malawaszka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 O 30.01.2016o15:13, wilczy zew napisał: Czy nie można dać Tobiego na jakiś domowy tymczas aby było wiadomo jak on w domu się zachowuje? oczywiście, że można - tylko go znajdź, ile ogłoszeń już mu zrobiłaś? bo ja Cię proszę i nawet go nie udostępniasz na fb - mam żal bo mówiłam, że ogłaszanie go jest na Twojej głowie, adopcje się same z siebie nie biorą tylko z ogłoszeń tak Erhan ma dorosłego syna i Juruś (teraz Tofik) mieszka z nim, ale często też są razem - Juruś wie jak się w życiu ustawić i się byczy na kanapie między dwiema dużymi kobitkami :D Quote
Margi Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Lepiej trafić te nasze psiaki nie mogły. Szefowa jak trza ogłoszenia to będę robić oczywiście na spółkę z Wilczą Quote
malawaszka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Tobiego ja ogłaszam też, telefonów zero, a nie sory - był jeden prostak, ale na szczęście za daleko mu było i nie musiałam mówić mu, że nie dostałby nawet pluszowego - Margi spróbuj może Ty mu przyniesiesz szczęście - ale trzeba przeredagować tekst żeby nie usuwały portale; pytanie za sto punktów - ktoś chce ulotki o 1% do rozłożenia po sklepach zoo czy lecznicach czy gdziekolwiek? Quote
Margi Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Można też wrzucać do skrzynek pocztowych. Ja mam jeszcze trochę. Quote
wilczy zew Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 5 godzin temu, malawaszka napisał: oczywiście, że można - tylko go znajdź, ile ogłoszeń już mu zrobiłaś? bo ja Cię proszę i nawet go nie udostępniasz na fb - mam żal bo mówiłam, że ogłaszanie go jest na Twojej głowie, adopcje się same z siebie nie biorą tylko z ogłoszeń tak Erhan ma dorosłego syna i Juruś (teraz Tofik) mieszka z nim, ale często też są razem - Juruś wie jak się w życiu ustawić i się byczy na kanapie między dwiema dużymi kobitkami :D Robię ogłoszenia tylko nikt nie dzwoni. Na fb nie udostępniam na swoim profilu bo jest bardzo prywatny. Quote
Anula Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 A Tobi gdzie w tej chwili przebywa? Ma wątek? Quote
Pysia Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 3 godziny temu, malawaszka napisał: pytanie za sto punktów - ktoś chce ulotki o 1% do rozłożenia po sklepach zoo czy lecznicach czy gdziekolwiek? O kurcze to ja chcę więcej. Będę na wściekłość sznurki dorosłe niedługo szczepić a dzisiaj szerokim gestem wciskałam ludziom na wystawie. Zostało kilka do pracy. Quote
Pysia Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 1 godzinę temu, wilczy zew napisał: Robię ogłoszenia tylko nikt nie dzwoni. Na fb nie udostępniam na swoim profilu bo jest bardzo prywatny. A nie łaska wydarzenia zrobić? Jejku nad adopcja to się pracuje non stop przez kilka godzin dziennie kobieto! Myslisz że czemu ostatni rok nie biorę tymczasów? Bo w życiu bym czasu nie znalazła na to! Quote
ania0112 Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 To super sie jurus ustawił :) wilcza czy odpowiedz Moniki ci Wytlumaczyla o co pytalam ? Monika ja chce z mamą ulotki :) muszę dac do mojego biura rachunowego bo jak ktoś nie ma sam konkretnego celu 1% to koleżanka proponuję im sznaucerki :) Quote
malawaszka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 2 godziny temu, Anula napisał: A Tobi gdzie w tej chwili przebywa? Ma wątek? w hotelu jest, nie ma wątku bo nie wiem kto by go prowadził - od dawna nie zakładamy osobnych wątków psom bo i po co - tutaj są wszystkie info; Ania to podrzucę do Was ulotki - jakby co to zostawię w tym sklepie na przeciwko ok? Bo pewnie będę do południa w Dąbrowie w któryś dzien teraz bo muszę Tiny i Koki siuśki zbadać Quote
wilczy zew Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Jeszcze mam parę ulotek ale też poproszę. Quote
Saththa Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ależ miałaś dzien Monika :) Bardzo się ciesze ze tyle psiaków znalazło dobry domek :) I poprosze troszkę ulotek. Mama z Wujkiem się zajma dystrybucja na PW na fejsiku podam adres tutaj nie umiem :| Quote
malawaszka Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 robiłam zdjęcia kotce do ogłaszania ,a Koka próbowała być na każdym :p jest ... niemożliwa - bardzo się garnie, a przy tym bardzo się boi i kuli; nie wiem czy już pisałam - musiała mieć złamaną łapkę bo ma krzywo zrośniętą - nie miała łatwego życia oj nie :( i wiecie co? jeszcze nie słyszałam jej głosu :v szok! i kociubek - nie umiem jej tak po prostu wystawić za drzwi :/ Quote
ania0112 Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ok, zostaw u smoka jak powiesz ze dla bab od 3 sznaucerek to wezmą :) chociaż fajnie jakby ci się udało być Koło 13 to wtedy już jest mama w niektóre dni a my mamy koc do oddania :) a koka to taki suczy odpowiednik pluszowego brokata... tylko pewnie grzeczniejsza bo brokat to mały paskud i złodziej od jakiegoś czasu ;) Quote
malawaszka Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 jeśli chodzi o kradzieże ze stołu to Koka też ma za uszami :D nawet przy nas próbowała ciastki zakosić :D 1 Quote
ULKA12 Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Psu żałujesz??? Taka z Ciebie miłośniczka zwierząt??? :-) Quote
Saththa Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Bardzo przepraszam, jednak nie zniosę napięcia :/ O 31.01.2016o20:03, wilczy zew napisał: Robię ogłoszenia tylko nikt nie dzwoni. Na fb nie udostępniam na swoim profilu bo jest bardzo prywatny. Na swoim profilu na fejsie udostępniasz wilki i zdjęcia przyrody... Nie widziałam nic prywatnego oprócz zdjęcia Twoich psów jako profilowe. I NIE MOŻESZ udostępnić psa którego wyciągnęłaś ze schronu? :O Quote
Saththa Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 A Tutaj Kocia SZnaucerka ma Boski wyraz pysia.... jak Teos kiedyś :D Eeeeee zrobiło sie zdjęcie .... jak zrobic sam link wie ktoś może ?:) Quote
malawaszka Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 taka ładna koteczka to nie musi być link :p kurde ale dupa no... myślałam, że ogarniemy na śląsku badanie Koki, ale dr u którego chciałam to robić jednak tego nie zrobi :( więc chyba Warszawa, jeszcze muszę zapytać Wrocław i może Bohumin :/ Quote
Saththa Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Śmiesznego ma tego pychola :) Mam nadzieję, ze jednak znajdzie sie "Ktoś" bliżej! Quote
wilczy zew Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 4 godziny temu, Saththa napisał: Bardzo przepraszam, jednak nie zniosę napięcia :/ Na swoim profilu na fejsie udostępniasz wilki i zdjęcia przyrody... Nie widziałam nic prywatnego oprócz zdjęcia Twoich psów jako profilowe. I NIE MOŻESZ udostępnić psa którego wyciągnęłaś ze schronu? :O Sandra sam profil jest prywatny. To co tam jest widzicie TYLKO Wy. Quote
Saththa Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 6 minut temu, wilczy zew napisał: Sandra sam profil jest prywatny. To co tam jest widzicie TYLKO Wy. Rozumiem. Zaglądałam w Twoich znajomych :) Ale wiesz jak to działa? Jak zobaczę że Sznaucery czy Waszka czy Margi czy Danny udostępniają jakiegoś psiaka też go udostępniam. I pewnie wiele osób robi tak samo bo inaczej nie było by na fejsie widać łańcuszka pod jednym udostępnionym psiakiem, że udostępniła zdjęcie Waszka, Sznupy, Margi itd. Przypominaj go tez nam. Jak Ty udostępnisz to ktoś z Twoich znajomych, znaczy z nas jak to napisałaś - też go puści w świat. A ja osobiście wszystkie apele/zdjęcia/ informacje o psiakach szukających domu udostępniam dla wszystkich, dla całego świata nie tylko dla znajomych. Bo to są takie informacje, ze każdy kogo licho z jakiś względów zaniesie na mój profil powinien zobaczyć. 1 Quote
Recommended Posts