Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Witaj :loveu: wytupałaś sie na wiejskiej pociuchrajce? :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Elizusiek napisał(a):Witaj :loveu: wytupałaś sie na wiejskiej pociuchrajce? :evil_lol: oj wytupałam:eviltong: ale głównie to ja tam byłam z innego powodu:diabloti: Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ale głównie to ja tam byłam z innego powodu:diabloti: A z jakiego? :diabloti: A ja to chyba nigdy nie byłam na wiejskiej imprezie :roll: :oops: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):oj wytupałam:eviltong: ale głównie to ja tam byłam z innego powodu:diabloti: no pisz,pisz....czyżby jakaś miłość? Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Elizusiek napisał(a):no pisz,pisz....czyżby jakaś miłość? he miłość to to nie jest ale...strasznie mi się podoba pewien obywatel ( Ja jemu zresztą też:cool3: no ale nie ma się co dziwić:eviltong: :evil_lol: ) tylko jest jeden problem On jest strasznie nieśmiały...ale to bardzo:cool1: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):he miłość to to nie jest ale...strasznie mi się podoba pewien obywatel ( Ja jemu zresztą też:cool3: no ale nie ma się co dziwić:eviltong: :evil_lol: ) tylko jest jeden problem On jest strasznie nieśmiały...ale to bardzo:cool1: no to kochana musiasz go ośmielić :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Elizusiek napisał(a):no to kochana musiasz go ośmielić :evil_lol: z tym raczej problemu nie będe miała:evil_lol: tylko musi wyjść z wojska najpierw:cool1: Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 zrób ten pierwszy krok - to się opłaca ;) :cool3: a kiedy wychodzi? :cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 kesslee napisał(a):zrób ten pierwszy krok - to się opłaca ;) :cool3: a kiedy wychodzi? :cool1: tymi krokami co ja już zrobiłam to bym do warszawy doszła:evil_lol: wychodzi jakoś w czerwcu czy na początku lipca nie wiem:eviltong: ale na przepustki przyjezdza to go widze:loveu: a tyś skąd wiesz że się opłaci:cool3: Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): a tyś skąd wiesz że się opłaci:cool3: z doświadczenia :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 kesslee napisał(a):z doświadczenia :cool3: hmm...to może zrobie jeszcze jeden:evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Elizusiek wybacz żeśmy se tu klinikę miłości zrobiły:evil_lol: Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Elizusiek wybacz żeśmy se tu klinikę miłości zrobiły:evil_lol: lepiej miłości niz złamanych serc :cool3: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Elizusiek wybacz żeśmy se tu klinikę miłości zrobiły:evil_lol: no właśnie spojrzałam czy weszłam do swojej galerii :evil_lol: róbcie sobie kliniki miłości i czego tam jeszcze,a z tym pierwszym krokiem to z tego co wiem to sie opłaci,w moim przypadku po moim pierwszym kroku czekałam rok na odzwew ale sie udało :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Elizusiek napisał(a):no właśnie spojrzałam czy weszłam do swojej galerii :evil_lol: róbcie sobie kliniki miłości i czego tam jeszcze,a z tym pierwszym krokiem to z tego co wiem to sie opłaci,w moim przypadku po moim pierwszym kroku czekałam rok na odzwew ale sie udało :loveu: he ja tez rok temu mu pisalam czy sie ze mna spotka ale napisal ze sie spotka tylko jak wyjdzie z wojska..wiec to niedlugo:cool3: nie popuszcze za ładny jest:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 kesslee napisał(a):dawaj fotkę :lol: :diabloti: kto ja:roll: jak ja to nie mam:placz: Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):kto ja:roll: jak ja to nie mam:placz: no a kto jak nie Ty? :cool3: nie masz nawet jednej małej, malutkiej, komórkowej? :diabloti: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witanko poswiateczne;-) a tutaj tak pieknie miłoscia zawiałooooo heehehh;-) ...buziolki przesyłamy ;-) Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']kto ja:roll: jak ja to nie mam:placz: jak nie masz foteczki to do czego wzdychasz przed snem? [quote name='zuzolandia']Witanko poswiateczne;-) a tutaj tak pieknie miłoscia zawiałooooo heehehh;-) ...buziolki przesyłamy ;-) Witamy,wiosna przyszła to miłości wszedzie pełno fruwa :loveu: Quote
niunia32 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Elizusiek']Witamy,wiosna przyszła to miłości wszedzie pełno fruwa :loveu: racja, racja :) :) a tak w ogóle to przyszliśmy się przywitać, a tu się pojawiły nowe foteczki hihi Mose ma ogromny pyszczek hihihi :lol: słodziak z niego :loveu: a Agresorka nie chciałaby sobie połowić rybek?? tak przy tym akwarium siedziała, no :) miluśnego dnia pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='niunia32'] a Agresorka nie chciałaby sobie połowić rybek?? tak przy tym akwarium siedziała, no :) pozdrawiamy Tajfek & niunia ja mam akwarium z pokrywką to sie nie da ale moja siostra ma bez i Agresorka często moczy tam łapki :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 jeszcze cieplutkie fotki pogoń za Agresorką zamordowanie Agresorki a tak brykam po schodach Quote
Shilah Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Elizusiek']jeszcze cieplutkie fotki pogoń za Agresorką zamordowanie Agresorki a tak brykam po schodach Dwa ostatnie zdjątka nas powaliły.. Jak on może mordować kotecka :crazyeye: Natomiast ostatnie to " lot z owiefffkami ":evil_lol: P.S. Widzę że u Was również pochmurnie.. Wypowiadamy zaklęcie aby jutro nie padało.. Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Shilah']Dwa ostatnie zdjątka nas powaliły.. Jak on może mordować kotecka :crazyeye: Natomiast ostatnie to " lot z owiefffkami ":evil_lol: P.S. Widzę że u Was również pochmurnie.. Wypowiadamy zaklęcie aby jutro nie padało.. morduje i znowu goni i morduje.....kotecek kilka razy dziennie jest mordowany:evil_lol: pogoda okropna,cały dzień pada :-( licze na zaklęcie.... a'propo "lotu z owiefffkami" to mam pare lotnych zdjęć Moska ale to jutro :cool3: Quote
Recommended Posts