Elizusiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [SIZE="4"]Witajcie kobietki niunia i Zuzolandia dziękujemy za buziaki i tulaski,my tez przytulamy:calus: trójca dzisiaj śpiąca tak jak i pani bo taka brzydka pogoda :( Quote
Shilah Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hello! U nas też okropna pogoda.. Nic, tylko śpiochac .. :sleeping: [SIZE=2]Dlatego nie pozostaje mi nic innego jak stawiająca na nogi poranna kawusia. :kaffee_2: Może wypijemy razem?:laugh2_2: Quote
Daisunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześc Eliza :) Fotki beda dzisiaj ? plizzzz :cool3: Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Shilah']Hello! U nas też okropna pogoda.. Nic, tylko śpiochac .. :sleeping: [SIZE=2]Dlatego nie pozostaje mi nic innego jak stawiająca na nogi poranna kawusia. :kaffee_2: Może wypijemy razem?:laugh2_2: Witamy :multi: no pewnie,ja już siorbe nad klawiaturą :mdrmed: [quote name='Daisunia']Cześc Eliza :) Fotki beda dzisiaj ? plizzzz :cool3: Cześć :lol: no postaram sie coś wkleić ale najpierw musze coś pocykać,ale moje zwierzaki dzisiaj nie chcą kooperować są zaśpiochane :shake: Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 kesslee napisał(a):zboczona nasza trójca chyba :lol: :lol: :lol: Witaj :laugh2_2: :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 u nas wieje,zimno i nawet na spacer sie wychodzić nie chce :shake: mam nadzieje że na świetą coś sie poprawi :roll: chyba też trzeba sie zabrać za świąteczne porządki Quote
*Ania...Niuf* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Elizusiek']i kto to mówi....:evil_lol: cześć Kozo :lol: Jaka kozo:crazyeye: :hmmmm: [quote name='kesslee']zboczona nasza trójca chyba :lol: :lol: :lol: już lepiej:evil_lol: [quote name='Elizusiek']Witajcie kobietki niunia i Zuzolandia dziękujemy za buziaki i tulaski,my tez przytulamy:calus: trójca dzisiaj śpiąca tak jak i pani bo taka brzydka pogoda :( a u mnie jest pikna pogoda no może troszkę wieje ale za to jak słoneczko świeci:loveu: zazdrościsz co:diabloti: Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):już lepiej:evil_lol: a u mnie jest pikna pogoda no może troszkę wieje ale za to jak słoneczko świeci:loveu: zazdrościsz co:diabloti: czesto mówie do kobit Kozo :) taka młoda kózka :cool3: pogody wcale nie zazdroszcze....:angryy: Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Helo!! o troszke bladego slonca sie u nas pokazalo wlasnie!! mam nadzieje ze pojawia sie nowe foteczki :D milego dnia! pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hej niunia :loveu: wedle życzenia foteczki,może nie są zbyt ciekawe ale dzisiaj moje animasiątka nie robiły nic ciekawego Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jak dla mnie bomba!!!! cudny ten Twoj Mose :loveu: pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
WinterGirl Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witajcie twoje maleństwo to pluszowa maskotka z pięknymi, święcącymi oczętami...:loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Bonsai Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale piękny uśmiech! :loveu: A tak, potwierdzam infromację, u nas dzisiaj było całkiem miło (no czasami zawiał troszkę zimny wiatr, ale dało się wytrzymać, bo słońce przygrzewało), nawet rozruszałam dziś swój rower i przejechałam jakieś 20 km. ;) To i tak mało w porównaniu do mojego sobotniego 35 km spaceru, no ale na początek.... :) Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='niunia32'] jak dla mnie bomba!!!! cudny ten Twoj Mose :loveu: pozdrawiamy Tajfun & niunia [quote name='bGirl']Witajcie twoje maleństwo to pluszowa maskotka z pięknymi, święcącymi oczętami...:loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD nieskromnie powiem że wiem że jest cudny :cool3: a może bardziej cudaczny :loveu: mozna sie z niego usmiać :lol: [quote name='Bonsai'] Ale piękny uśmiech! :loveu: A tak, potwierdzam infromację, u nas dzisiaj było całkiem miło (no czasami zawiał troszkę zimny wiatr, ale dało się wytrzymać, bo słońce przygrzewało), nawet rozruszałam dziś swój rower i przejechałam jakieś 20 km. ;) To i tak mało w porównaniu do mojego sobotniego 35 km spaceru, no ale na początek.... :) Witamy :multi: u nas nawet słońce nie swieciło :( gratuluje pokonania 20 mk :thumbs: ja zbieram sie na moj rower ale kiepsko mi idzie :roll: Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 musiałam przerwać wklejanie zdjęć ale teraz wklejam dalsza zaplanowaną część przygotowanie do skoku odbicie skok porwałem misia i brutalnie go zamordowałem uściskiem na tchawice nowa pierdząca zabawka Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Elizusiek']musiałam przerwać wklejanie zdjęć ale teraz wklejam dalsza zaplanowaną część przygotowanie do skoku odbicie skok porwałem misia i brutalnie go zamordowałem uściskiem na tchawice nowa pierdząca zabawka no co tu idzie powiedziec o Mose jak, nie to ze jest cudny?? hmmmm :loveu: ja chce takiego piesia!!!!! eh... kiedy ten ojciec da sie przekupic, no.... zyczymy slodkich snow pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Elizusiek']czesto mówie do kobit Kozo :) taka młoda kózka :cool3: pogody wcale nie zazdroszcze....:angryy: ha młoda kózka...może być:razz: widze że nie zazdrościsz:diabloti: [quote name='Elizusiek'] widze dydusia:multi: :oops: :evil_lol: kurna ja to mam zboczenia [quote name='Bonsai'] Ale piękny uśmiech! :loveu: A tak, potwierdzam infromację, u nas dzisiaj było całkiem miło (no czasami zawiał troszkę zimny wiatr, ale dało się wytrzymać, bo słońce przygrzewało), nawet rozruszałam dziś swój rower i przejechałam jakieś 20 km. ;) To i tak mało w porównaniu do mojego sobotniego 35 km spaceru, no ale na początek.... :) Dziewucha :mdleje: ty to chyba nogi na loterii wygrałaś:crazyeye: Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ha młoda kózka...może być:razz: widze że nie zazdrościsz:diabloti: widze dydusia:multi: :oops: :evil_lol: kurna ja to mam zboczenia no nie :wallbash: a poza dydusiem coś widzisz? zresztą gdzie Ty mojemu psiuniowi zaglądasz!!!! :-x Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 zyczymy slodkich snow pa! pozdrawiamy tajfun & niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Elizusiek napisał(a):no nie :wallbash: a poza dydusiem coś widzisz? zresztą gdzie Ty mojemu psiuniowi zaglądasz!!!! :-x nic nie widze...tylko dydusia:diabloti: sam sie obnaża:eviltong: Quote
Elizusiek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [SIZE="4"][SIZE="5"]Życze Wam [SIZE="4"]Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i cudownych dni. Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hello jakie życzonka:loveu: ale nie za wcześnie... Quote
niunia32 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']hello jakie życzonka:loveu: ale nie za wcześnie... w sumie to chyba już powoli najlepszy moment na życzenia, bo już praktycznie świeta są :) a nie każdy w święta będzie mieć czas albo możliwość by wejść i złożyć życzenia my bardzo dziekujemy za życzenia, również składamy Niechaj zajączek przybędzie bogaty, Niech nie braknie Ci kolorowych pisanek, A spokoju Twojej chaty Niechaj strzeże biały baranek pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
Elizusiek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='niunia32']w sumie to chyba już powoli najlepszy moment na życzenia, bo już praktycznie świeta są :) a nie każdy w święta będzie mieć czas albo możliwość by wejść i złożyć życzenia pozdrawiamy Tajfunek & niunia otóż to,jutro raczej nie będę miała czasu,a później to juz święta i raczej też nic z tego więc wole wcześniej,tak na wszelki wypadek :) Quote
BlackSheWolf Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jekju :D ale pieeekne psiaki :D cuudne :D dzieki za odwiedzinki u Kleksika :D ah... :D tak mi sie tu podoba, ze jeszcze napewno wpadne :D Pozdrawiam Agata&Kleks Quote
Recommended Posts