dam rady tak wszystkiego segregować. Tak jak wpisuję jest mi po prostu wygodnie :)
Deklaracje nie są rozpisane na stałe i jednorazowe. Są po prostu wpisywane wpłaty na konto fundacji. I wydatki.
Nie wysyłałam do nikogo PW, ponieważ konto podane jest w pierwszym poście, poza tym kochani, dużo nas na wątku - ja nie daję rady wszystkiego ogarnąć, mamy mnóstwo zwierząt w Punkcie, w domu, fundacja więc na neta czasu zostaje mi niewiele i ogarniam tyle ile zdążę. Ktoś może prowadzić rozliczenie za mnie, ja będe tylko podawała wpłaty i wydatki. Bardzo proszę, odciążcie mnie, bo nie jestem w stanie spełnić wszystkich próśb.

.
Bedę prowadzić to rozliczenie, nie ma problemu, wklej link do wydarzenia w post rozliczeniowy

Posted

Witam Wszystkich
jestem nowa Marco znalazłam na facebooku i po prostu oniemiałam, jest naprawde pięknym i madrym psem wiem bo od dwoch lat mam w domu ONKA będe uwaznie obserwowac co sie będzie z nim działo :)

Posted

Avilia napisał(a):

Napiszę do winter7 i będę pilnować deklaracji owczarkowych :)

Posted

Isiak napisał(a):
Witamy nową dogomaniaczkę i fankę Marko :)

fankę ... ja się w nim zakochałam jest naprawde przecudowny mam dwuletniego owczarka no ale jak zobaczyłam Marko:crazyeye: oniemiałam

Posted

Jak wyglądają finanse Marco? Muszę go zaszczepić, koszt łączonej szczepionki to ok. 80zł, czy mogę go w tym tygodniu zabrać do weta?
No i jeśli miałby być u mnie kastrowany, to zabieg trzeba by w miarę szybko robić, póki jest jeszcze ciepło. Dopytam, jakie byłby koszty. Czy psy - samce też można zgłaszać do skarbonki sterylkowej?

Posted

Emiś napisał(a):
Jak wyglądają finanse Marco? Muszę go zaszczepić, koszt łączonej szczepionki to ok. 80zł, czy mogę go w tym tygodniu zabrać do weta?
No i jeśli miałby być u mnie kastrowany, to zabieg trzeba by w miarę szybko robić, póki jest jeszcze ciepło. Dopytam, jakie byłby koszty. Czy psy - samce też można zgłaszać do skarbonki sterylkowej?

W pierwszym poście jest rozliczenie. Marko ma na koncie 480,30zł.
Myślę, że można jak najbardziej szczepić.
Do skarbonki nie można zgłaszać samców.

Posted

ewa1980o napisał(a):
Witam Wszystkich
jestem nowa Marco znalazłam na facebooku i po prostu oniemiałam, jest naprawde pięknym i madrym psem wiem bo od dwoch lat mam w domu ONKA będe uwaznie obserwowac co sie będzie z nim działo :)

Jak ja Cię rozumiem:lol:. Marko jest przecudny. Chciałabym żeby znalazł cudowny nowy dom, ale jak pomyślę, że znów ktoś może złamać mu serce, to chce mi się płakać:placz:

Posted

Afra3 napisał(a):
Jak ja Cię rozumiem:lol:. Marko jest przecudny. Chciałabym żeby znalazł cudowny nowy dom, ale jak pomyślę, że znów ktoś może złamać mu serce, to chce mi się płakać:placz:

ojjj nieee jego nowy dom musi byc dobrze sprawdzony kolejny debil wlasciciel to by go zabiło u Emisi ma jak widać bardzo dobrze więc mozna spokojnie szukac