Elizusiek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Witamy butterfly15 i Kleksik :multi: i zapraszamy częściej :lol: Quote
Elizusiek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 wywalił języczek cy cuś kopanie w kocu a tu pyskuje Quote
Elizusiek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):to gdzie pyskuje najlepsze:loveu: a juz myślałam że napiszesz że to gdzie dydusia widać :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Elizusiek napisał(a):a juz myślałam że napiszesz że to gdzie dydusia widać :cool3: patrz nie zauważyłam:evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):patrz nie zauważyłam:evil_lol: Oj psujesz się,psujesz.....:evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Elizusiek napisał(a):Oj psujesz się,psujesz.....:evil_lol: Ja już byłam zepsuta w chwili moich narodzin:evil_lol: więcej się chyba nie da... Quote
Elizusiek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 od kilku dni z uszami Moska dzieje sie coś takiego,końcówki uszu wywijają mu sie do tyłu :???: wygląda jak by miał owiewki :question: :laugh2_2: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Elizusiek'] od kilku dni z uszami Moska dzieje sie coś takiego,końcówki uszu wywijają mu sie do tyłu :???: wygląda jak by miał owiewki :question: :laugh2_2: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: dość...niespotykane,ale fjnie to wygląda;) Quote
Shilah Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Elizusiek'] od kilku dni z uszami Moska dzieje sie coś takiego,końcówki uszu wywijają mu sie do tyłu :???: wygląda jak by miał owiewki :question: :laugh2_2: Ojej jakie ucholki.. To jest jakiś cud natury! Wspaniałe psiątko, jestem nim zauroczona :loveu: P.S.Fotencje czekają. :evil_lol: Buziak :* Quote
Shilah Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Niech zające i barany pospełniaja Twoje plany, porzuć wszystkie swe rozterki, bo to czas wielkiej wyżerki, ponadto Świąt w szczęście owocnych życzy króliczek Wielkanocny. Quote
Elizusiek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Witam Shilah i bGirl dziękuje bardzo za śliczne życzenia :laugh2_2: [quote name='Shilah']Ojej jakie ucholki.. To jest jakiś cud natury! a dzisiaj jeszcze bardziej ma zawinięte do środka :p Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witamy Witamy :cool3: Co slychać ?? :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 butterfly15 napisał(a):Witamy Witamy :cool3: Co slychać ?? :evil_lol: Witamy :lol: nam uszka wywijają sie do tyłu :roll: :hmmmm: a poza tym jestemy po końcowych porządkach,teraz czas zająć sie sobą :lol: Quote
niunia32 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witamy!!! bardzo fajnie to wygląda, ale za pewne odwiną się spowrotem :) pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:, wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Quote
Bonsai Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Pięknie wywinięte są te uszka! :loveu: Wesołych Świąt dla Ciebie i Twoich zwierzaczków! :) Quote
Elizusiek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='niunia32']Witamy!!! pozdrawiamy Tajfun & niunia witamy :loveu: niuniotajfunki :loveu: Sylwia&westie i Bonsai dziękujemy za życzenia :loveu: :buzi: Quote
Bonsai Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nie dziękuj tylko nowe fotki dawaj. :evil_lol: ;) Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WIELKANOCNE BUZIACZKI przesyła cała ZUZOLANDIA !!!!!! Quote
Elizusiek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Witam Zuzolki :loveu: i serdecznie dziękuje za życzonka :loveu: :buzi: Witaj Aniu :loveu: :buzi: a na zdrówko nie narzekam :cool3: Quote
Elizusiek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Bonsai']Nie dziękuj tylko nowe fotki dawaj. :evil_lol: ;) dobra,dobra tylko nie krzycz ;) tylko trzy bo nie mam czasu cykać coraz bardziej sie zawijają te uszy.... takie tam pozowanie aporcik Quote
*Ania...Niuf* Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 kurka ale ma te uszka dziwne:hmmmm: wycmokaj swój kochany dobytek:loveu: Quote
Recommended Posts