Hund Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Maxiu w lecznicy został Twój plakat :) może ktoś zadzwoni ?? Quote
karusiap Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Max byl w niedziele od godz 10 do po 15 poza hotelikiem na auckji psiakow i pikniku...podobal se bardzo ale domku nie znalazl:(zmeczylo go troszke slonko i chcialam podkreslic, ze Max to uciekinier:mad:ale byl grzeczny i kochany...lezal sobie kolo nas i wygrzewal sie:loveu:a w aucie jak zwykle,albo na kolanka do Agaty,ktora byla kierowca albo lezal grzecznie tylko ozywial sie przy najmniejszym nawet postoju Quote
karusiap Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Maxiu dzis: domku nie widac...a i pieniedzy ciagle brakuje:(:(a Max jest taki grzeczny i kochany... Quote
_bubu_ Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Maxiu taki piękny jesteś - kiedy w końcu ktoś Ci wypatrzy :( Quote
karusiap Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Maxiu byl wczoraj na spacerku,nie za dlugim bo lalo na przemian ale bylo milo;)Pewnie zastanawia sie gdzie Paco,w koncu stoi teraz pusty boks....Jestem w strasznym szoku,Max jest czystym psem,nie zalatwia sie w boksie,jest zdrowy,madry,grzeczny i kochany,a domu brak....kto pomoze oglaszac Maxa??? Quote
Dea Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Max w górę!!! Ja tylko jestem zarejestrowana na allegro, więc tyle mogę zaproponować... Quote
Hund Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 karusiap napisał(a):Maxiu byl wczoraj na spacerku,nie za dlugim bo lalo na przemian ale bylo milo;)Pewnie zastanawia sie gdzie Paco,w koncu stoi teraz pusty boks....Jestem w strasznym szoku,Max jest czystym psem,nie zalatwia sie w boksie,jest zdrowy,madry,grzeczny i kochany,a domu brak....kto pomoze oglaszac Maxa??? Jutro powieszę kilka plaktów. Quote
_bubu_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 karusiap napisał(a):bubu Max ma allegro?? tak jest :) cały czas , ale pytań o niego niestety nadal nie ma :( Quote
Recommended Posts