Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj,

W imieniu swoim i Ewy Marty

najserdeczniej zapraszam Cię na kolejny po długiej przerwie bazarek ze srednimi, dużymi i bardzo dużymi wiosenno-letnimi ciuszkami.

Jest to bazarek szczególny dla mnie, bo po raz pierwszy poza wsparciem naszych bezdomnych podopiecznych szukam też funduszy na ratowanie mojego ukochanego psa Semika.

Zapraszam Cię na zakupy albo po prostu w odwiedziny. Będzie mi bardzo miło gościć Cię na bazarku, który trwa do 21 kwietnia do godziny 20:00.

http://www.dogomania.com/forum/topic/146530-wiosenno-letni-bazarek-ciuszkowy-z-dużymi-i-bardzo-dużymi-rozmiarami-do-21-kwietnia-do-godz-2000/#entry16171525

Ewa i Ela

Posted

Witaj,

W imieniu swoim i Ewy Marty

najserdeczniej zapraszam Cię na kolejny po długiej przerwie bazarek ze srednimi, dużymi i bardzo dużymi wiosenno-letnimi ciuszkami.

Jest to bazarek szczególny dla mnie, bo po raz pierwszy poza wsparciem naszych bezdomnych podopiecznych szukam też funduszy na ratowanie mojego ukochanego psa Semika.

Zapraszam Cię na zakupy albo po prostu w odwiedziny. Będzie mi bardzo miło gościć Cię na bazarku, który trwa do 21 kwietnia do godziny 20:00.

http://www.dogomania.com/forum/topic/146530-wiosenno-letni-bazarek-ciuszkowy-z-dużymi-i-bardzo-dużymi-rozmiarami-do-21-kwietnia-do-godz-2000/#entry16171525

Ewa i Ela

Eluś, dzięki! Jak zwykle ogarniasz temat zaproszeń na wątkach, o którym ja zapominam:)

Posted

Kulcia, tak mi siedzi w głowie to Twoje "piłkowe" podskakiwanie z radości i niecierpliwości na filmiku Ewy...  :(

Kula jest naprawdę wyjątkowa

cieszy świadomość, że Dziewczyny nie pozwolą na krzywdę i zapomnienie Suczynki

mnie rozwala totalnie każda "wizytacja" Kuli i wyobrażam sobie ile emocjonalnie kosztują Ewę ...... :(

Posted

Dla Malutkiego i dla Patki kupiłam suchą karmę i przysmaki:

• 379717.5
    15 kg karmy Josera + naturalne uszy wołowe Rocco gratis!

- Miniwell Adult Mini/Sensitive

139,80 zł x1= 139,80 zł
  • 158715.3
    Dokas Paski do żucia, półwilgotne

- 3 x 70 g (królik, jagnię, kaczka)

17,80 zł x 1 =17,80 zł
  • 207610.1
    Bosch Goodies Light, przysmak dla psa

- 3 x 450 g

23,60 zł x 2 = 47,20 zł
Posted

Dla Malutkiego i dla Patki kupiłam suchą karmę i przysmaki:

• 379717.5
    15 kg karmy Josera + naturalne uszy wołowe Rocco gratis!

- Miniwell Adult Mini/Sensitive

139,80 zł x1= 139,80 zł
  • 158715.3
    Dokas Paski do żucia, półwilgotne

- 3 x 70 g (królik, jagnię, kaczka)

17,80 zł x 1 =17,80 zł
  • 207610.1
    Bosch Goodies Light, przysmak dla psa

- 3 x 450 g

23,60 zł x 2 = 47,20 zł

Eluś, karmę i smaczki wpisałam w rozliczenie Patki, bo ona jest "bogatsza" niż Malutki i Misiek:) Smaczki w prezencie od Ciebie, karmę w rozliczenie:)

Posted

Malutki przypomina się :)

U Ani jest staruteńka kotka ( ma około 20 lat) Balbina, kotka od lat trzymała sie na uboczu, spała w swoim posłanku.
Od tygodnia, kotka śpi w posłaniu z Malutkim! :)

ea48ab668546679dgen.jpg

caa2e66c276221c9gen.jpg

Posted

No nie, tego mi Ania nie powiedziała! Balbina NIGDY nie integrowała się z resztą stada! Może wplyw na to ma odejście Menia?

Moim zdaniem, poczucie bezpieczeństwa i stoicki spokój oraz opiekuńczośc Malutkiego :)