AnkaG Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Jeszcze będą się razem bawić :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 14, 2016 Author Share Posted June 14, 2016 super, Nuka da radę <3 teraz trzymajcie też kciuki za Heksę - w niedzielę była sterylka, a dziś panna już się przemeldowała do nowego domku nad jeziorem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Fajnie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczy zew Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WATACHA Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Taka to pożyje :0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saththa Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Trzymam za Heksiatko ;) Nuka i koty sie dogadają :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterW Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Co u Nuki? Koty czasem Pogoni. Ale mają się gdzie schować. Noc spały już razem, koleżanka u pani na kolderce a co. Bardzo pogodna sunia. Cieszy się na widok każdego z nas. A jak szczeka! Uspokaja się na rękach. Taki kieszonkowy rozmiar. Labrador lezal wczoraj z lapami ku górze żeby dać się powąchać koleżance. Boki zrywać! Nina się cieszy jak to dziecko ale całe szczęście że ma rozsądnych rodziców. Bo takie małe i jak pluszowa zabawka wiec czasem się zapomni i ciut za mocno przytuli. A przecież z psami od urodzenia mieszka tylko trochę wiekszymi. Zwracamy uwagę bo mały czy duży to pies jest, żywe stworzenie. Wiadomo. Ale jak córkę skutecznie budzi kiedy wpuszczamy ja do pokoju. A ile radości! I to dzięki Wam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saththa Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 I dzieki Wam :) W końcu kogo decyzja była? :) Bardzo się cieszę, bardzo fajnie się czyta taką relację :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 25 minut temu, PiterW napisał: Co u Nuki? Koty czasem Pogoni. Ale mają się gdzie schować. Noc spały już razem, koleżanka u pani na kolderce a co. Bardzo pogodna sunia. Cieszy się na widok każdego z nas. A jak szczeka! Uspokaja się na rękach. Taki kieszonkowy rozmiar. Labrador lezal wczoraj z lapami ku górze żeby dać się powąchać koleżance. Boki zrywać! Nina się cieszy jak to dziecko ale całe szczęście że ma rozsądnych rodziców. Bo takie małe i jak pluszowa zabawka wiec czasem się zapomni i ciut za mocno przytuli. A przecież z psami od urodzenia mieszka tylko trochę wiekszymi. Zwracamy uwagę bo mały czy duży to pies jest, żywe stworzenie. Wiadomo. Ale jak córkę skutecznie budzi kiedy wpuszczamy ja do pokoju. A ile radości! I to dzięki Wam. aaaaa <3 wspaniale - pobeczałam się, ale bardzo bardzo Wam była teraz potrzebna taka iskierka radości <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Ha ha wymusza szczekaniem by na rączki zabrać :) cwaniara :) Mówiłam, że będzie nakolankowy pluszaczek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Proszę zobaczyć jak śpi babcia Keysi ha ha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 jogę uprawia hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WATACHA Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 A co jej się z łapką stało ha,ha,ha :)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Nic się nie stało :) - potrafi tak obydwie wyciągnąć - tak jej widocznie wygodnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Mam pytanie czy znacie kogoś kto ma agroturystykę nad jeziorem i przyjmuje z psami??? No tylko ja jestem ze Szczecina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saththa Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 O 15.06.2016 o 14:20, AnkaG napisał: Proszę zobaczyć jak śpi babcia Keysi ha ha Anka! No to teraz duzo fot poprosimy jak juz umiesz :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Opuscilam sie na dogo, na nic ostatnio czasu nie mam. U nas - zakochani jestesmy na zaboj :-) z kotami spi w jednym lozku, bede z nia do weta jechac, bo odpoczac jej troche dalam, i mam pytanie czy wcierke miala na kleszcze? szew zostal jeden to tez chyba mozna juz wyjac? i nie wiem, czy ona taka jest wybredna bo czasem to z reki musze ja karmic- zrobie jej badania i na trzustke i watrobe tez. I ja tez Wam dziekuje :-) Jak sie ma Tina? i Toran? -taka jestem zamieszana ze imienia zapomnialam, a Heksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 KATE - cieszymy się razem z wami :) Gościnnie Sisi - specjalnie dla Sandry :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 jaka brodę ma Sisi - cudna!!! Kate na kleszcze zabezpiecz, co do wybredności to nie wiem czy tak miała zawsze. Jak minęło już 14 dni od sterylki to ten supełek można odciąć na spokojnie - a co do badań to wstrzymałabym się raczej bo po narkozie przy sterylce może mieć podwyższone wyniki chyba, a to wcale nie będzie oznaczało, że chora, chyba że wet weźmie poprawkę na to, ze dopiero co miała zabieg. Tina ma się nieźle - stale dostaje albo antybiotyk, albo metronidazol - przerwy coraz krótsze -teraz kończymy serię metronidazolu i mam zioła antybakteryjne i będę próbowała z tym czy to zadziała - bardzo bym chciała żeby zadziałało bo wtedy nie musiałby ciągle antybiotyków brać, próbuję jej też balsam szostakowskiego na dziąsła smarować, żeby zmniejszać stan zapalny, ale ona jest ciężki pacjent do takich zabiegów - bardzo się buntuje, pluje, i w ogóle potrafi tak zaciskać usteczka, że nic nie włożę... Zoran super - śmiga, czekamy na wyniki histopatologi :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Te staruchy to takie uparte są... Keysi też świruje. :) Kciukamy za Tinkę i Zoranka A tak dla przypomnienia tak wyglądała Sisi jak do nas przyjechała... chudy kangurek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 wreszcie mam zdjęcia synka Lali :( albo urodził się w tej przechowalni, ale chyba raczej trafił tam z nią jak był maluszkiem - myślałam, że adoptowany został, ale jednak nie - teraz ma ponad dwa lata i jest dziki :( tak wyglądał wtedy - siedzi Lala chudzinka a teraz tak :( nie wychodzi z budy, nie zna ludzi, nie zna niczego... zabieram go - nie zniosę myśli, że Lala już na kanapach się wyleguje szczęśliwa, a on tam siedzi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WATACHA Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ona też jeszcze dzieciak :( i już maluszka miała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Super ze go zabierasz :-) Taki piękny pies Trzymam kciuki za Tine, Zornka :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyww Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 ..łoooomatkoooo, ale fajny psiak. Serce płacze.. Monika, dobrze, że go zabierzesz bo zmarniałby do reszty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WATACHA Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 A gdzie go zabierasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts