kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):okrzyk radości albo....na samą mysl o wspólnym łóżku.....:evil_lol: co Wy mi tu za orgie odprawiacie?!! ;) przecież sama się dowiesz :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Aga76 napisał(a):Jaki słodki ten buziak :oops: wciąż nie mogę wyjść z podziwu :loveu: zawstydzasz nas tym podziwem :oops: :lol: bGirl napisał(a):A ja nie mogę się powstrzymać i jeszcze raz napisze kocham twoje zwierzaki, są cudne :loveu: (ale zaśmiecamy galerie) Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] zaśmiececie?! Więcej takich śmieci prosze :lol: kesslee napisał(a):przecież sama się dowiesz :lol: :lol: :lol: :evil_lol: to ja się jeszcze zastanowie,albo Was wysterelizuje :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 pomyślałam że zaczne juz powoli uczyć Moska podstawowych komend zaczęłam od "poproś",moje pieski prosząc podnoszą jedną łapkę i machają nią to zdjęcia z "proszenia" Moska Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 .mnie to wyglada na taniec ;-) jezioro łabedzie ??? heheheheeh Witamy i pozdrawiamy !!! Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 .Mosek zamordował kota !!!!!! ;-) mały killerrrr ;-) Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 zuzolandia napisał(a): .mnie to wyglada na taniec ;-) jezioro łabedzie ??? heheheheeh Witamy i pozdrawiamy !!! to ja sie staram,mysle że nauczyłam a tu mi piszą że to jezioro łabędzie :placz: :placz: :placz: ;) Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Heeheheheh .a wiesz jaki to wysiłek trza włozyc zeby psiok takie jezioro odtanczył ????? no chyba ze OKOCIM MOCNE wypije ehheeh ;-) Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 zuzolandia napisał(a):Heeheheheh .a wiesz jaki to wysiłek trza włozyc zeby psiok takie jezioro odtanczył ????? no chyba ze OKOCIM MOCNE wypije ehheeh ;-) może masz i racje,prosić to większość psów potrafi a mój [SIZE="4"]umie tańczyć jezioro łabędzie!!!! :multi: :sweetCyb: :Cool!: Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witamy!! zyczymy milego dnia ic zekamy na nowe foteczki buziole miziaki dla czworonogow! pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Aga76 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzień dobry :loveu: a tu jak zawsze czekają na mnie same słodkości :multi: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Aga76 napisał(a):Dzień dobry :loveu: a tu jak zawsze czekają na mnie same słodkości :multi: Witamy,witamy :multi: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):okrzyk radości albo....na samą mysl o wspólnym łóżku.....:evil_lol: co Wy mi tu za orgie odprawiacie?!! ;) bo my jesteśmy zboczone;) :oops: :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):bo my jesteśmy zboczone;) :oops: :evil_lol: o Wy zboczki !!! :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dzień dobry tulasy dla wszytskich podopiecznych.. Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):o Wy zboczki !!! :evil_lol: :oops::oops::oops: ciii...jeszcze ktoś usłyszy i nas zdyskriminują:evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 bGirl napisał(a):dzień dobry tulasy dla wszytskich podopiecznych.. Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] dzień dobry :lol: *Ania...Niuf* napisał(a)::oops::oops::oops: ciii...jeszcze ktoś usłyszy i nas zdyskriminują:evil_lol: przepraszam :oops: już będę ciiiiiii.........:evil_lol: Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Czeeeeeeeeeeeeeść :D Tęsknił ktoś tutaj za mną? :cool3: :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 kesslee napisał(a):Czeeeeeeeeeeeeeść :D Tęsknił ktoś tutaj za mną? :cool3: :lol: nie:diabloti: :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a): przepraszam :oops: już będę ciiiiiii.........:evil_lol: wybaczam tę chwilę słabości:evil_lol: Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):nie:diabloti: :evil_lol: to nie... Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 kesslee napisał(a):to nie... aaaaaaa...ratujmy Kesslee trzeba ją odciąć pewnie że tęsknimy nieustannie:loveu: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 kesslee napisał(a):Czeeeeeeeeeeeeeść :D Tęsknił ktoś tutaj za mną? :cool3: :lol: no dobra,troche tęsknilismy :evil_lol: tylko nie zasmiecej mi tu galerii zwłokami i nie wieszaj sie ;) :evil_lol: *Ania...Niuf* napisał(a):wybaczam tę chwilę słabości:evil_lol: dziekuje :modla: ;) Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):aaaaaaa...ratujmy Kesslee trzeba ją odciąć pewnie że tęsknimy nieustannie:loveu: Elizusiek napisał(a):no dobra,troche tęsknilismy :evil_lol: tylko nie zasmiecej mi tu galerii zwłokami i nie wieszaj sie ;) :evil_lol: Ale zeby mi to był ostatni raz :eviltong: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 daj pyska :) :ylsuper: żeby nie było że mało Kary Quote
Recommended Posts