Jump to content
Dogomania

Piękny,wyszkolony ON...Marko pojecha do swojego domu!!! :)

Recommended Posts

Posted

DONnka napisał(a):
Jasne, że pomożemy :)
W końcu słowo się rzekło :razz:
Przyznaliśmy Marko 200 zł dofinansowania do hotelu
Proszę na PW numer konta do Emiś :)
Wyślę te 200 zł jako zaliczkę na poczet opłaty za hotel

Jeśli mogłabym prosić, prześlijcie te 200zł na konto fundacji, żeby w całości jednym przelewem był opłacony rachunek, ułatwi mi to rozliczenia.

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']A kiedy Marko miałby jechać do ds?

Zapraszam na bazarek, który ma pomóc spłacić dług Zenka - kolejnego Pszczyniaka:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/234758-Nie-tylko-Made-in-China-gadżety-gadżeciki-bielizna-do-17-11-godz-22-00-NA-ZENKA?p=19908112#post19908112

Państwo przyjeżdżają po Marko 1 grudnia :)
Cały czas jestem z nimi w kontakcie
Emiś, Pani pyta kiedy kastracja i badanie serducha?

Posted

Kastracja minimum 2 tyg po szczepieniu, czyli najwcześniej w przyszłym tyg. Mam go umawiać? Tak jak Ci pisałam w SMSie, cena ok. 250zł. A serducho RTG, czy EKG?

Posted

[quote name='Emiś']Kastracja minimum 2 tyg po szczepieniu, czyli najwcześniej w przyszłym tyg. Mam go umawiać? Tak jak Ci pisałam w SMSie, cena ok. 250zł. A serducho RTG, czy EKG?[/QUOTE]

Umawiaj, trzeba to zrobić przed wyjazdem.
Szczerze to ja się nie znam - co lepsze, zapytaj weta EKG czy RTG.

Dzisiaj robię Ci przelew.

Posted

Wydaje mi się, że raczej RTG u niego byłoby bardziej przydatne, ew. jeśli będzie coś niepokojącego, to dalsza diagnostyka. Czy coś jeszcze miałby mieć prześwietlane? Kręgosłup, biodra? Z tego, co pamiętam, to do prześwietlenia bioder w kierunku dysplazji trzeba psa znieczulać.

Wybaczcie jakość zdjęć.

Posted

Nowe wpłaty:

[B]Aronkowa - 10zł
Przyszły DS Marko - 400zł

[COLOR=#FF0000]Zrobiłam przelew za hotelik na kwotę 678zł.

[B][COLOR=#ff0000]ZOSTAŁO: 342,30 zł[/COLOR][/B]

[/COLOR][/B]Czyli brakuje nam na kastrację (250zł), badanie serduszka no i hotelowanie do końca miesiąca...[COLOR=#000000][/COLOR]

Posted

[quote name='Emiś']Jeśli mogłabym prosić, prześlijcie te 200zł na konto fundacji, żeby w całości jednym przelewem był opłacony rachunek, ułatwi mi to rozliczenia.[/QUOTE]

Jak sobie życzysz Emiś :)
Klient nasz Pan ;)

Posted

To bardzo dobrze świadczy o przyszłych właścicielach Marko, że już traktują go jak swojego i wpłacają pieniądze, a także przyjadą po niego. Cieszę się, że Marko będzie mieć już niedługo domek :)

Posted

Marco wczoraj został pozbawiony jajek oraz nadziąślaków.
Czuje się dobrze, kołnierz go tylko wkurza i biegnąc wzdłuż płotu próbuje go rozwalić...
Ma założone rozpuszczalne szwy śródskórne, więc nie trzeba będzie ich wyciągać.

Posted

[quote name='Avilia']Aktualizacja wpłat:

[B]Agnieszka B. - 10zł
SKARPETA ON - 200zł
DONNKA - 20zł[/B][/QUOTE]

[B]Avilia[/B], czy mogłabyś potwierdzić na wątku SKARPETY, że pieniążki dla Marco wpłynęły ?
Link mam w podpisie

Cieszymy się, że chłopak krok po kroku zbliża się do wyjazdu do domku :multi:
Kciuki zaciskamy :thumbs:

Posted

[quote name='Emiś']A, i przed zabiegiem miał zrobione RTG klatki piersiowej, serce ładne, niestety widać już zwyrodnienia kręgosłupa :([/QUOTE]

:( te duże psiaki to mają z tym przerąbane :/

Posted

Marko miał szczescie, ze tak szybko znalazł dom.
A ja chciałam zaprosic Was na wątek bezdomnego ONka z Bytomia.
Ma zarezerwowane miejsce u Emis, jesli tylko uda sie nam go namierzyc w tym tygodniu.
Prosze, moze ktos zechcialby przeniesc swoje deklaracje, na tego bezdomnego biedaka:-(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/236069-Samotny-g%C5%82odny-ONek-na-ulicach-miasta-Czy-znajdzie-schronienie-zanim-spadnie-snieg

Posted

Emiś, napisałaś wyżej, że nadziąślaki zostały u Marko usunięte. Czy on miał NADZIĄŚLAKI? Niezłośliwe narośla na dziąsłach. Takie jakie ma Saszka? Bela wie, o jakim psiaku piszę.

Posted

Tak, przy zabiegu miał obejrzany dokładnie pyszczek (przy pierwszej wizycie na ocenę wieku było tylko "rzucone okiem", żeby go nie stresować dodatkowo) i przy okazji miał usunięty kamień oraz te nadziąślaki. Były i na górnej i na dolnej szczęce. Nie wiem, co ma Saszka?

Posted

Wiecie, to juz sie stało. I pewnie nadziąslaki róznie reaguja na ich usuwanie.
Ja usuwałam u mojej poprzedniej ONki. Przez rok nie odrosły, niestety nie miałam okazji przekonac sie co by było dalej, bo Lora nie przezyła operacji na ropomacicze.:-(