Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My walczymy o Mondusia, ale w poniedzialek bylo zle. Wcozraj dostal jakis steryd zalecony przez doktora Gawora i pomoglo. Najgorsze jest to ze lekow nie chce brac i paszczy nie da sobie smarowac. Tak bym chciala zeby ten chemioterapeutyk zadzialal i zebybjego organizm zaczal sie bronic.

Posted
11 godzin temu, malawaszka napisał:

Kate jak u Was? 

U nas znow zle. Jakies mam obawy ze drugi lek-depomedrone, który wczoraj dostal zadzialal na niego zle. We wtorek dostal Rapidexon i było dobrze. Albo Rapidexon przestal już dzialac. Dzis dostal kolejna dawke chemioterapeutyka. Zalatwimy u nas Roferon wiec nie trzeba będzie po ten lek jechać do Krakowa. Chyba się zalamalam, bo nic mi się nie chce robic i nie mogę się jakos zmusic do działania. Dobrze, ze jesteście tu ze mna, Jutro Piotr pojedzie Z Monduszkiem do weta może jeszcze cos mu dolozy. Walczymy o niego

Posted
10 minut temu, malawaszka napisał:

no Rapidexon to steryd to mógł poprawić samopoczucie na krótko, a po chemii to wiadomo - może się źle czuć :( kurcze... biedny myszorek Monduszek  :( 

On bierze Endoxan, czy to jest klasyczna chemia, ktora walczy z rakiem czy cos jeszcze innego?

Posted

z tego co się orientuję to tak - to jest chemia przeciwnowotworowa - podawany i przy nowotworach i po przeszczepach;

Cleo - nie wiem w jakim czasie po szczeniakach suka może dostać cieczkę? ktoś wie? Cleo ma cieczkę a ona niedawno miała szczeniaki :/  kurcze teraz na zdjęciach widzę masę niedoróbek przy goleniu :/ ale mało czasu miałyśmy, a ta mała pipka nie współpracowała zupełnie, zwłaszcza przy głowie co widać 

DSC_3212.jpg

DSC_3218.jpg

DSC_3222.jpg

DSC_3227.jpg

DSC_3234.jpg

DSC_3248.jpg

DSC_3339.jpg

DSC_3482.jpg

DSC_3495.jpgDSC_3667.jpg

Posted

Zoran też jakoś byle jak mi się obciął na głowie :/ ale jak takiego kundliszona na sznupa przerobić, jak on brody prawie nie ma? No ale ładnie wygląda - znacznie lepiej niż przed strzyżeniem

DSC_3276.jpg

DSC_3288.jpg

DSC_3320.jpg

DSC_3354.jpg

DSC_3356.jpg

DSC_3363.jpg

DSC_3372.jpg

DSC_3376.jpg

DSC_3379.jpg

DSC_3389.jpg

Posted

Ojej! Jakoś zupełnie sie nie ogarnełam bo jak Azalkę kojarze tak ani drugiej dziewczynki ani Zorana za chiny....

Ale widze, ze jajka jeszcze są :v Hahah

DSC_3288.jpg

Posted

bo Zoran i Cleo są stosunkowo nowi, tylko nie miałam wcześniej czasu jechać ich ogolić i obfocić :/ 

a Azalka miała dziś odwiedziny :) i jutro zabieram pannę i jak domek będzie ok to zostanie :D trzymajcie kciuki!!!