karusiap Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 u Maxymilianka byla Pani wet,podobno to nic groznego,obdarl porzadnie naskorek i trzeba czekac az sie zagoi...dzis jedziemy do Maxia!!!mam dla niego pare smakolykow:cool3::loveu: Quote
Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 super :) szkoda tylko że Max nie może znaleźć kogoś kto go pokocha i zabierze. Quote
_bubu_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 no i jak wypadły odwiedziny u Maxia? pewnie był zachwycony :p Quote
karusiap Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Maxiu dostal kosteczki...:)kurcze on ma podkurczona ta lapke,tzn w sensie ze nie staje na nia za bardzo:(ale chodzi na spacerki tylko po trawce...bedzie dobrze... ten psiak ma taki poczciwy pyszczek,jest po prostu cudowny!! Quote
karusiap Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Obawiam sie,ze moja milosc do Maxia przestaje mu wystarczac....:( On jest bardzo grzeczny,lezy sobie na budzie i obserwuje,jak wie ze idzie na spacer momentalnie sie ozywia.... Ciotki blagam pomozcie go oglaszac....hotel hotelem ale juz przydalby sie dom Quote
Hund Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Max jest na stronie www.fundacjaarka , nie mamy gdzie drukować plakatów , nie mamy za co, pomocy!! Quote
karusiap Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Mam prosbe.kto wie niech napisze,gdzie Max jest oglaszany w necie...trzeba sie porzadnie za to zabrac a ja juz sie pogubilam... Proponuje tez zmienic tytul,bo finansowo jakos sobie radzimy,choc wiadomo,ze kolorowo nie jest...na cos w rodzaju,ze pies ideal szuka domu a najwazniejsze ze prosimy o pomoc w oglaszaniu...ja na niewielu takich forach jestem zalogowanan ale bede probowac.... Max ma allegro i tu mam tez prosbe.Nie jestem pewna kto robil mu allegro,myslalam ze bubu ale mi cos nick nie pasuje;):oops: w kazdym razie by zmienic w tytule slowo "dobermana" na "doberman" ,bo w wyszukkiwarce wpisujac doberman Max nie wyskakuje...Moze np zamiast pies w typie dobermana, cos w rodzaju Max-prawie doberman:) Aha i by dopisac,ze zachowuje czystosc,jest zaszczepiony ,wykastrowany,wiecie wszelkie te medyczne sprawy,ze sa gotowe....i bardzo potrzebuje czlowieka:( BLAGAM POMOCY!!!! Max juz za dlugo czeka:( Quote
Izabela124. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Trzymam kciuki za znalezienie mu domku, zamieściłam o nim ogłoszenie na innym forum. Proszę Maxia ucałowac ode mnie:loveu: Quote
karusiap Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 dziekuje Izabela:)a na jakim forum??pytam zeby nam sie ogloszenia nie powtarzaly Quote
_bubu_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Izabela124 za pomoc dla Maxia tez dziękujemy :) domku nadal nie widać :shake: Quote
karusiap Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 znalazlam tez Maxa na alegratka...kto jeszcze moze Go gdzies pooglaszac??? Quote
Izabela124. Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Zaraz napisze o nim na http://l30n.livenet.pl/aw/index.php Quote
karusiap Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 dzis moj Skarb mial dobry humorek,wyszlismy na spacerek po trawce (by lapki nie doprawic) i brykal sobie:loveu:juz staje na ta lapke wiec jest coraz lepiej:) Quote
Jagienka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 karusiap napisał(a):dzis moj Skarb mial dobry humorek,wyszlismy na spacerek po trawce (by lapki nie doprawic) i brykal sobie:loveu:juz staje na ta lapke wiec jest coraz lepiej:) bardzo bardzo się ciesze, bo strasznie biedny był z ta łapeczką... Quote
karusiap Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Maxiu byl dzis na dlugim spacerze,cos mu sie sunia nie spodobala :crazyeye: potem dostal smakolyki:loveu:i juz byl zadowolony:) Quote
karusiap Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Nasza biedna Nusia z Bialki zabrana....ona taka bida boi sie wlasnego cienia,ale nic sie nie stalo...i tak na spacerze byl ze szczeniorkiem,ktory Go wcale nie interesowal:) Quote
Hund Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 NO Max pokaż Nusi że jesteś prawdziwym facetem dżentelmenem, nie bądź draniem, kobiety tego nie lubią. Quote
karusiap Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 hehe Maxiu jest dzentelmenem,,,prawie...Pan Tomek tez jest w szoku ze taaaki pies domu nie moze znalesc...a ja sie boje,ze my z Maxiem sie za bardzo przywiazujemy do siebie....:(dzis dalam Go potrzymac Kindze bo szlam po szczeniaka,a on ciagnal za mna z powrotem... Quote
Recommended Posts