*Ania...Niuf* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Elizusiek napisał(a):Witamy :multi: dawno was u nas nie było :razz: A mnie to się nie przywitało co:mad: :eviltong: Quote
kesslee Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):A mnie to się nie przywitało co:mad: :eviltong: Ja się podpisuję... Czuję się pominięta :angryy: :eviltong: Quote
Elizusiek Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']A mnie to się nie przywitało co:mad: :eviltong: [quote name='kesslee']Ja się podpisuję... Czuję się pominięta :angryy: :eviltong: [SIZE="1"] przepraszam :oops: mama mnie zawołała żebym jakąś głupią kratke w ogródku malowała :angryy: [SIZE="4"]*Ania...Niuf* [SIZE="4"]kesslee [SIZE="1"]wybaczycie? :-( Quote
kesslee Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Elizusiek'] wybaczycie? :-( Ania, wybaczymy? :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Elizusiek'] przepraszam :oops: mama mnie zawołała żebym jakąś głupią kratke w ogródku malowała :angryy: *Ania...Niuf* kesslee wybaczycie? :-( :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='kesslee']Ania, wybaczymy? :cool3: Tak pięknie nas przywitała że wybaczymy:loveu: ale żeby mi to było ostatni raz;) Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 bombowe fotki :loveu: twoje piechy są bardzo pomysłowe Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 hihihi swietne!! kochane psiaki.. Tajfek & niunia Quote
Elizusiek Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Tak pięknie nas przywitała że wybaczymy:loveu: ale żeby mi to było ostatni raz;) dziekuje :modla: :laugh2_2: obiecuje że to był ostatni raz :lol: Quote
Elizusiek Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 niunia32 napisał(a): hihihi swietne!! kochane psiaki.. Tajfek & niunia Witamy niunia i Tajfunek :multi: bGirl napisał(a):bombowe fotki :loveu: twoje piechy są bardzo pomysłowe żeby jeszcze te wszystkie pomysły dało sie uchwycić aparatem :razz: Quote
Aga76 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Witajcie słonecznie :Cool!: Pozdrawiam piątkowo. Jak zawsze nie zawiodłam się i mogę podziwiać piękne rodzinne spacerowe foty :happy1: Quote
niunia32 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Witamy serdecznie pozdrawiamy i wysylamy miziaki :* Tajfek & niunia Quote
Elizusiek Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Aga76']Witajcie słonecznie :Cool!: Pozdrawiam piątkowo. Jak zawsze nie zawiodłam się i mogę podziwiać piękne rodzinne spacerowe foty :happy1: [quote name='niunia32']Witamy serdecznie pozdrawiamy i wysylamy miziaki :* Tajfek & niunia Quote
kesslee Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Kochani! Nie mogłam wczoraj zajrzeć bo ciągle dogo odmawiało wspólpracy i w końcu się poddałam :( Ale dziś już jestem i sciskam Was mocno na miły początek dnia :D Quote
Elizusiek Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='kesslee']Cześć Kochani! Nie mogłam wczoraj zajrzeć bo ciągle dogo odmawiało wspólpracy i w końcu się poddałam :( Ale dziś już jestem i sciskam Was mocno na miły początek dnia :D Witamy Kobitko,nam też dogo nie wchodziło :-( dziękujemy za ściski :lol: [SIZE="1"](musiały byc aż takie mocne? aż nam oczka na wierzch powychodziły :eek: :evil_lol: ) Quote
Shilah Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Heja!! W końcu dogo działa .. :cool1: Właśnie wróciliśmy ze spacerku i przesyłamy Wam troszkę słoneczka. Buziale dla Was Dziś nowe foteczki :evil_lol: A to zdjęcie powaliło nas na łopatki ...:lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witam:multi: :loveu: w tą piękną i słoneczną sobotę:loveu: Quote
Elizusiek Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Shilah']Heja!! W końcu dogo działa .. :cool1: Właśnie wróciliśmy ze spacerku i przesyłamy Wam troszkę słoneczka. Buziale dla Was Dziś nowe foteczki :evil_lol: Witamy i dziękujemy za słoneczko :loveu: jak teraz cieplutko :loveu: [quote name='*Ania...Niuf*']Witam:multi: :loveu: w tą piękną i słoneczną sobotę:loveu: Witam Kochana :loveu: cudowny weekend sie zapowiada :cool3: Quote
Elizusiek Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 dzisiaj nie mam bardzo czasu więc wrzuce zdjęcia zwierzątek które też u mnie mieszkają,a dokładnie na mojej działce.Tak są oswojone że karmie je dżdżownicami i daja sobie robić zdjęcia.To są zdjęcia z tamtego roku. Oboje mieszkaja w starym pniu to jest samica jaszczurki zwinki (je moja dżdżownice) a to samiec zwinki (tez ode mnie dostał jedzonko) samica samica samiec razem na dzisiaj to tyle bo lece na imprezke urodzinową,na jutro postaram sie dotrzeć :eviltong: :evil_lol: Quote
niunia32 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 nooo niezle gady :):) udanrj imprezy!!! pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
Daisunia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Elizusiek']dzisiaj nie mam bardzo czasu więc wrzuce zdjęcia zwierzątek które też u mnie mieszkają,a dokładnie na mojej działce.Tak są oswojone że karmie je dżdżownicami i daja sobie robić zdjęcia.To są zdjęcia z tamtego roku. Oboje mieszkaja w starym pniu to jest samica jaszczurki zwinki (je moja dżdżownice) a to samiec zwinki (tez ode mnie dostał jedzonko) samica samica samiec razem na dzisiaj to tyle bo lece na imprezke urodzinową,na jutro postaram sie dotrzeć :eviltong: :evil_lol: Cześć Eliza ! :lol: jaszczurki super :cool3: baw sie dobrze :) a ja czekam na jakieś nowe fotki pieskow ;) Pozdr. Quote
zuzolandia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 .tyz pikne ;-) a co ;-) .i jaki usmiech ;-) Dziendoberek LALECZKO ;-) buzioki przesyłamy ;-) Quote
kesslee Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Elizusiek'] a to samiec zwinki (tez ode mnie dostał jedzonko) samica samica samiec razem zawsze taką chciałam :roll: :cool3: Quote
WinterGirl Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 dobry wieczór wpadamy z zaproszeniem do nas na plenerkowe foteczki Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
niunia32 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 wpadlismy zyczyc slodkich snow pozdrawiamy Tajfenek & niunia Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Kukurowych snow ;-) .i zadbaj o watrobe kochana ;-) eheheheheheh Quote
Recommended Posts