Jump to content
Dogomania

Dług w lecznicy 5.900 zł,błagam o pomoc,Osoba od 40 lat pomagajaca zwierzetom teraz sama potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

Posted

mi jeszcze tylko jednej wpłaty brakuje z bazarku więc mogę już karmę dla kotów zamawiać mam jakoś ok 100 zł
wejdźcie na strone zooplus.pl i napiszcie co mam zamówić to zrobię to dzisiaj lub jutro, żeby w tym tyg już było ;)

Posted (edited)

[quote name='merryjanee']osobiście proponuje 8 kg smilli i ten naturalny żwirek dla kotów 10 l za jakies niecale 25 zł to na tyle mi starczy ?
zwirek zbrylajacy moze byc, tak ?[/QUOTE]
Chyba najlepiej cat's best Eco Plus zbrylający, on jest droższy niż inne,a le też maga wydajniejszy, pigwa schodzi w oka mgneiniu,a tamten jest i jest. Więc chyba warto zainwestować.

Edited by Liluk
Posted

[quote name='Liluk']Chyba najlepiej cat's best Eco Plus zbrylający, on jest droższy niż inne,a le też maga wydajniejszy, pigwa schodzi w oka mgneiniu,a tamten jest i jest. Więc chyba warto zainwestować.[/QUOTE]

dobra, to kupie wieczorem smilla i te zwirek zbrylajacy eco plus. doloze tam te 5 zł ;p
w tym tygodniu powinno byc
obojetne jaki smak karmy ?

Posted (edited)

Te chwalą, to moze taką [URL]http://www.zooplus.pl/feedback/shop/koty/karma_dla_kota_sucha/smilla/smilla_karma/222904[/URL]

Nie kupuje tej karmy, wiec nie umiem doradzic. Moje jedza Royala, a jak kupilam bezzbozowego Orijena, to nie chcialy jesc, a staruszka zaczela wymiotowac, bo pewnie za duzo miesa/ bialka.

10 litrow zwirku to tam pewnie na raz do kuwet ;)

Edited by ludka
Posted

Ja myślę, że to nie ma szczególnego znaczenia, nie wymawiajmy sobie takich mało znaczących rzeczy bo to tylko zaszkodzi samym zainteresowanym, zwierzakom. Ważne, że działamy i że do przodu, co kotom zasmakuje to się okaże. Moje tak samo jak Ludki wypięły sią na orijena,a takie miał być cudny. Super marryjanee ze już zamówione ;)

Posted

Tylko, że właśnie Bożenko nie o to chodzi, żeby się obrazić i zniknąć, tylko jak możemy pomagać, nie wytkać błędów, bo kolejny raz to powiem-ucierpią na tym podopieczni Krystyny. Faktycznie, uważam, że smak karmy jest bez znaczenia i nie ma co tego roztrząsać, jeśli będziemy dyskutować o podobnych drobiazgach to osoby chcące w jakiś sposób pomóc tylko się zniechęcą, bo po co komu przepychanki. Ja powiedziałam, że po prostu nie ma nad czym debatować, a to raczej nie jest powód do tego, aby przestać się angażować, chyba Cię to tak nie dotknęło(?) Po to raczej wszyscy jesteśmy na tym forum, ja przynajmniej po to się w ogóle zalogowałam, żeby pomóc. Rozumiem też frustrację osób, które chcą zrobić coś dobrego, a słyszą, że nie tak, że należało inaczej. Każdy pomaga jak potrafi, czasem wychodzi zamieszanie, ale cóż z tego, chyba jako dorośli jesteśmy w stanie jakoś się dogadać?I skupić na tym co na prawdę ważne- leczenie, odrobaczanie, dobre karmienie także (jak najbardziej masz tu rację) i adopcje. Przepraszam, ale smak karmy wydał mi się w obliczu tych rzeczy na prawdę mało ważny...

Posted

[quote name='Liluk']Tylko, że właśnie Bożenko nie o to chodzi, żeby się obrazić i zniknąć, tylko jak możemy pomagać, nie wytkać błędów, bo kolejny raz to powiem-ucierpią na tym podopieczni Krystyny. Faktycznie, uważam, że smak karmy jest bez znaczenia i nie ma co tego roztrząsać, jeśli będziemy dyskutować o podobnych drobiazgach to osoby chcące w jakiś sposób pomóc tylko się zniechęcą, bo po co komu przepychanki. Ja powiedziałam, że po prostu nie ma nad czym debatować, a to raczej nie jest powód do tego, aby przestać się angażować, chyba Cię to tak nie dotknęło(?) Po to raczej wszyscy jesteśmy na tym forum, ja przynajmniej po to się w ogóle zalogowałam, żeby pomóc. Rozumiem też frustrację osób, które chcą zrobić coś dobrego, a słyszą, że nie tak, że należało inaczej. Każdy pomaga jak potrafi, czasem wychodzi zamieszanie, ale cóż z tego, chyba jako dorośli jesteśmy w stanie jakoś się dogadać?I skupić na tym co na prawdę ważne- leczenie, odrobaczanie, dobre karmienie także (jak najbardziej masz tu rację) i adopcje. Przepraszam, ale smak karmy wydał mi się w obliczu tych rzeczy na prawdę mało ważny...[/QUOTE]
Zgadzam sie w stu procentach,za duzo jest problemow z pomoca zwierzakom,zeby obrazac sie z byle powodu.

Posted

[quote name='merryjanee']kupiłam 2x4kg smilla z kurczakiem i żwirek ten cat's best 10 l[/QUOTE]
Napisz Kochana ile bylo z bazarku i za ile kupilas karme,musze o tym napisac w 1 poscie.

Posted

Serdecznie zapraszam na bazarek dla szczebrzeszyniaków
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240586-Kup-teraz-ciuchy-i-inne-dla-Szczebrzeszyniaków-do-9-marca?p=20525059#post20525059[/URL]

Posted

[quote name='Sara2011']Serdecznie zapraszam na bazarek dla szczebrzeszyniaków
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240586-Kup-teraz-ciuchy-i-inne-dla-Szczebrzeszyniaków-do-9-marca?p=20525059#post20525059[/URL][/QUOTE]

Dziękujemy:lol::lol::lol::loveu: i już tam biegniemy:lol:

Posted

na moje konto dotarła w lutym jeszcze jedna wplata dla Krysi, jakoś wcześniej przegapilam, przepraszam

[B]02.15 Livka 50zł

[/B]Dziękuję serdecznie:)

Już jakiś czas temu odebrałam również z Warszawy oraz Nowego Dworu Mazowieckiego, karmy z ogłoszeń (8,5kg pedigripala i 10kg royala), zaklepane dla Krysi i [B]również dziekuję osobom, które się w to zaangażowały[/B] i pomogły.

pozdrawiam:)

Posted

Zapraszam do zaprzyjaźnionych ciotek na bazarek:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240635-Next-Top-Secret-H-M-Papaya-kup-teraz-dla-ONk%C3%B3w-do-10-03-br[/url]