kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a): Jak małe gepardziątko wygląda :lol: Obłędne fotki :multi: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Jak małe gepardziątko wygląda :lol: Obłędne fotki :multi: Z kociczką to tak jak z Twoim Atosem,miała być aniołkiem....:evil_lol: była takim słodkim kociakiem a wyrosła...no Agresorka i tak zostało:lol: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kotów to nie przewidzisz :lol: Moje dwa maluchy wyrosły na mini-ludzi (chyba tak o sobie myslą :roll: ) Ale to pewnie dlatego ze wzięłam je jak miały ok.5tyg... trochę za wczesnie... :roll: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Kotów to nie przewidzisz :lol: Moje dwa maluchy wyrosły na mini-ludzi (chyba tak o sobie myslą :roll: ) Ale to pewnie dlatego ze wzięłam je jak miały ok.5tyg... trochę za wczesnie... :roll: mini-ludzi,dobre :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):to bierz jakiegoś szczeniulka i już :cool3: Jakbym wzięła to znając moich rodziców piesek by został a mnie by groziła...eksmisja:evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Jakbym wzięła to znając moich rodziców piesek by został a mnie by groziła...eksmisja:evil_lol: nie poświęcisz sie? :razz: :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):nie poświęcisz sie? :razz: :evil_lol: hmmm...nie miałabym z tego korzyści:diabloti: to rodzice wtedy by się zajmowali maleństwem a Ja bym gdzieś koczowała na dworcu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):hmmm...nie miałabym z tego korzyści:diabloti: to rodzice wtedy by się zajmowali maleństwem a Ja bym gdzieś koczowała na dworcu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to Cie przygarniemy ;) Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):to Cie przygarniemy ;) Ania, ale fajnie masz... ktoś Cie przygarnąć chce. A kto przygarnie mnie? mnie? mnie? :lol: :lol: :lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Ania, ale fajnie masz... ktoś Cie przygarnąć chce. A kto przygarnie mnie? mnie? mnie? :lol: :lol: :lol: my,my,my,my!!!!!!!! :bigok: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):my,my,my,my!!!!!!!! :bigok: Tylko pamiętajcie ze moj pies idzie ze mną :lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Tylko pamiętajcie ze moj pies idzie ze mną :lol: no problem,więcej futerka do miziania :multi: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):no problem,więcej futerka do miziania :multi: yeaaa, będe mieć dach nad głową :multi: :multi: :multi: Jesteś wielka :loveu: :lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):yeaaa, będe mieć dach nad głową :multi: :multi: :multi: Jesteś wielka :loveu: :lol: ja tylko powiedziałam że przygarne.....nic nie wspominałam o dachu.....:cool3: :evil_lol: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):ja tylko powiedziałam że przygarne.....nic nie wspominałam o dachu.....:cool3: :evil_lol: zaraz, zaraz, to gdzie ja bedę spać? :roll: w garażu? :lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):zaraz, zaraz, to gdzie ja bedę spać? :roll: w garażu? :lol: garaż też ma dach :evil_lol: No niech będzie że w domu ale na jednym łóżku z Anią :razz: bo tyle mam wolnego :lol: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):No niech będzie że w domu ale na jednym łóżku z Anią :razz: tylko czy Ania się zgodzi? :roll: :cool3: Quote
Aga76 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jakie cudne zdjęcia :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Samo szczęście i miłość, pięknie tu jest :buzi: Miłość nie jedno ma imię :oops::oops::oops: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):tylko czy Ania się zgodzi? :roll: :cool3: chyba nie ma wyjścia....:razz: Aga76 napisał(a):Jakie cudne zdjęcia :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Samo szczęście i miłość, pięknie tu jest :buzi: dziekujemy,miło nam :lol: Aga76 napisał(a): Miłość nie jedno ma imię :oops::oops::oops: teraz to nie ma żadnych granic to i zwierzaki robią co chcą :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):to Cie przygarniemy ;) Superrrrrrrr:multi: kesslee napisał(a):Ania, ale fajnie masz... ktoś Cie przygarnąć chce. A kto przygarnie mnie? mnie? mnie? :lol: :lol: :lol: My;) Elizusiek napisał(a):garaż też ma dach :evil_lol: No niech będzie że w domu ale na jednym łóżku z Anią :razz: bo tyle mam wolnego :lol: Oj razem w jednym łóżku...nonono:cool3: kesslee napisał(a):tylko czy Ania się zgodzi? :roll: :cool3: Pewnie że tak;) :loveu: z Tobą...zawsze:loveu: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Superrrrrrrr:multi: My;) Oj razem w jednym łóżku...nonono:cool3: Pewnie że tak;) :loveu: z Tobą...zawsze:loveu: Ah, oh, eh ,yh :loveu: :loveu: :loveu::-D Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Ah, oh, eh ,yh :loveu: :loveu: :loveu::-D hmmm...to chyba okrzyk radości:multi: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):hmmm...to chyba okrzyk radości:multi: okrzyk radości albo....na samą mysl o wspólnym łóżku.....:evil_lol: co Wy mi tu za orgie odprawiacie?!! ;) Quote
Aga76 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jaki słodki ten buziak :oops: wciąż nie mogę wyjść z podziwu :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A ja nie mogę się powstrzymać i jeszcze raz napisze kocham twoje zwierzaki, są cudne :loveu: (ale zaśmiecamy galerie) Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Recommended Posts