WATACHA Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Ula super foty :) WATACHA - no dzisiaj dwa razy w domu... w tym jeden normalnie centralnie na środku pokoju przy wszystkich... No Sura też leje, nie codziennie, ale leje.Zawsze wieczorem, chyba jak ja przychodzę :P, już sami nie wiemy.W każdym bądź razie o 19 była, zrobiła, o 22 nasikane, niedużo, ale nasikane. Quote
ania0112 Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Monia szmatom ją ???????? a pixel to pod opieką sznaucow? Kurdie nie kojarzę go:( on taji mix z jamnikiem chyba :) a jak Nowa dziewczynka? Quote
malawaszka Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 jak sikała stojąc koło mnie to ją skarciłam - fe i klik w pupsko - to spojrzała na mnie nic nie rozumiejącym wzrokiem - zero kumania, że źle robi - nie przerwała sika tylko dokończyła :o Quote
AMIGA Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 No przecież wie, że przerywać jest niezdrowo :) :P Quote
malawaszka Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 tak - mądra dziewczynka z niej - dba o swoje zdrowie - gorzej z moim - psychicznym, ale cóż :p a do tego na Tinę nie działa incurin i robi tak wielkie kałuże w nocy, że dziś przeciekło przez podkłady i przez wszystko :( niedługo będą panele do wymiany - Tina dba o to, żeby nie znudził mi się wystrój sypialni :p Quote
wilczy zew Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 jak sikała stojąc koło mnie to ją skarciłam - fe i klik w pupsko - to spojrzała na mnie nic nie rozumiejącym wzrokiem - zero kumania, że źle robi - nie przerwała sika tylko dokończyła :o stosujesz klikier :D Tinie może podłuż folię pod legowisko Quote
malawaszka Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 całkiem nowa Daisuszka tuż przed i nówka nieśmigana Quote
malawaszka Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 czy tylko mnie zniknęła "moja zawartość" ????? nienawidzę tego dogo nowego wrr Quote
WATACHA Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Mnie nie zniknęła Taka ładna dziewczynka, a tak brzydko sika.Jak oduczyć jak nie wie , że nie wolno Quote
malawaszka Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 właśnie pozbawiliśmy tą małą śliczną dziewuszkę zdolności rozrodczych :) zatem już jest gotowa - niech się tylko dobrze goi! Macica oczywiście porozciągana tak jak i cycochy - już nigdy więcej! Quote
AMIGA Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Czy ja bym mogła zaprosić Zaprzyjaźnione Odwiedzaczki tego wątku na bazarek dla znalezionej w szopie z dwoma szczylkami suni, które przebywają w BDT u DoPi? Przepraszam, ale w ofercie jest akurat jeden sznupek, więc może ktoś nas na bazarku odwiedzi :) http://www.dogomania.com/forum/topic/334160-ma%C5%82y-misz-masz-na-suni%C4%99-z-2-szczylkami-do-9-stycznia-2016/ Quote
sybil Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 czy tylko mnie zniknęła "moja zawartość" ????? nienawidzę tego dogo nowego wrr Kliknij na "zobacz nową zawartość" (u góry z prawej) - tam jest wszystko :) Quote
malawaszka Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 coś poklikałam i mam, w nowej nie miałam wszystkiego co powinnam, teraz mam z powrotem - cuda panie cuda bo nie wiem nawet czemu to mam, a niczemu nie miałam :p Pozbawiony zdolności rozrodczych został też dziś Daktyl, a wczoraj (czy przedwczoraj Ula?) - Pixelek - czyli trzy psiaki mnie dla pseuduchów - nie wyobrazacie sobie nawet jak strasznie nienawidzę tych ludzkich śmieci... zostaje nam jeszcze do wykastrowania Koka od Ulki i Neruś moj, no i dwa sznupsiaki z pseudohodowli - są w DT z Poznaniu - Salt i Pepper Quote
Margi Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Matko kochana nie nadążam. Za dużo tych psiaków na raz. Quote
malawaszka Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 nie ma tak dużo :P nie wiem czy masz zapisane - jeszcze Zosia u Małgosi H w DT w Warszawie i od dziś nowa panna z Pabianic u niej też (chłopaki, które u niej były już w domach) - jeszcze bezimienna - podam jak Małgosia napisze imię; u Ulki Daktyl, Koka i Pixel, w Poznaniu u Marty w DT Salt i Pepper; a i jeszcze miniaturka Neli ze schroniska we Wrocławiu w DT u Kasi S.; a Zenka w DT w Łodzi masz? matko jaka dzisiaj cudowna pogoda Quote
zerduszko Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 A co u Was? Nadrobić nie sposób.... Quote
malawaszka Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 no i co mam Ci napisać, jak pewnie i tak nie przeczytasz :P mamy nowy dom :) jestem przeszczęśliwa bo Neruś od razu zaakceptował, zasiedlił i mieszka :) zobaczcie jaka radość - własne M, kanapa i jaka radocha na pysku :) na wiosnę będziemy robić dalej w środku - tzn chcę pomalować te ściany, żeby nie było tak płytowo tylko jakoś ładniej :p ale najważniejsze, że o zimę się juz nie muszę martwić uffffff :) teraz się zakradłam tam żeby zobaczyć czy siedzi w środku czy w budzie, w której spał do tej pory i jupiiiii - na kanapie się chłopczyk wyleguje :) Quote
ania0112 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 A gdzie drugi chłopak z kojca? Super sie wyleguje :) a jak tadzio? Quote
malawaszka Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Amar jest w Warszawie i być może już przed świętami będzie miał domek, zobaczymy jak wypadnie zapoznanie z suczką rezydentką :) a Tadek chce mnie wykończyć i postanowił nie chodzić na tej nodze, ale wypracujemy to - jak będzie trzeba to po świętach pojedziemy na bieżnię wodną Quote
zerduszko Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Paczaj, przyszłam specjalnie poczytać :P Ten dom to u Cię? Zajebiaszczy :D Quote
AMIGA Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Faktycznie zaj.... domek (upsss co ja za słowa piszę!!!) Quote
Margi Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Domek pierwsza klasa i do tego kanapa.Super. Quote
zerduszko Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Margi, a daj linka do Ciebie. Sory, ze tak tu, ale dalej nie ogarniam "nowego" dogo. Quote
Recommended Posts