zuzolandia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dziendoberek koffana;-) ...taki mały bezbronny klolicek ;-) fajniutki Buziolki przesyłamy;-) Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='niunia32'] milego popoludnia Tajfun & niunia dziękujemy i jest miłe :loveu: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek koffana;-) ...taki mały bezbronny klolicek ;-) fajniutki Buziolki przesyłamy;-) dobry wieczór bo ja taka zajęta :) buziolki złapane :buzi: Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 nie chciał pozować,szczekał łobuz w końcu sie dał namówić,tylko chyba troche przysnął :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Elizusiek']nie chciał pozować,szczekał łobuz w końcu sie dał namówić,tylko chyba troche przysnął :evil_lol: jak ja kocham takich łobuzów:loveu: Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):jak ja kocham takich łobuzów:loveu: Ty za bardzo sie nie angażuj bo on jeszcze za młody a Ty go zbałamucisz :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a):Ty za bardzo sie nie angażuj bo on jeszcze za młody a Ty go zbałamucisz :evil_lol: o to mi właśnie chodzi:diabloti: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dzień dobry stronke wcześniej znaleźliśmy rozkoszne maleństwo :loveu: ale jakże można by zapomnieć o całej Twojej gromadce tulasy dla wszytkich podopiecznych Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):o to mi właśnie chodzi:diabloti: o Ty podstepna kobieto... :motz: :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a):o Ty podstepna kobieto... :motz: :evil_lol: hihihi pochlebiasz mi:diabloti: :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):hihihi pochlebiasz mi:diabloti: :evil_lol: :pissed: :wallbash: :flaming: no,no,no brak mi słów....;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a)::pissed: :wallbash: :flaming: no,no,no brak mi słów....;) no nie złość się już:diabloti: :calus: Quote
niunia32 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hihihi jaka gimnastyka :):) a spioszki sa cuuudne :) glaski dla psiakow i kotka Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']no nie złość się już:diabloti: :calus: już mi powoli przechodzi :calus: [quote name='niunia32']hihihi jaka gimnastyka :):) a spioszki sa cuuudne :) glaski dla psiakow i kotka gimnastyka mająca na celu uciec pani :evil_lol: Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cudowne masz zwierzaki! Dziś nie mam czasu już obejrzeć całej galerii , ale jutro nie omieszkam tego zrobić, wciągające zdjęcia. :) Quote
niunia32 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a):już mi powoli przechodzi :calus: gimnastyka mająca na celu uciec pani :evil_lol: hihi a moze przed obiektywem?? :) slodkich snow zyczymy :) Tajfek & niunia Quote
Shilah Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 To my prosiaczki.. :loveu: Nareszcie mamy sprawny kompueterek Pozdrawiamy Was serdecznie - tęskniliśmy okropnie .. Zapraszamy, bo nową porcją fotek uderzyliśmy tak na dobranoc.. :cool3: Quote
kesslee Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dzieńdobry :D Witamy z rana zaspane towarzystwo :cool3: Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Was wszystkich [quote name='Shilah'] To my prosiaczki.. :loveu: Nareszcie mamy sprawny kompueterek Pozdrawiamy Was serdecznie - tęskniliśmy okropnie .. Zapraszamy, bo nową porcją fotek uderzyliśmy tak na dobranoc.. :cool3: Prosiaczki my też tęsknilismy,jak miło Was czytać :loveu: [quote name='kesslee']Dzieńdobry :D Witamy z rana zaspane towarzystwo :cool3: jakie zaspane my aż od 9.00 na nogach :evil_lol: cięzko spać jak coś gryzie po uchu i ciągie za włosy :mad: [quote name='bGirl'] dziękujemy :grins: Quote
Elizusiek Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Troche fotek ze spacerku galop mam,daj cyca :evil_lol: opale twarz bo po zimie jestem taka blada.... dobra woda,troche zalatuje żabami ale może być O dziura,trzeba ja poszerzyć struś? małe pieski dwa chciały przejść przez rzeczke, nie wiedziały jak,znalazły kładeczke.... Quote
*Ania...Niuf* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć:multi: fajowe zdjęcia:loveu: najlepsze..."mama daj cyca":evil_lol: :loveu: Quote
kesslee Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Elizusiek'] mam,daj cyca :evil_lol: struś? No te dwa mnie rozwaliły :lol: :lol: :lol: Quote
gogunia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć:multi: , śliczne zdjęcia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elizusiek Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 gogunia napisał(a):Cześć:multi: , śliczne zdjęcia:loveu: :loveu: :loveu: Witamy :multi: dawno was u nas nie było :razz: Quote
Recommended Posts