Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jak brat mi da komputer to porobie kilka ogloszen z ta krotsza tresci. Co do tytulu aktualnie pomyslu nie mam zadnego... ale w szkole n nudnych lejach os wymysle :) chyba, ze tu ma ktos jakies propozycje?

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jak byłaś z Sonym to sprawdzałaś czy jest bardzo spragniony?....
treść ogłoszeń jest suuuper :)....
mądry Sony!... ja do takiego domu, też bym niechętnie wracała.....

Posted

Gdy na dzilce bylam sprobowalm mu dac wody to nie chcial pic. Pineska gdy sie z nia spotkalam mowila ze ma nadmiar skury czy jkos tak, bo na grxbiecie sie sciaga normlnie. Mysle ze sprawdze to u weterynarza, bo bede musiaa isc z podaniem na sterylizacje kotow, wiec przy okazji. Nie wiem kiedy pojde, bo czekam na zgode z uzedu, ae w tym miesiacu na pewno.

Posted

Na karku i podgardlu ma bardzo dużo skóry, u psów myśliwskich nazywa się to łałok, z moich obserwacji i z tego co mówiłaś Justyno Sonemu brakuje witamin i substancji mineralnych skoro wszystko wokół wylizuje, nawet kamienie. Raczej odwodniony nie jest, może w jakimś minimalnym stopniu rzeczywiście, lepiej niech sprawdzi to weterynarz.
Faktycznie pies nie jest w idealnym stanie, przydałoby mu się solidniejsze żywienie, witaminy i kąpiel.

Posted

możliwe że może mu czegoś brakować... Ja niestety nie wiem jak go karmią :( Ale na pewno to nie jest dobrej jakości karma... Ciekawi mnie czy to jest karma.. Jak dostaje jeść tak samo jak pozostali?... Reszta czasami dostaje co dwa dni, a nawet trzy... I są to jakieś resztki, czasami coś lepszego... Ich porcje nie są za duże.. Pozwolę sobie zacytować "Nie dawaj im bo będą srały..." A ja gdy nie widzi wpycham im pod bramką, a psy to pochłaniają tak samo jak koty... Jak im dam w misce to jeden pies przed obawą że nie dostanie bierze michę w pysk i się chowie... Mam nadzieje że Sony tam w domu ma lepiej, że nie mówi po co jedzenie jak dwa dni wcześniej michę dostał i się najadł...

Posted

Jeszcze nie mam stałego dostępu do internetu ale jak tylko mi podłączą, mam nadzieję że już jutro, to pomogę w ogłaszaniu Soniacza ;)

Inusia napisz do moderatora z prośbą i przeniesienie wątku do działu 'pomorskie', tutaj Sony ginie wśród tłumu innych wątków.

Posted

Mam teraz mało czasu na Dogo, ale jeżeli inusiu znajdziesz na bazarku ogłoszenia, to zamów dla Sonego z nowym tekstem, a mnie na Pw podaj konto jak poprzednio. Może tym razem.....

Posted

Tylko wydaje mi sie że na pomorskim może trafić sie ktoś przeglądający psy do adopcji, chcący adoptować a na głównym raczej Sonego nie znajdzie no ale jak wolicie ;)

Zrobiłam mu trójmiasto.pl i tablicę.pl

Posted

Boni-Bobo napisał(a):
Oczywiście, decyzja należy do Ciebie. Pamiętaj o podaniu mi konta, opłacę. Sony trzymaj łapy, musi się teraz udać, bo jak długo pies ma szukać domu?

ok. zamówiłam. jak dostane pw, to prześlę

Posted

[quote name='inusia00111']noo ... ja też mam nadzieje... może w końcu ktoś pokocha Sonego...
ale na pewno się nie poddamy,jeżeli będzie trzeba, będziemy szukać domku nawet przez rok i dłużej :)[/QUOTE]

... takie podejście, to już sukces:loveu:

Posted

no to koniec chorowania w domu i nudy, dziś po dugiimm czasie Sony był na spacerku . ;)
Zimno że Sonemu zamarzł nos, a ja to samo... Gdyby mama była w domu i mnie widziała by kazała iść mi w sobotę do szkoły ("z psami na dwór potrafisz iść, a do szkoły to nie" ;>) Ależ ile w łóżku można leżeć?! ;]
Porobiłam nowych zdjęć. Bardzooooooo dużo zdjęć- ale komórą, więc pewno 3/4 do kosza. Przeglądnę i jak co wrzucę ;]

:D

Posted

tak sobiee myślę... może by ktoś chętniej go wziął.. gdyby mu się zrobiło zdjęcie z jakimś dzieckiem?! żeby pokazać, że nadaje się do dzieci ?!
tylko trzeba skombinować dziecko ;D

Posted

[quote name='inusia00111']tak sobiee myślę... może by ktoś chętniej go wziął.. gdyby mu się zrobiło zdjęcie z jakimś dzieckiem?! żeby pokazać, że nadaje się do dzieci ?!
tylko trzeba skombinować dziecko ;D[/QUOTE]

Nie kombinuj tylko z dzieckiem:lol: lepiej pożycz malucha od sąsiadów lub rodzeństwo koleżanek:lol: Będzie szybciej i taniej....