merryjanee Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 mi jeszcze tylko jednej wpłaty brakuje z bazarku więc mogę już karmę dla kotów zamawiać mam jakoś ok 100 zł wejdźcie na strone zooplus.pl i napiszcie co mam zamówić to zrobię to dzisiaj lub jutro, żeby w tym tyg już było ;) Quote
merryjanee Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 osobiście proponuje 8 kg smilli i ten naturalny żwirek dla kotów 10 l za jakies niecale 25 zł to na tyle mi starczy ? zwirek zbrylajacy moze byc, tak ? Quote
Liluk Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) [quote name='merryjanee']osobiście proponuje 8 kg smilli i ten naturalny żwirek dla kotów 10 l za jakies niecale 25 zł to na tyle mi starczy ? zwirek zbrylajacy moze byc, tak ?[/QUOTE] Chyba najlepiej cat's best Eco Plus zbrylający, on jest droższy niż inne,a le też maga wydajniejszy, pigwa schodzi w oka mgneiniu,a tamten jest i jest. Więc chyba warto zainwestować. Edited February 26, 2013 by Liluk Quote
merryjanee Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Liluk']Chyba najlepiej cat's best Eco Plus zbrylający, on jest droższy niż inne,a le też maga wydajniejszy, pigwa schodzi w oka mgneiniu,a tamten jest i jest. Więc chyba warto zainwestować.[/QUOTE] dobra, to kupie wieczorem smilla i te zwirek zbrylajacy eco plus. doloze tam te 5 zł ;p w tym tygodniu powinno byc obojetne jaki smak karmy ? Quote
ludka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) Te chwalą, to moze taką [URL]http://www.zooplus.pl/feedback/shop/koty/karma_dla_kota_sucha/smilla/smilla_karma/222904[/URL] Nie kupuje tej karmy, wiec nie umiem doradzic. Moje jedza Royala, a jak kupilam bezzbozowego Orijena, to nie chcialy jesc, a staruszka zaczela wymiotowac, bo pewnie za duzo miesa/ bialka. 10 litrow zwirku to tam pewnie na raz do kuwet ;) Edited February 26, 2013 by ludka Quote
merryjanee Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 zawsze to lepiej chociaż na raz ;) Quote
merryjanee Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 kupiłam 2x4kg smilla z kurczakiem i żwirek ten cat's best 10 l Quote
bozenazwisniewa Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='merryjanee']kupiłam 2x4kg smilla z kurczakiem i żwirek ten cat's best 10 l[/QUOTE] polecałam wołowinę i rybę:roll: i napisałam o tym kilka razy... Quote
Liluk Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ja myślę, że to nie ma szczególnego znaczenia, nie wymawiajmy sobie takich mało znaczących rzeczy bo to tylko zaszkodzi samym zainteresowanym, zwierzakom. Ważne, że działamy i że do przodu, co kotom zasmakuje to się okaże. Moje tak samo jak Ludki wypięły sią na orijena,a takie miał być cudny. Super marryjanee ze już zamówione ;) Quote
merryjanee Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 zamówione i zapłacone ;) na pewno będzie jeszcze w tym tygodniu. Bozenko, nie pamietalam, ze o tym pisalas, a chcialam jak najszybciej zamowic, zeby do Krysi to w tym tygodniu dotarlo :) Quote
bozenazwisniewa Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 No to bez znaczenia ...skoro tak to liluk widzisz to ok.Ja widze kolejny raz inaczej...widocznie nie tak jak trzeba,więc juz się tutaj w nic angażować i mieszać nie mam zamiaru...za zamieszanie przepraszam i znikam... Quote
Liluk Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Tylko, że właśnie Bożenko nie o to chodzi, żeby się obrazić i zniknąć, tylko jak możemy pomagać, nie wytkać błędów, bo kolejny raz to powiem-ucierpią na tym podopieczni Krystyny. Faktycznie, uważam, że smak karmy jest bez znaczenia i nie ma co tego roztrząsać, jeśli będziemy dyskutować o podobnych drobiazgach to osoby chcące w jakiś sposób pomóc tylko się zniechęcą, bo po co komu przepychanki. Ja powiedziałam, że po prostu nie ma nad czym debatować, a to raczej nie jest powód do tego, aby przestać się angażować, chyba Cię to tak nie dotknęło(?) Po to raczej wszyscy jesteśmy na tym forum, ja przynajmniej po to się w ogóle zalogowałam, żeby pomóc. Rozumiem też frustrację osób, które chcą zrobić coś dobrego, a słyszą, że nie tak, że należało inaczej. Każdy pomaga jak potrafi, czasem wychodzi zamieszanie, ale cóż z tego, chyba jako dorośli jesteśmy w stanie jakoś się dogadać?I skupić na tym co na prawdę ważne- leczenie, odrobaczanie, dobre karmienie także (jak najbardziej masz tu rację) i adopcje. Przepraszam, ale smak karmy wydał mi się w obliczu tych rzeczy na prawdę mało ważny... Quote
DORA1020 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Liluk']Tylko, że właśnie Bożenko nie o to chodzi, żeby się obrazić i zniknąć, tylko jak możemy pomagać, nie wytkać błędów, bo kolejny raz to powiem-ucierpią na tym podopieczni Krystyny. Faktycznie, uważam, że smak karmy jest bez znaczenia i nie ma co tego roztrząsać, jeśli będziemy dyskutować o podobnych drobiazgach to osoby chcące w jakiś sposób pomóc tylko się zniechęcą, bo po co komu przepychanki. Ja powiedziałam, że po prostu nie ma nad czym debatować, a to raczej nie jest powód do tego, aby przestać się angażować, chyba Cię to tak nie dotknęło(?) Po to raczej wszyscy jesteśmy na tym forum, ja przynajmniej po to się w ogóle zalogowałam, żeby pomóc. Rozumiem też frustrację osób, które chcą zrobić coś dobrego, a słyszą, że nie tak, że należało inaczej. Każdy pomaga jak potrafi, czasem wychodzi zamieszanie, ale cóż z tego, chyba jako dorośli jesteśmy w stanie jakoś się dogadać?I skupić na tym co na prawdę ważne- leczenie, odrobaczanie, dobre karmienie także (jak najbardziej masz tu rację) i adopcje. Przepraszam, ale smak karmy wydał mi się w obliczu tych rzeczy na prawdę mało ważny...[/QUOTE] Zgadzam sie w stu procentach,za duzo jest problemow z pomoca zwierzakom,zeby obrazac sie z byle powodu. Quote
DORA1020 Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='merryjanee']kupiłam 2x4kg smilla z kurczakiem i żwirek ten cat's best 10 l[/QUOTE] Napisz Kochana ile bylo z bazarku i za ile kupilas karme,musze o tym napisac w 1 poscie. Quote
merryjanee Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 jeszcze nie dostałam wszystkich wpłat, jak dostanę jeszcze jedną wpłatę to Ci dam znać ;) Quote
Ingrid44 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Wszyscy jestesmy tutaj aby pomagac pieskom I kotkom . Czasmi nie wychodzi tak jak trzeba ale to ludzkie,kazdy pomaga jak potrafi. Quote
Sara2011 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Serdecznie zapraszam na bazarek dla szczebrzeszyniaków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240586-Kup-teraz-ciuchy-i-inne-dla-Szczebrzeszyniaków-do-9-marca?p=20525059#post20525059[/URL] Quote
ala123 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Sara2011']Serdecznie zapraszam na bazarek dla szczebrzeszyniaków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240586-Kup-teraz-ciuchy-i-inne-dla-Szczebrzeszyniaków-do-9-marca?p=20525059#post20525059[/URL][/QUOTE] Dziękujemy:lol::lol::lol::loveu: i już tam biegniemy:lol: Quote
Ingrid44 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='ala123']Dziękujemy:lol::lol::lol::loveu: i już tam biegniemy:lol:[/QUOTE] I podnosimy . Quote
mari23 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 dotarła wpłata: 30,- Agniechaa - pomoc dla zwierząt pani Krystyny (26.02.) Quote
DORA1020 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='mari23']dotarła wpłata: 30,- Agniechaa - pomoc dla zwierząt pani Krystyny (26.02.)[/QUOTE] dziekujemy:) Quote
aganiechaa Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Niestety tylko tyle, ostatnio ciężko z kasą ale w tym miesiącu też postaram jakiś grosik wysłać. Quote
kudlataja Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 na moje konto dotarła w lutym jeszcze jedna wplata dla Krysi, jakoś wcześniej przegapilam, przepraszam [B]02.15 Livka 50zł [/B]Dziękuję serdecznie:) Już jakiś czas temu odebrałam również z Warszawy oraz Nowego Dworu Mazowieckiego, karmy z ogłoszeń (8,5kg pedigripala i 10kg royala), zaklepane dla Krysi i [B]również dziekuję osobom, które się w to zaangażowały[/B] i pomogły. pozdrawiam:) Quote
ala123 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Zapraszam do zaprzyjaźnionych ciotek na bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240635-Next-Top-Secret-H-M-Papaya-kup-teraz-dla-ONk%C3%B3w-do-10-03-br[/url] Quote
Recommended Posts