kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): mój ogródek dopiero powstaje...i to też królestwo mamy:p A moja mama bardzo lubi zadbane ogrodki, ale robic w nich nie trawi :cool1: Zatem 'jej' ogródek to dzieło jej męża :lol: Quote
Aga76 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dzień dobry, Jak tu pięknie, ciepło i rodzinnie :Cool!: [ Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 kesslee napisał(a):A moja mama bardzo lubi zadbane ogrodki, ale robic w nich nie trawi :cool1: Zatem 'jej' ogródek to dzieło jej męża :lol: moja mama cały dzien by przesiedziała dłubiąc w ziemi,te kwiatki przesadza tam,tamte spowrotem,tą ziemie przenosi tu a stąd tam i bardzo boleje bo pogoda na razie sie do tego nie nadaje. Juz jej brakło podwórka to sadzi kwiatki pod lasem bo mieszkamy na przeciwko lasu :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry, Jak tu pięknie, ciepło i rodzinnie :Cool!: Witamy :multi: i staramy sie z całych sił :cool3: Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 takie mam zęby i zaraz..... ...ugryzę panią w ucho :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :evil_lol: ale atak - taki w stylu mini, ale na poważnie :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Aga76']:evil_lol: ale atak - taki w stylu mini, ale na poważnie :evil_lol: pewnie że na poważnie,niech tylko pani krzyknie to zostaje obszczekana bardzo pyskliwy gówniarz ;) Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Elizusiek']pewnie że na poważnie,niech tylko pani krzyknie to zostaje obszczekana bardzo pyskliwy gówniarz ;) hehe :) duze psy tez tak odpysowywuja :) moj jest przykladem, jak cos jest nie po jego mysli to od razu hau hau i sie kloci... uszko pewnie bolalo, co? ostre zabki?? Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 niunia32 napisał(a):hehe :) duze psy tez tak odpysowywuja :) moj jest przykladem, jak cos jest nie po jego mysli to od razu hau hau i sie kloci... uszko pewnie bolalo, co? ostre zabki?? oj ostre,takie szpileczki ale trzeba sie poświęcać :lol: Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 tulaski dla Was, czochrańce dla słodkiej gromadki biało- czarni zapraszają Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
*Ania...Niuf* Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 kesslee napisał(a):A moja mama bardzo lubi zadbane ogrodki, ale robic w nich nie trawi :cool1: Zatem 'jej' ogródek to dzieło jej męża :lol: mój tata się nie tyka:evil_lol: bo mama musi po swojemu;) Elizusiek napisał(a):moja mama cały dzien by przesiedziała dłubiąc w ziemi,te kwiatki przesadza tam,tamte spowrotem,tą ziemie przenosi tu a stąd tam i bardzo boleje bo pogoda na razie sie do tego nie nadaje. Juz jej brakło podwórka to sadzi kwiatki pod lasem bo mieszkamy na przeciwko lasu :evil_lol: mam tak samo;) a ty gdzi się podziałaś:mad: Quote
anetta Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Auć, to musialo bolec http://img259.imageshack.us/img259/4642/17hm9.jpg :evil_lol: Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 anetta napisał(a):Auć, to musialo bolec http://img259.imageshack.us/img259/4642/17hm9.jpg :evil_lol: takie darmowe przekłuwanie uszu :lol: :lol: :lol: Quote
Juszes Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Elizusiek napisał(a):takie mam zęby i zaraz..... ...ugryzę panią w ucho :evil_lol: Ojej!! A to gryzon maly :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):mam tak samo;) a ty gdzi się podziałaś:mad: sorki,że przez weekend Was zaniedbałam ale mam swojego mężczyzne na głowie a z nim jak z dzieckiem :evil_lol: jutro postaram się o Wasze wybaczenie......:oops: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Elizusiek napisał(a):sorki,że przez weekend Was zaniedbałam ale mam swojego mężczyzne na głowie a z nim jak z dzieckiem :evil_lol: jutro postaram się o Wasze wybaczenie......:oops: Ach ci meżczyzni...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wybaczam i czekam:diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 .....taki mały nietoperek z duzymi kłami eheheheheh Witanko i pozdrawianko ;-) Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 bGirl napisał(a): tulaski dla Was, czochrańce dla słodkiej gromadki juz sie czochramy :evil_lol: anetta napisał(a):Auć, to musialo bolec http://img259.imageshack.us/img259/4642/17hm9.jpg :evil_lol: kesslee napisał(a):takie darmowe przekłuwanie uszu :lol: :lol: :lol: Przekłuwanie i od razu kilka dziurek za jednym zamachem:evil_lol: *Ania...Niuf* napisał(a):Ach ci meżczyzni...:evil_lol: :evil_lol: : :evil_lol: wybaczam i czekam:diabloti: O WIELKA dziekuje za przebaczenie :modla: zuzolandia napisał(a): .....taki mały nietoperek z duzymi kłami eheheheheh Witanko i pozdrawianko ;-) nietoperek? to wampirzysko!!!! :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kilka zdjęć porannych najpierw przytulanie a później... ...walka tam pod spodem jest Mose :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 wasze fotki przepełnione są miłością :loveu: , aż miło popatrzeć Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 bGirl napisał(a):wasze fotki przepełnione są miłością :loveu: , aż miło popatrzeć Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] bo my sie wszyscy kochamy :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześc...ale ślicznie się bawią:loveu: też chce szczeniaczka:placz: Quote
niunia32 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ale fajnie sie bawia!!! tutaj Mosea nie widac?? tylko czy to jego łapka wystaje?? :) kochane zwierzaki przytulaki dla wszystkich pozdrawiamy Tayfun & niunia Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Cześc...ale ślicznie się bawią:loveu: też chce szczeniaczka:placz: to bierz jakiegoś szczeniulka i już :cool3: niunia32 napisał(a):ale fajnie sie bawia!!! tutaj Mosea nie widac?? tylko czy to jego łapka wystaje?? :) kochane zwierzaki przytulaki dla wszystkich pozdrawiamy Tayfun & niunia byc moze gdzieś tam cos Moskowatego wystaje.To starcie wygrała Agresorka,położyła Moska na łopatki :evil_lol: Quote
Recommended Posts