AnkaG Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Biduś Zoran ale dobrze, że samopoczucie dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyww Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Zapraszam na FB na bazarek dla sznupków :) https://www.facebook.com/events/649516195113208/?active_tab=posts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 10 godzin temu, danyww napisał: Zapraszam na FB na bazarek dla sznupków :) https://www.facebook.com/events/649516195113208/?active_tab=posts Dziewczyny pliz błagam udostępniajcie bazarek na fb Zoranek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Widać, że sobie radzi na trzech łapkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 i Nuka nasza nowa podopieczna - cud dziewczynka, 4 letnia, otarta do wszystkich całuśna - taki cygański piesek co to do kazdego i za każdym pójdzie i będzie zadowolona :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Ale pięknota :) nie nie pakować :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WATACHA Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Śliczna, ale nie mój charakter , także też nie pakować :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 ja bym taką chciała - strasznie mnie już męczy ten jazgot jak ktoś przychodzi do nas :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 22 godzin temu, malawaszka napisał: i Nuka nasza nowa podopieczna - cud dziewczynka, 4 letnia, otarta do wszystkich całuśna - taki cygański piesek co to do kazdego i za każdym pójdzie i będzie zadowolona :) A jak Nuka reaguje na inne psy, koty i dzieci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Ale mi sie duzo zacytowalo, przepraszam nie ogarniam teraz tego dogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saththa Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 12 godzin temu, malawaszka napisał: ja bym taką chciała - strasznie mnie już męczy ten jazgot jak ktoś przychodzi do nas :/ Znaczy nie szczeka ona? :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 1 godzinę temu, Kate1205 napisał: A jak Nuka reaguje na inne psy, koty i dzieci? Kotów nie toleruje z tego co Ula mówiła, psy i dzieci bez problemu 13 minut temu, Saththa napisał: Znaczy nie szczeka ona? :O tylko szczeka np podczas wychodzenia na dwór jak się cieszy, ale nie oszczekuje ludzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saththa Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Madra suczka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 To mam jeszcze jedno pytanie odnośnie Nuki, czy jej opiekunka (do której należała) nie będzie rościć sobie do niej praw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 nie ma takiej mozliwości bo podpisała zrzeczenie i pies jest nasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WATACHA Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 18 godzin temu, malawaszka napisał: ja bym taką chciała - strasznie mnie już męczy ten jazgot jak ktoś przychodzi do nas :/ Nauczyłaby się i ona :P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WATACHA Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 6 godzin temu, malawaszka napisał: tylko szczeka np podczas wychodzenia na dwór jak się cieszy, ale nie oszczekuje ludzi U nas Sura jak się cieszy , że idzie na dwór to skacze, a czasem szczeka , ale na Bartka Leo znowu jak wracamy do domu to szczeka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Keysi jak ogłuchła to się zrobiła cicha zresztą ona stara gapcia :) A Sisi jest baaardzo cichym psem - jak nie sznup. :) Sąsiedzi zadowoleni wreszcie. :) Kate coś knujesz??? Mój TZ zobaczył fotki - i gada: Fajna, chcesz ją?? ha ha ale do was straaasznie daleko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 Kate i Piter byli pierwsi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 No i dobrze, nie będzie mnie kusić... :) Bo obecnie nie czas na nowe psy... u mnie była adoptowana Nuka - widać szczęśliwe imię :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate1205 Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 O 7.06.2016 o 21:03, AnkaG napisał: Kate coś knujesz??? Takie wesole nam potrzebne teraz. Ciezkie czasy teraz nastaly, bo jeden nasz staruszek juz starenki (wet nie jest dobrej mysli jesli chodzi o lato). Muffin cos zle ostatnio-lekarz mowi do mnie ,,to tak jak czlowiek 85 -letni'. Starosci nie przeskoczymy. A takie wesole moze ruszy troche to nasze towarzystwo, bo cale stadko sie zachowuje jakby mialo po 100 lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 No i czasem z takimi dziadkami to człowiek miałby ochotę iść na spacer, a tu nie bardzo jest z kim, więc jedna młoda panna się przyda ;) bardzo się cieszę Kate, że się zdecydowaliście :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczy zew Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Kate,gratki za adopcję! Nuka ma fajnie klapnięte uszko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaG Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Kate i Peter gratki :) A jest już u was? Macie racje - do starych piesków bierze się młodego :) I będziesz miała pluszaczka nakolankowego :) Wzięcie Sisi na pewno przedłużyło życie Keysi :) U nas wet liczył kilka miesięcy temu ile ma lat - tak około 90 ludzkich - to teraz pewnie do setki dobija ha ha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewunian Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Szczeniak szkuciaty w Bielsku, może ktoś zna chętnych na mixa sznupa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts