Avilia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Za 6 dni nasz Marko odjedzie do nowego domu!!! Quote
Cantadorra Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Bardzo się cieszę, że chłopak pojedzie do swojej własnej chaty!:) Quote
__Lara Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Lobaria napisał(a):Parę dni.... Powodzenia, kochany :) Jeszcze trochę ;) Quote
DONnka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Trzymamy kciuki z całych sił :thumbs: Już się nie mogę doczekać, żeby życzyć Marko: SZCZĘŚLIWEJ DROGI !!! Avilia, kiedy Państwo przyjeżdżają do Polski po Marko ? I jak wygląda teraz jego ogon ? Zagojony ? Emiś, czy możemy jeszcze liczyć na jakieś aktualne fotki przystojniaka ? Quote
Avilia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='DONnka']Trzymamy kciuki z całych sił :thumbs: Już się nie mogę doczekać, żeby życzyć Marko: SZCZĘŚLIWEJ DROGI !!! Avilia, kiedy Państwo przyjeżdżają do Polski po Marko ? I jak wygląda teraz jego ogon ? Zagojony ? Emiś, czy możemy jeszcze liczyć na jakieś aktualne fotki przystojniaka ? Państwo przyjeżdżają 30 listopada, ale 1 grudnia o 9 rano jesteśmy umówieni u Emiś w hoteliku :) Z tego co Emiś mi przekazała to ogon robi się coraz bardziej włochaty (co jest zapewne zasługą kołnierza, który nosi po kastracji). Quote
Emiś Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='DONnka']Trzymamy kciuki z całych sił :thumbs: Już się nie mogę doczekać, żeby życzyć Marko: SZCZĘŚLIWEJ DROGI !!! Avilia, kiedy Państwo przyjeżdżają do Polski po Marko ? I jak wygląda teraz jego ogon ? Zagojony ? Emiś, czy możemy jeszcze liczyć na jakieś aktualne fotki przystojniaka ? Jakby na Twe życzenie foty dziś nacykałam :) Ale, że robiłam wszystkim psiakom i walnęłam ich równiutkie 300, to chwilę potrwa, nim przebiorę i obrobię. Foty ogona też są, to sami ocenicie, ale jest już mocniej porośnięty. Dziś zdjęłam mu kołnierz po kastracji, mam nadzieję, że nie zabierze się ponownie za żarcie go. Quote
DONnka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Avilia napisał(a):Państwo przyjeżdżają 30 listopada, ale 1 grudnia o 9 rano jesteśmy umówieni u Emiś w hoteliku :) Z tego co Emiś mi przekazała to ogon robi się coraz bardziej włochaty (co jest zapewne zasługą kołnierza, który nosi po kastracji). No to zapowiada się, że to będą emocjonujące dni :roll: I to nie tylko dla Marko :cool3: 30 listopada to także krytyczna data dla ONeczka z Bytomia, o którym pisała tu bela51, a który też ma jechać do Emiś :thumbs: Emiś napisał(a):Jakby na Twe życzenie foty dziś nacykałam :) Ale, że robiłam wszystkim psiakom i walnęłam ich równiutkie 300, to chwilę potrwa, nim przebiorę i obrobię. Foty ogona też są, to sami ocenicie, ale jest już mocniej porośnięty. Dziś zdjęłam mu kołnierz po kastracji, mam nadzieję, że nie zabierze się ponownie za żarcie go. Wow, niezły wynik :razz: Ja nie natrzaskałam tyle chyba przez ostatnie 3 miesiące :razz: Czekam niecierpliwie, żeby zobaczyć kochane pysio :loveu: Dziekuję :):):) Quote
Avilia Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Słodziaku :loveu: Emiś, wrzucisz foty na FB czy mam to zrobić? Quote
Cantadorra Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Strasznie słodki jest i taki modny w tej kamizelce, prosto z wybiegu :) Marko ma niesamowicie rozczulający pysiek :) Quote
Avilia Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Patrząc na zdjęcia mam wrażenie, że zmieniły się oczy Marko...są jakby weselsze? Nie macie takiego wrażenia? :) Quote
Martika&Aischa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ależ model :) Piękny pychol :) Quote
Emiś Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Avilia napisał(a):Patrząc na zdjęcia mam wrażenie, że zmieniły się oczy Marko...są jakby weselsze? Nie macie takiego wrażenia? :) No właśnie byłam ciekawa, czy ktoś zauważy różnicę :) Quote
__Lara Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Emiś napisał(a):No właśnie byłam ciekawa, czy ktoś zauważy różnicę :) Dokładnie to samo zauważyłam :D Quote
DONnka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Pychol Marko uśmiechnięty a ogon prawie zarośnięty :multi: Dobra robota :):):) Oby do soboty :razz: Quote
Ana :) Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Cudownie wygląda :multi: tak się ciszę, że wydobrzał i znalazł domek :) Już nie długo i pozna swoją nową rodzinę :) Quote
Avilia Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 (edited) KOCHANI! Marko w sobotę jedzie do DS :) Ale z tych mniej przyjemnych rzeczy, płatności: Do opłaty za ten miesiąc za hotelowanie + wyżywienie + kastracja + RTG będzie do zapłacenia jakieś 760zł! A my mamy 572,30 zł na koncie. Czyli brakuje coś ok 190zł! EDIT, Brakującą kwotę ureguluje DS :) DZIĘKUJEMY! Edited November 29, 2012 by Avilia Quote
Ana :) Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Widzę, że DS przejmuje się Marko :) fajni ludzie muszą z nich być Quote
Avilia Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 No i nastał ten dzień :) Marko pojechał... Ze swoją własną, osobistą Pańcią: Quote
Afra3 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Szczęścia, ludzkiej mądrej miłości i bardzo dużo zdrowia chłopaku:buzi:. Będę o tobie myślała;) Quote
DONnka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 No i rozczuliłam się na ten widok :oops: Szczęśliwej drogi Marko :loveu: Bądź zdrów i ciesz się swoimi ludźmi :):):) A Państwu, którzy pokonali tyle kilometrów, żeby przygarnąć Marko ogromnie dziękuję :Rose: Oby dobro, które czynicie powróciło do Was :):):) Quote
Recommended Posts