niunia32 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Dziendobry!! juz powoli zachodzi slonce, ale mamy nadzieje ze dzionek super mija buziole Tajfek & niunia Quote
Elizusiek Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Rano tylko udało mi sie wejsc na dogo a pozniej nie :( i dopiero teraz znowu działa:lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witaski:loveu: jestem dopiero teraz bo dogo szaleje:angryy: pisalam juz wczesnie ale nie wyswietlalo moich postow:mad: mam nadzieje ze tego wyswietli;) Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy!! w koncu udalo mi sie na dluzej wejsc na dogo zycze milego dnia [SIZE="1"]i zapraszamy do nas pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 No wreszcie działa już sie złościłam :angryy: Witaj Aniu i Niunia :loveu: Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 jak dobrze móc do WAS zajrzeć.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Wklejam zdjęcia puki dogomania działa dostałem mięsko :lol: galop obserwacja kota... ...pogoń za kotem.... ...ucieczka kota... ...naskok... atak!!! Troche mało widać bo za bardzo brykały Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Daisunia']Cześć Eliza ! :lol: jaszczurki super :cool3: baw sie dobrze :) a ja czekam na jakieś nowe fotki pieskow ;) Pozdr. Witamy :multi: i wedle życzenia zdjęcia piesków :lol: [quote name='zuzolandia']Kukurowych snow ;-) .i zadbaj o watrobe kochana ;-) eheheheheheh starałam sie ale to było silniejsze ode mnie....:evil_lol: [quote name='bGirl']jak dobrze móc do WAS zajrzeć.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] witamy kochani biało-czarni :loveu: Quote
Sylwia&westie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :loveu::loveu: Dziękujemy za odwiedzenie naszej galeri :) my odwdzięczamy sie tym samym no no musze powiedziec ze twoja gromadka jest super :) szczególnie na tej fotce powyzej mmm :loveu: fajnie to wygląda Pozdrawiamy :) i zapraszamy ponownie :) Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Sylwia&westie'] :loveu::loveu: Dziękujemy za odwiedzenie naszej galeri :) my odwdzięczamy sie tym samym no no musze powiedziec ze twoja gromadka jest super :) szczególnie na tej fotce powyzej mmm :loveu: fajnie to wygląda Pozdrawiamy :) i zapraszamy ponownie :) Witamy :multi: i dziękujemy z odwiedzinki :lol: Quote
shirrrapeira Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jakie cudne zwierzaczki. Ile to male ma. Sliczny psiaczek i kotecek w moim najukochanszym kolorze, szarym, pregowanym. Pieknym kolorze, kocham takie koty. Ile ma. Quote
Bonsai Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jak to cudnie wygląda! :loveu: A DGM, racja, przez kilka dni nie mogłam nic napisać. :( Quote
kesslee Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hej Kochani! Wybaczcie ze ostatnio tak żadko bywam, no ale sami wiecie jak jest u nas ;) :) Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='shirrrapeira']Jakie cudne zwierzaczki. Ile to male ma. Sliczny psiaczek i kotecek w moim najukochanszym kolorze, szarym, pregowanym. Pieknym kolorze, kocham takie koty. Ile ma. Witamy :multi: w naszej galerii :lol: Mose(piesek) ma bez tygodnia 3 m-ce a kotek tak dokładnie co do tygodnia nie wiem ale już roczek :) [quote name='Bonsai'] Jak to cudnie wygląda! :loveu: A DGM, racja, przez kilka dni nie mogłam nic napisać. :( Witamy :multi: ponownie :lol: [quote name='kesslee']Hej Kochani! Wybaczcie ze ostatnio tak żadko bywam, no ale sami wiecie jak jest u nas ;) :) Wybaczamy :) wiemy jak to jest miec w domu rekowalescenta :) Quote
kesslee Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Elizusiek napisał(a): Wybaczamy :) wiemy jak to jest miec w domu rekowalescenta :) Dzięki Kochana :loveu: Nadrobię, słowo :roll: :lol: Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 kesslee napisał(a):Dzięki Kochana :loveu: Nadrobię, słowo :roll: :lol: no mam nadzieje że zawalisz nasz zdjęciami Atoska bez....hmmm no wiemy czego :evil_lol: Quote
kesslee Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 bez kołnierza masz na myśli oczywiście :cool3: :lol: Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 kesslee napisał(a):bez kołnierza masz na myśli oczywiście :cool3: :lol: no jakżesz by inaczej :cool3::evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Elizusiek napisał(a):no mam nadzieje że zawalisz nasz zdjęciami Atoska bez....hmmm no wiemy czego :evil_lol: kesslee napisał(a):bez kołnierza masz na myśli oczywiście :cool3: :lol: Elizusiek napisał(a):no jakżesz by inaczej :cool3::evil_lol: zboczone baby:eviltong: :evil_lol: Quote
Shilah Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy kochani :loveu: Oj.. niegzecny kotecek :diabloti: ( drapie szczeniaczka po mordce ):evil_lol: Zapraszamy nieśmiało do nas.. :oops: Plenerki i inne już wrzucone . Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']zboczone baby:eviltong: :evil_lol: i kto to mówi....:evil_lol: cześć Kozo :lol: [quote name='Shilah']Witamy kochani :loveu: Oj.. niegzecny kotecek :diabloti: ( drapie szczeniaczka po mordce ):evil_lol: Zapraszamy nieśmiało do nas.. :oops: Plenerki i inne już wrzucone . oby dwa niegzecne :evil_lol: juz bylismy i oglądalismy niecezuralne zdjęcia :diabloti: Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hello hello koffana;-) .co tam słychowac u rozbrykanej trojcy???;-) Buziaolki słodkie przesyłamy !!!!! Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ale fajnie foteczki!!! mmm jak milo zobaczyc cala gromadke tulaski dla nich! zyczymy dobrej nocy Tajfek i niunia Quote
kesslee Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):zboczone baby:eviltong: :evil_lol: zboczona nasza trójca chyba :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts