Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u Maxymilianka byla Pani wet,podobno to nic groznego,obdarl porzadnie naskorek i trzeba czekac az sie zagoi...dzis jedziemy do Maxia!!!mam dla niego pare smakolykow:cool3::loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maxiu dostal kosteczki...:)kurcze on ma podkurczona ta lapke,tzn w sensie ze nie staje na nia za bardzo:(ale chodzi na spacerki tylko po trawce...bedzie dobrze...
ten psiak ma taki poczciwy pyszczek,jest po prostu cudowny!!

Posted

Obawiam sie,ze moja milosc do Maxia przestaje mu wystarczac....:(
On jest bardzo grzeczny,lezy sobie na budzie i obserwuje,jak wie ze idzie na spacer momentalnie sie ozywia....
Ciotki blagam pomozcie go oglaszac....hotel hotelem ale juz przydalby sie dom

Posted

Mam prosbe.kto wie niech napisze,gdzie Max jest oglaszany w necie...trzeba sie porzadnie za to zabrac a ja juz sie pogubilam...

Proponuje tez zmienic tytul,bo finansowo jakos sobie radzimy,choc wiadomo,ze kolorowo nie jest...na cos w rodzaju,ze pies ideal szuka domu a najwazniejsze ze prosimy o pomoc w oglaszaniu...ja na niewielu takich forach jestem zalogowanan ale bede probowac....

Max ma allegro i tu mam tez prosbe.Nie jestem pewna kto robil mu allegro,myslalam ze bubu ale mi cos nick nie pasuje;):oops:

w kazdym razie by zmienic w tytule slowo "dobermana" na "doberman" ,bo w wyszukkiwarce wpisujac doberman Max nie wyskakuje...Moze np zamiast pies w typie dobermana, cos w rodzaju Max-prawie doberman:)
Aha i by dopisac,ze zachowuje czystosc,jest zaszczepiony ,wykastrowany,wiecie wszelkie te medyczne sprawy,ze sa gotowe....i bardzo potrzebuje czlowieka:(

BLAGAM POMOCY!!!!

Max juz za dlugo czeka:(

Posted

karusiap napisał(a):
dzis moj Skarb mial dobry humorek,wyszlismy na spacerek po trawce (by lapki nie doprawic) i brykal sobie:loveu:juz staje na ta lapke wiec jest coraz lepiej:)

bardzo bardzo się ciesze, bo strasznie biedny był z ta łapeczką...

Posted

hehe Maxiu jest dzentelmenem,,,prawie...Pan Tomek tez jest w szoku ze taaaki pies domu nie moze znalesc...a ja sie boje,ze my z Maxiem sie za bardzo przywiazujemy do siebie....:(dzis dalam Go potrzymac Kindze bo szlam po szczeniaka,a on ciagnal za mna z powrotem...