iwonamaj Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Proszę bardzo [url]http://www.facebook.com/events/265696183548976/?context=create[/url] Dobrze byłoby wkleić link do FB w pierwszym poście... Quote
Lobaria Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jestem, zróbcie mnie współadminem wydarzenia Quote
NikaEla Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='togaa']Nikt nawet nie zajrzał ?[/QUOTE] Dopiero teraz trafiłam tutaj.[SIZE=1] (początek roku szkolnego = kompletny brak sił na cokolwiek)[/SIZE] Quote
ZUZA1 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jestem u Fizi.Mały przelew już poszedł. Trzymam kciuki i czekam na dalsze info :thumbs: Quote
AtaO Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) Maleńka, co u Ciebie....? Trzymaj się....jesteśmy z Tobą..... Udostępniam na fb, rozsyłam.... Koleżanka Ania K. już wpłaciła na konto Fizi i rozsyła dalej wśród swoich znajomych.....Działamy jak możemy!!! Edited September 6, 2012 by AtaO Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Znalazłam maleńka na fb . Trzymam kciuki za wizytę w Krakowie i jej efekty . Oby się udało pomóc suni . Na razie finansowo nie pomogę, ale będę podrzucać wątek i porozsyłam trochę . Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Gosiapk']robi ktoś dla niej bazarek?[/QUOTE] Ja postaram się ale dopiero w październiku . Teraz mam 3 do ogarnięcia . Chyba że ktoś z okolic Krakowa może zabrać ode mnie fanty i zrobić . Quote
ang Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 zaglądam na zaproszenie Rudzi, zapiszę na razie Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='ang']zaglądam na zaproszenie Rudzi, zapiszę na razie[/QUOTE] Hej ang może coś wymyślisz bo ja straciłam wszelką wenę :( Quote
Justyna Lipicka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ja też z fcb dotarłam...niestety nie dam rady finansowo na razie, zobaczę później, podnosić mogę maleńką i trzymać kciuki za wizytę w Krakowie Quote
tamb Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [url]http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1239164-pomozmy-chorej-suczce-ktora-potrzebuje-operacji.html[/url] Quote
Gosiapk Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 mam trochę książek, jeśli ktoś zechce poprowadzić bazarek, to je prześlę. Dajcie info na PW. Quote
ang Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Hej ang może coś wymyślisz bo ja straciłam wszelką wenę :([/QUOTE] Rudzia, sunia jest bezpieczna i potrzebuje kasy na leczenie - toż prostszej rzeczy na świecie nie widziałam:) Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Jestem na zaproszenie cioci Rudzi .......zapiszę bidulkę :( Quote
Ewa Gałązka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Płakać mi się chce jak to przeczytałam. Będę mogła zrobić bazarek ale dopiero po 14.09.12 jak mi się skończy ten który teraz wystawiam. Wspomogę 10 zł. bo też mam inne deklaracje. [quote name='togaa'][B]Sunia kosmata; śliczna,młoda …. w ciasnym kagańcu do końca życia ?[/B] Nie je tylko wsysa rozdrobnione jedzenie, wodę też wsysa.. Nie jest w stanie wysunąć języczka, a wiec nie ziaje. Nie otwiera pyszczka szerzej niż na[B] 1 cm.[/B]… Czy to możliwe by tak żyć? Jak w kagańcu ? Jakimś cudem ta sunieczka żyje już kilka lat..rok,dwa? A może od niedawna? Wiemy jaki jest powód tego stanu, choć nie wiadomo co go spowodowało ? Może stan zapalny stawów żuchwowo-skroniowych? Może uraz żuchwy, wada zgryzu? W każdym razie[B] RTG [/B]wykazał , że w miejscu zniszczonych stawów , wytworzył się tzw. staw rzekomy i tyle na razie ... Nie wiadomo też dlaczego sunia chciała wsiadać do każdego podjeżdżającego autobusu, by w końcu podreptać na teren tenisowych kortów. Dopiero tam żeśmy Ją dopadły. Była potwornie zmęczona, spragniona, kompletnie zdezorientowana….Położyła się na środku ścieżki i tak trwała.. Na razie jest w DT. Szukamy właściciela, bo mała choć bardzo wychudzona ( 7 kg), ma czyste nie zapchlone futerko. Koo też bez robali. Ma cudowny charakter. Rozdaje buziaki, szybko się zaaklimatyzowała w DT…Tylko co dalej? [B]Pomóżcie nam ją zdiagnozować[/B]. Potrzebna też lepsza,puszkowa lub półpłynna karma . Mała jest b.wychudzona. [B] Sunia jest umówiona na poniedziałek ( 10 września br.) u dr. Gawora w Krakowie. Odpisał w e-mailu i rozmowie telef. że jest wstanie pomóc sunieczce. [/B] [B][I][B][SIZE=2][COLOR=darkred]Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych[/COLOR][/SIZE][/B][/I][/B] [B][I][SIZE=2][COLOR=#8b0000]34-300 Żywiec[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=2][COLOR=#8b0000]ul.Folwark 8[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [COLOR=darkred][FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][B]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][B][FONT=Times New Roman][I]tytułem : Pomoc dla Fizi[/I][/FONT][/B][/COLOR] [IMG]http://img832.imageshack.us/img832/3401/sam0227rq.jpg[/IMG] [LIST] [*][INDENT][IMG]http://img856.imageshack.us/img856/3264/sam0233w.jpg[/IMG] [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/6265/sam0237tj.jpg[/IMG] [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/3278/sam0242w.jpg[/IMG] [/INDENT] [/LIST] [/QUOTE] Quote
asikowska Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 śliczna jest i mam nadzieję że uda jej się pomóc Quote
agumka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ile pieniędzy jest potrzebne a ile ma już uzbierane? Quote
Poker Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Próbuję poprosić w skarpecie kudłaczy o 250 zł, może się uda. Quote
b-b Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 W niedzielę zabiorę się za robienie bazarku. Jutro niestety cały dzień nie będzie mnie w domu. Trzymaj się maleńka! Quote
dorota1 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Postaram się coś wpłacić na sunię i trzymam kciuki za zabieg. Quote
Recommended Posts