Kate1205 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 14 godzin temu, AnkaG napisał: Kate i Peter gratki :) A jest już u was? Jutro po nią jedziemy, bo dziś kolega córki ma urodziny i musimy być. doczekać się już nie mogę. Z tym pieszczoszkiem to nie wiem, bo nie znam się jeszcze na mini. To będzie nasz pierwszy mały pies. Ale kochać będziemy bardzo jak każdego naszego zwierzaka, no może oprócz glonojada bo tylko glonojada mamy w akwarium ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyww Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Zapraszam na FB na 2 minuty temu, Kate1205 napisał: Jutro po nią jedziemy, bo dziś kolega córki ma urodziny i musimy być. doczekać się już nie mogę. Z tym pieszczoszkiem to nie wiem, bo nie znam się jeszcze na mini. To będzie nasz pierwszy mały pies. Ale kochać będziemy bardzo jak każdego naszego zwierzaka, no może oprócz glonojada bo tylko glonojada mamy w akwarium ;-) Super, że małą będzie Wasza ! Zakochasz się w niej na zabój już w drodze do domu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 U mnie tylko małe sznupy - zapewniam, że będzie tulasta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 11, 2016 Author Share Posted June 11, 2016 Ja się w niej zakochałam w pierwszej minucie - zero strachu do ludzi, od razu witanko, buziaki - no cudo <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 2 godziny temu, danyww napisał: Zapraszam na FB na Super, że małą będzie Wasza ! Zakochasz się w niej na zabój już w drodze do domu. :) Ja się w niej zakochałam jak tylko ja zobaczyłam, czyli to miłość od pierwszego spojrzenia :-) koledzy chyba szybciej zaakceptują koleżankę niż kolegę, tak mi się przynajmniej wydaje. I myślę że wkrótce to ona będzie rządzić dużymi psami, jak to kobieta :-) jedno jest pewne, że będziemy kochać, dbać i się o nią troszczyc 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczy zew Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 O 7.06.2016 o 14:48, Kate1205 napisał: To mam jeszcze jedno pytanie odnośnie Nuki, czy jej opiekunka (do której należała) nie będzie rościć sobie do niej praw? Ślepa jestem,bo nie widziałam jej historii. Ona została odebrana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 No to jedziemy. Trochę później niż planowaliśmy. Trzymajcie kciuki. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Czekamy na opowieści Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczy zew Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Będzie super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 I jest. Nasza! Oto pierwsze spotkanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Kto się że mną bawi? No? Kogo gonić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Piękna okolica sprzyja zwiedzaniu. Czas na wycieczkę. Na zamek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Ha ha taka zabawowa dziewczynka ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 cudnieeee <3 lalunia kochana :D a my dziś wysterylizowalismy Heksę i lada dzień przeprowadzka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Ooo domek czeka na Heksę ?? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 tak czekają od jakiegoś czasu już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 Kate dotarliście do domku juz? jak psiaki przyjęły Nukę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WATACHA Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Super :). Monika daj im się nacieszyć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Jak chłopaki przyjęli lalunię? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Krótko: jest ok. Jedni bez zastrzeżeń bo to suczka przecież. Drudzy z uwagami ale wiadomo, że wszystko wymaga czasu. Czy bylo glosno? Jeszcze jak! A kto halasowal? Wiadomo! Cała okolica na baczność bo nowy lokator oznajmia swoja obecnosc. Zobaczymy co przyniesie kolejny dzień. Jestesmy optymistami choć nie wyspani. Cdn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Nuka, bo imienia jej nie zmieniamy jest cudowna. Myślę, że dom zaakceptowała, bo jest radosna. Spała ze mną w łóżku-całą noc. Z kotami damy radę-okazało się, że faktycznie pluje jadem na koty, ale jak się przyjrzałam to zobaczyłam, że to raczej strach lub nie znajomość tematu a poza tym ucieka więc trzeba gonić. potem przyniosłam kota na rękach-kot spokojny (na rękach bezpieczny), a Nuka ogonek radosny, zero ujadania, potem dałam na rękach jej powąchać i tak powolutku i będzie dobrze. Gwałtownie nie ma co, bo stres, a tak to kot siedząc na rękach mruczał z zadowolenia. Muffina trzymam na razie na dystans, bo on wariat jest i żeby krzywdy sobie nie zrobił-dziś kolejna wizyta, coś z łapą w której nie ma palca się zrobiło. Tylko sąsiadka ma nas dość, bo jeden z jej psów się zakochał i siedział w krzakach pod ogrodzeniem do północy i nie mogli go wyciągnąć. Ona jest taka maleńka, cudo i te oczka. Labrador już jest jej, taki duży pies, a ona maleńka i rządzi :-) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 super - daliście radę z nauczeniem Mondusia tolerowania kotów to i Nuka zaakceptuje na pewno, a czemu się zakochał pies sąsiadów? przecież laska nie roztacza cieczkowych zapachów :o ale jaja :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Ale fajne opowieści :) wiadomo, że będzie rządzić dziadkami ha ha. Sznupki to cwaniary :) Z kotami dacie radę - moje ganiały ale nigdy żadnemu krzywdy nie zrobiły. Tak jak piszesz - ucieka to trzeba pogonić :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczy zew Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Świetne wieści! Też mnie dziwi tak wielka miłość psa sąsiadów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterW Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 A bo Toruś to taku milosnik. Bo nowa kolezanka. Drugi dzien i Nuka z kotami. Dopóki leżą i się obserwują to ok. Ale jak biegną to pogonic trzeba. Dogadają się. Są w tym samym rozmiarze :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts