Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 o jejku :loveu::loveu: Ale szczylek :loveu::loveu: ucałuj go !! Quote
Bonsai Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Elizusiek'] Ale cudne uszątka! :loveu: Ucałuj maluszka w oba przepiękne i - co tu dużo mówić - najbardziej oryginalne uszyska na świecie. :loveu: Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wszystkiego najlepszego Elizuśku z okazji swiąt wilekanocnych:multi: Quote
BlackSheWolf Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 hey :D co tam u was słychac?? jak święta?? :D :D Quote
niunia32 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 cześć kochani!!! jak mija świąteczna niedziela?? buziaki pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
Elizusiek Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Witam Was wszystkich :buzi: przepraszam że Was troche zaniedbuje ale wiecie jak to jest w święta po świętach wszystko nadrobie,obiecuje. Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hello! życzymy miełego popołudnia! pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
kesslee Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witajcie Kochani!!! :multi: Ależ się stęsknilam :roll: :lol: Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 zaglądamy, by życzyć dobrych i spokojnych snów.... miazianko dla całej gromadki buziaki pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dzień dobry!!!! Witam wytrwałych którzy odwiedzali galerie mimo że mnie nie było :lol: Święta fajne ale szybko minęły,szkoda że troche zimno było :-( Mnie w tym roku czeka 5 wesel miesiac po miesiącu,musze już zacząć kaske odkładać :roll: A jeżeli chodzi o zdjęcia to nie mam nowych :-( ale spróbuje coś pocykać Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy nareszcie cioteczka wróciła biało- czarni tęsknili... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
Dobcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Elizusiek'] Witam:loveu: Słodki zwierzyniec:loveu:Śliczna dobeczka, maluszek, kotki i akwarium:loveu: Prawdziwy pogromca niedźwiedzi:cool3: Quote
Shilah Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ceść kochana..:multi: Wpadamy do Was z rewizytką. Również proszę ucałowac w nosek twojego malucha.. Zapraszamy pozniej na kilka świątecznych plenerków. Tęskniliśmy za Wami bajdzo.. :loveu: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='bGirl']Witamy nareszcie cioteczka wróciła biało- czarni tęsknili... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD mizi,mizi czarno-biali :loveu: my też tękniliśmy :loveu: [quote name='Dobcia']Witam:loveu: Słodki zwierzyniec:loveu:Śliczna dobeczka, maluszek, kotki i akwarium:loveu: Prawdziwy pogromca niedźwiedzi:cool3: Witamy :multi: jak milutko Was widzieć :loveu: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Shilah']Ceść kochana..:multi: Wpadamy do Was z rewizytką. Również proszę ucałowac w nosek twojego malucha.. Zapraszamy pozniej na kilka świątecznych plenerków. Tęskniliśmy za Wami bajdzo.. :loveu: Witaj :calus: ucałowany :lol: [SIZE="1"]śniłaś mi sie dzisiaj:roll: Quote
Shilah Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Elizusiek']Witaj :calus: ucałowany :lol: śniłaś mi sie dzisiaj:roll: Sen ze mna? Popatrz, aż się zawstydziłam.:oops: Opowiadaj..:evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Shilah napisał(a):Sen ze mna? Popatrz, aż się zawstydziłam.:oops: Opowiadaj..:evil_lol: dokładnie nie pamiętam,ale sniło mi sie że była taka kobieta co zamykała ludzi w lodowych jaskiniach,kogoś z rodziny tam zamknęła cy cuś.Później okazalo sie że tą zła kólowa jest Shilah z dogomanii:oops: gupio mi że tak mi sie o Tobie śniło ale nie mam pojęcia dlaczego i to jeszcze taki głupi sen jak u dziecka :hmmmm: my i tak lubimy dogomaniową Shilah :calus: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 tylko cztery fotki i to szybkie bo bateryjki nam padły Agresorka bo dawno nie była poranna sesja ziewania Quote
Shilah Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Elizusiek napisał(a):dokładnie nie pamiętam,ale sniło mi sie że była taka kobieta co zamykała ludzi w lodowych jaskiniach,kogoś z rodziny tam zamknęła cy cuś.Później okazalo sie że tą zła kólowa jest Shilah z dogomanii:oops: gupio mi że tak mi sie o Tobie śniło ale nie mam pojęcia dlaczego i to jeszcze taki głupi sen jak u dziecka :hmmmm: my i tak lubimy dogomaniową Shilah :calus: Hm.. Dziwny sen. . . :lol: Ale wiesz, że jest takie "cos", że każdy sen powinno się tłumaczyć na odwrót? Znam to z doświadczenia, ponieważ gdy źle mi sie sni o danej osobie okazuje się później co innego. Oczywiście działa to również w drugą strone.. Wiesz, może próbuję sie teraz tłumaczyć :diabloti: i wybielić, ale chyba nie jestem złą królową, która zamyka ludzi w lodowych jaskiniach. :evil_lol: Ogólnie mam dobre serducho, nie skrzywdzę nawet mrówki i kocham wszystko co się rusza.. ( w szczególności pieski ) :loveu: :loveu: :loveu: P.S. Też miewam takie dziwaczne sny.. U nas nowe foteczki :loveu: Zapraszamy Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 też słyszałam że sny sie tłumaczy odwrotnie,a jak bym miała zwracać uwage na wszystkie sny...:mdleje: po prostu sie śni i już :lol: czasami takie głupoty :evil_lol: Quote
Recommended Posts