*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: piesulki i kotecek:loveu: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: piesulki i kotecek:loveu: Ty zawsze byłaś spostrzegawcza ;) :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):Ty zawsze byłaś spostrzegawcza ;) :evil_lol: a ty tak z dobrego serca czy czegoś nie zauważyłam oprócz akwarium:mad: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):a ty tak z dobrego serca czy czegoś nie zauważyłam oprócz akwarium:mad: no jak możesz.....:placz: pewnie że z dobrego serca :calus: Tobie nic na zdjęciu nie umknie :lol: Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a): daj pyska :) żeby nie było że mało Kary boskie po prostu :loveu: Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 nooo nie :) jakie fajne foteczki :) tak wyglada moja lapka a tak moja :):):) suuuper jaki noseczek kochany... :) pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 niunia32 napisał(a):nooo nie :) jakie fajne foteczki :) pozdrawiamy Tajfun & niunia ale fajnie podpisałaś te zdjęcia :lol: ja nie miałam weny :shake: Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):ale fajnie podpisałaś te zdjęcia :lol: ja nie miałam weny :shake: hehe dzieki :* jakos tak mi sie nasunelo jak zobaczylam te fotki :) Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 moja Kara tak sie przejęła rolą mamy że dostała mleka, a ostatnio sie dziwiłam że Mose mało je a on podpija mleczko :lol: Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 .a to cwaniaczek ;-) .pewnie tak molestował Karunie ze ta w koncu uległa i sie za produkcje mleka wziełą eheheheh ;-) ........ Witamy słonecznie !!!!!!!!!!!! Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):moja Kara tak sie przejęła rolą mamy że dostała mleka, a ostatnio sie dziwiłam że Mose mało je a on podpija mleczko :lol: hehe ale cwaniaczek :) wie co dobre... :) Quote
kinga.l Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a): daj pyska :) :ylsuper: żeby nie było że mało Kary :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: śliczne fotki !!!!! :loveu: :cool3: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 kinga.l napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: śliczne fotki !!!!! :loveu: :cool3: witamy :multi: w naszej galerii :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :crazyeye: ło to masz mleczarnię w domu:evil_lol: może sama podskocze i se łycka siorbne:cool3: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a)::crazyeye: ło to masz mleczarnię w domu:evil_lol: może sama podskocze i se łycka siorbne:cool3: :evil_lol: podskakuj i siorbaj ile chcesz :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Z racji że moje psiska nie chcą pozować wkleje zdjęcia mojego byłego podopieczneg,małego króliczka którego "reanimowałam" Był zimny,siny i sie nie ruszał ale sie udało:) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):Z racji że moje psiska nie chcą pozować wkleje zdjęcia mojego byłego podopieczneg,małego króliczka którego "reanimowałam" Był zimny,siny i sie nie ruszał ale sie udało:) :loveu::loveu: :loveu: śliczny a podopieczny już dorosły ?:razz: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a)::loveu::loveu: :loveu: śliczny a podopieczny już dorosły ?:razz: tak wyrósł na ślicznego samczyka :lol: Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a):Z racji że moje psiska nie chcą pozować wkleje zdjęcia mojego byłego podopieczneg,małego króliczka którego "reanimowałam" Był zimny,siny i sie nie ruszał ale sie udało:) O rany... :-o Ale maleństwo :-o Znalazłaś go w takim stanie? I co się z nim teraz dzieje? :) Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 kesslee napisał(a):O rany... :-o Ale maleństwo :-o Znalazłaś go w takim stanie? I co się z nim teraz dzieje? :) Tutaj to juz jest po reanimacji,ma różowy brzuszek a tak to był siny. Na drugim zdjęciu jest po karmieniu i śpi :) teraz sobie kica i chrupie trawke :) Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A ja zapraszam do nas, też są fotki 'nowonarodzonych' :D Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witajcie...przyszłam więc jestem:lol: Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Witajcie...przyszłam więc jestem:lol: Witaj Anuśko :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a):Witaj Anuśko :lol: :multi::loveu: Quote
niunia32 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Elizusiek']Z racji że moje psiska nie chcą pozować wkleje zdjęcia mojego byłego podopieczneg,małego króliczka którego "reanimowałam" Był zimny,siny i sie nie ruszał ale sie udało:) łooo jej jakie malenstwo... :loveu: milego popoludnia Tajfun & niunia Quote
Recommended Posts